0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρααα... ένα κουβα νες μέτριο και το μαξιλάρι μου.....
Καλημέρα και από μένα! ... Με AC/DC Thunderstruck στο ράδιο είναι δυνατόν να μην ξυπνήσεις??? Μαεστρία να σου το στείλω???Το σκέτο μου, παρακαλώ!
Παράθεση από: MrsGeriatrix στις Ιανουάριος 25, 2007, 09:30Καλημέρα και από μένα! ... Με AC/DC Thunderstruck στο ράδιο είναι δυνατόν να μην ξυπνήσεις??? Μαεστρία να σου το στείλω???Το σκέτο μου, παρακαλώ!Τι λες τωρα πρωι πρωι? ΑC/DC ? Aντε... καλα ξυπνητουρια!!! Παρε και εσυ ενα καφεδακι... κερασμενο ειναι ...
Καλημερα κι απο μενα με νες γλυκο γαλα..!!!!!!!!!!! Εγω παλι ακουω και βλεπω (για να μαθαινω καινουργιες φιγουρες) Ματθαιο Γιανουλη και Βαζαιο...!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: ancient στις Ιανουάριος 25, 2007, 10:43Καλημερα κι απο μενα με νες γλυκο γαλα..!!!!!!!!!!! Εγω παλι ακουω και βλεπω (για να μαθαινω καινουργιες φιγουρες) Ματθαιο Γιανουλη και Βαζαιο...!!!!!!!!!!! Εσένα τί να σου πώ αγόρι μου ? Μπορώ να έχω άλλον ένα καφέ? Τον προηγούμενο τον ήπιε το πληκτρολόγιο..... Λέτε να πάθει κάτι.......
Καλα το αλλαξα τωρα!!!!!!!!!! Crazy Train απο τον μοναδικο Ozzy!!!!!!!!!
Παράθεση από: MrsGeriatrix στις Ιανουάριος 25, 2007, 09:30Καλημέρα και από μένα! ... Με AC/DC Thunderstruck στο ράδιο είναι δυνατόν να μην ξυπνήσεις??? Μαεστρία να σου το στείλω???Το σκέτο μου, παρακαλώ!Μy case is helpless.. .. Καλημέρα mrsGeriatrix, oι AC/DC κάνουν παρέα με τους METALLICA στο αμάξι... στην δουλειά δεν παίζει αυτό το σενάριο.....
Παράθεση από: ancient στις Ιανουάριος 25, 2007, 11:09Καλα το αλλαξα τωρα!!!!!!!!!! Crazy Train απο τον μοναδικο Ozzy!!!!!!!!!Πολύ λαικοκατάσταση πέφτει εδώ μέσα ε??
...είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμαίοι...