Εκδηλώσεις αλά..... .COM > Γενικές εκδηλώσεις

Κινητοποίηση για την εθνική τραγωδία της Πάρνηθας.

(1/3) > >>

Blackchris:
Κινητοποίηση για την εθνική τραγωδία της Πάρνηθας



To Βουνό που αγαπήσαμε, που μεγαλώσαμε μέσα σε αυτό που περάσαμε τόσες ευτυχισμένες στιγμές από τα παιδικά μας χρόνια μέχρι σήμερα, καταστράφηκε!
Μοιάζει με εφιάλτη με κακό όνειρο που νομίζεις ότι θα τελειώσει και απλώς κάνεις υπομονή μέχρι να ξυπνήσεις και μετά θα είναι πάλι όλα όπως πριν, όπως ήταν τόσα χρόνια.
 Αλλά όχι είναι αλήθεια το βουνό μας τόσο άδικα και αναίτια παραδόθηκε στην καταστροφή και την εξαφάνιση. η γενιά μας (και ποιος ξέρει πόσες γενιές ακόμα)δεν πρόκειται να το ξανααντικρίσει στην γνωστή και αγαπημένη του πρότερη κατάσταση.

                           Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.

Ο δυσβάσταχτος πόνος, η οργή,  η απογοήτευση από μια μεγάλη μερίδα των πολιτών έχουν σαν αποτέλεσμα  σπασμωδικές κινήσεις και προτάσεις για αντιμετώπιση του εφιάλτη που πλέον θα είναι μαζί μας ως το τέλος της ζωής μας.
Η πρώτη αντίδραση στο σοκ της Εθνικής τραγωδίας είναι να πέσουν προτάσεις για άμεση αναδάσωση της Πάρνηθας με οργανωμένες η μη κινητοποιήσεις.
¨Όμως αυτό αδελφοί δεν λύνει το πρόβλημα δεν χτυπάει το κακό στην ρίζα.
Βλέπω μπροστά μου καθαρά όλους εμάς που πονάμε, να τρέχουμε να φυτεύουμε δεντράκια, να τα κανακεύουμε χρόνια σαν να μεγαλώνουμε παιδιά και κάποια μέρα να τα ξαναβλέπουμε να τα καταπίνουν οι φλόγες όπως και σήμερα, γιατί απλά το κόστος (το πολιτικό και ηθικό) είναι μηδενικό από τι στιγμή που οι πράξεις (ή η απραξία)  των αρμοδίων δεν επιφέρουν συνέπειες. 
 Η ουσία δεν είναι η αποκατάσταση της ζημιάς η ουσία αδελφοί είναι να μπει τέλος στην αλητεία των πολιτικών και τον “παραγόντων” να λάβουν το μήνυμα “ως εδώ από δω και πέρα θα λογοδοτήσετε  για τις πράξεις σας,  για την δουλεία που σας εκλέξαμε να κάνετε και μας εξαπατήσατε”  ενώ το μόνο που κάνετε είναι να κρύβεστε μέχρι να περάσει η μπόρα μιας και ο Έλληνας ραγιάς έχει αδύνατη μνήμη.
Ήδη οι αγαπητοί μας παράγοντες μας χτυπούν στην πλάτη φιλικά και δηλώνουν πως συμπάσχουν ενώ μέσα τους χαμογελούν πλαγίως γνωρίζοντας πως σε λίγο καιρό ουδείς θα ασχολείται (σας θυμίζει κάποια Μακεδονία που ΗΤΑΝ Ελληνική?) και αν κάποιοι εξακολουθούν να διαμαρτύρονται θα στιγματίζονται σαν γραφικοί.
Αυτό αδελφοί πρέπει να τελειώσει, πρέπει να βάλουμε μια αρχή να βάλουμε ένα λιθαράκι στην δημοσιοποίηση της απέχθειας και της στεναχώριας μας κάνοντας μια μαζική κινητοποίηση,  που θα περνάει το μήνυμα ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Φτάνει πια η χυδαία συμπεριφορά της μη παραιτήσεις του Αρχηγού της πυροσβεστικής, του Αρχηγού της πολιτικής προστασίας και του Φαιδρού Υπουργού Δημόσιας Τάξης.
Φτάνει πια το φτύσιμο κατάμουτρα σε μας και στα παιδιά μας στο μέλλον μας και στην υγεία μας ψυχικής και σωματικής.
Τις συνέπιες μιας τραγωδίας πρέπει να τις αντιμετωπίζουν και αυτοί που έπρεπε να την αποτρέψουν όχι μόνο εμείς οι ανήμποροι να αντιδράσουμε ραγιάδες.
Πρέπει να δείξουμε ότι δεν ανεχόμαστε πλέον την ΑΛΗΤΕΙΑ.

Προτείνω μια συγκέντρωση κατ αρχάς όλων των τετρακίνητων και μηχανοκίνητων από τα forum τους συλλόγους της παρέες κτλ στον βιασμένο τόπο της Πάρνηθας όπου θα συζητήσουμε για τρόπους προσέγγισης φυσιολατρικών συλλόγων, ορειβατικών, και διαφόρων φορέων που συμπάσχουν μαζί μας στην Εθνική τραγωδία , έτσι ώστε να συντονίσουμε την δράση μας, για μια ένα μεγάλο αποκλεισμό του κέντρου και του χώρου της βουλής όπου θα τους δώσουμε να καταλάβουν πως τα όρια ξεπεράστηκαν.
Πρέπει ο ντόρος να είναι μεγάλος και να μεγιστοποιηθεί με ειρηνική βία, όπως η εκτόξευση αβγών, σάπιων ντοματών και μουχλιασμένων γιαουρτιών στις δυνάμεις καταστολής και στο κέντρο της πολιτικής αλητείας (νομίζω την λένε Βουλή). Μπορούμε να αναρτήσουμε μαύρες σημαίες στα Τζίπ και της μηχανές η και τα απλά ΙΧ μας και κλείνοντας το κέντρο για ώρες.
Η διαδήλωση αυτή θα πρέπει να είναι ΕΝΤΕΛΩΣ μακριά από κόμματα και στόματα καθώς και από οργανωμένες πολιτικές ομάδες νόμιμες η παράνομες.
Πρέπει να περάσουμε το μήνυμα πως από εδώ και πέρα μετά από τέτοιες πράξεις αλητείας θα γίνεται ταμείο με άμεση εξόφληση.

