Αποστολέας Θέμα: ΑΚΡΟΠΟΛΗ! Θα ειναι στα 7 θαυματα του κοσμου? ? ?  (Αναγνώστηκε 1349 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Aγαπητοί φίλοι...
Πλησιάζουν οι μέρες μέχρι να καθοριστούν τα νέα 7 θαύματα του κόσμου και η σε εξέλιξη παγκόσμια ψηφοφορία, η οποία διεξάγεται πυρετωδώς μέσω του Ιnternet, θέτει μέχρι στιγμής την δική μας Ακρόπολη στον κίνδυνο να μην βρίσκεται πλέον  ανάμεσά τους. Το περίφημο ελληνικό μνημείο βρίσκεται μέχρι στιγμής στην όγδοη θέση, ανάμεσα σε 21 υποψηφιότητες κι αν δεν ψηφίσουμε όλοι με σκοπό να την ανεβάσουμε κατά μία θέση και να την εντάξουμε πάλι στα μνημεία τα οποία θα αποτελούν από τις 7/7/2007 (τότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στη Λισαβόνα) τα νέα 7 θαύματα του κόσμου, κινδυνεύουμε να μας φάει η μαρμάγκα της αδιαφορίας ακόμα μία φορά.
 
Γι' αυτό ως Ελληνόπουλα και ως Ελληνοπούλες Α', Β' και Γ' ηλικίας οφείλουμε να βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας, για να διατηρήσουμε την Ακρόπολη μέσα σε αυτά.

Η σειρά έως τώρα είναι:

Τα μέχρι στιγμής 7 θαύματα του κόσμου (θέσεις 1-7) :

Colosseum, Great Wall, Machu Picchu , Petra , Pyramids of Giza , Statues of Easter Island , Taj Mahal Middle

Στις επόμενες θέσεις 7 (8-14):

 Acropolis ( ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ), Angkor, Chichen Itza , Eiffel Tower , Kremlin/ St. Basil, Stonehenge

Τελευταίες  7 θέσεις (15-21):

Alhambra, Haria Sofia ( η Αγιά Σοφιά στην Πόλη) , Kiyomizu Temple, Neuschwanstein Castle, Statue of Liberty, Sydney Opera House, Timbuktu.

Επομένως από άποψη τακτικής, επειδή όλοι ρίχνουν επτά ψήφους, εξυπηρετεί να ψηφίσουμε την Ακρόπολη και 6 ακόμα από την τελευταία επτάδα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και η η Αγιά Σοφιά στην Πόλη (Haria Sofia).

Εννοείται ότι μπορείτε να ψηφίσετε και πλήρως αμερόληπτα κατά τα λοιπά 6/7!!! Π.χ. δύσκολο κανείς να αρνηθεί το Κολοσσαίο ή τις Πυραμίδες του Χεόπος ( Pyramids of Giza).

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσετε την Ακρόπολη!!!  

Υπάρχει «ελληνική σημαία» στο site, για να δείτε τον τρόπο ψηφοφορίας στη γλώσσα μας και μετά την ρίψη της ψήφου θα ζητηθεί επιβεβαίωση, με γράμμα που θα σας στείλουν με e- mail.

Βάλτε, λοιπόν, οικογένεια, φίλους, γνωστούς και συναδέλφους να ψηφίσουν την Ακρόπολη στο site:
www.new7wonders.com   
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Denise

  • Επισκέπτης
Απ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ! Θα ειναι στα 7 θαυματα του κοσμου? ? ?
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 10, 2007, 19:45 »
Nicksi, μην τρελλαίνεσαι, η ψηφοφορία δεν είναι της UNESCO. Ετσι και αλλιώς για την UNESCO η Ακρόπολη εκτός από το αρχαιότερο λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού ανήκει και στα 7 θαύματα του κόσμου. ¶σε που δεν υπάρχει περίπτωση τουρίστας ο οποίος έρθει στην Αθήνα να μην επισκευτεί την Ακρόπολη.
Το πρόβλημα για τον τουρισμό της Ελλάδας αυτή τη στιγμή αποτελεί η καθυστέρηση της διεξαγωγής των αποτελεσμάτων του μικροβιολογικού ελέγχου για την καθαρότητα των θαλάσσιων υδάτων. Αν δεν παραδοθούν ως την Κυριακή, χάνουμε τις 450 περίπου γαλάζιες σημαίες μας. Σκέψου τον τουρίστα να έρθει Ελλάδα και να μην βλέπει εκτός από τις φουσκωμένες υποσχέσεις και παροχές και τις γαλάζιες σημαίες. Τι κάνουμε ρε παιδιά? Και ύστερα λέμε ότι η Τουρκία απορροφάει τον δικό μας τουρισμό... Θα συνέρθουμε που θα μας πάει....Ούτε δάση, ούτε Θάλασσες, άσε που μας τελείωσε και το φημισμένο Greek kamaki, λόγω AIDS....λες να μας σώσει το souvlaki... και ο mouzaka???????