Αδελφοί,
Οι προπαπούδες μας έδιωξαν τους Τούρκους
Οι παπούδες μας τους Γερμανοβουλγαροιταλούς
Οι πατεράδες μας πολέμησαν για την δημοκρατία και την εδραίωσαν .

Ο δικός μας αγώνας πρέπει να είναι η σωτηρίας του Φυσικού πλούτου της πατρίδας μας αυτός είναι ο δικός μας πόλεμος ο εχθρός που πρέπει να νικήσουμε είναι διαφορετικός αλλά εξίσου επικίνδυνος και απειλητικός.
Χθες ο Υμηττός η Πεντέλη η Πάρνηθα Ο Κίσαβος η Χαλκιδική κλπ κλπ
Αύριο η Οίτη τα Βαρδούσια Ο Όλυμπος ο Χελμός ΤΑ ΠΑΝΤΑ δεν έχει όρια η αλητεία, πρέπει να της επιβληθούν.
Να κανονίσουμε μια συνάντηση για τον τρόπο δράσης μας το γρηγορότερο δυνατό.

Όσοι από εσάς διαβάσατε τα παραπάνω και παρ ότι «στεναχωρημένοι και κλαμένοι» σας φαίνονται ουτοπικά και γραφικά και προτιμάται να απέχετε να ξέρεται ότι είστε συνεργοί με τους αλήτες που έκαψαν την Πάρνηθα.

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ.

Και τίποτα να μην καταφέρουμε θα μπορούμε ωστόσο να αναπαύουμε τον λογισμό μας ότι τουλάχιστον προσπαθήσαμε.








KΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ:
Kατ σχετικό που διάβασα και με συγκίνησε...



Από το forum του Best Radio:

Δεν πέρασαν ούτε 4 μήνες από την τελευταία εκδρομή στην Πάρνηθα.
Ούτε 4 μήνες από την τελευταία ξάπλα κάτω από τα έλατα...
Ούτε 4 μήνες από εκείνο το μεσημέρι που μάζευα τις γόπες μου στο σελοφάν του πακέτου μου, για να μη μαγαρίσω την ομορφιά που έβλεπα. Τι μαλακας!
Σήμερα ο ουρανός γέμισε στάχτη.
Γιατί κάποιος αποφάσισε ότι μια-δυο-τριακόσιες βιλίτσες με θέα το καζίνο, θα γίνουν ανάρπαστες. Κι έτσι, θα βγάλει τόσα λεφτά, ώστε η τράπεζα να του προσφέρει «πρόσωπο» προκειμένου να εκτελεί δημόσια έργα...
Δεν ήτανε τυχαία η φωτιά. Δεν άναψε την πιο ζεστή μέρα του Ιούνη, αλλά μόλις έπιασε το βοριαδάκι.
Είμαι θυμωμένος. Πενθώ, όχι για τις επόμενες γενιές που θα ζήσουν στα πλημμυρισμένα βαλτοτόπια του Μοσχάτου, αλλά για τις χαμένες ανοιξιάτικες βόλτες μου, που θα έκαναν ανεκτή τη μιζέρια του καθημερινού τσιμέντου.
Μαζί μου πενθούν κι οι φίλοι μου. Και είναι κι εκείνοι οργισμένοι.
Και κάθε φορά που θα μιζεριάζουν στο τσιμεντένιο τους γραφείο, θα θυμώνουν ξανά, που δε μπορούν να ξεφύγουν. Κι αυτό θα γίνεται κάθε Παρασκευή για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Λέω λοιπόν να αρχίσω τις απειλές. Όχι τις «προειδοποιήσεις»...
Η Πάρνηθα φιλοξενεί τον Εγκέλαδο. Και είμαι σίγουρος ότι ο Τιτάνας θα φροντίσει να καθαρίσει το τοπίο του. Η φύση έπειτα θα το ξαναφυτέψει, όπως της αρέσει.
Λέω να βοηθήσω. Να κάνω τις αντισεισμικές κατασκευές λιγότερο αντισεισμικές.
Λέω να αρχίσω τις περιπολίες και να ρίχνω αλάτι στα μπετά των νέων κτιρίων που θα φυτρώνουν.
Δεν είναι δύσκολο...
Λεω επίσης να αρχίσω να καίω όλα τα μηχανήματα που θα ανέβουν να φτιάξουν δρόμους και τα αυτοκίνητα των νέων κατοίκων επίσης...
Μαζί με τα χλωρά, καίγονται και τα ξερά. Έτσι δεν παίζεται το παιχνίδι;
Αλλά κι αυτοί οι νέοι «οικιστές» ξέρουν που μπλέκουν...
Λέω να αρχίσω να τρομοκρατώ όσους σκοπεύουν να αγοράσουν «οικόπεδο» εκεί γύρω. Να τους πείσω ότι αυτή η γειτονιά είναι χειρότερη από γκέτο. Κι ότι οι επενδύσεις τους εκεί είναι αμφίβολες.
Λέω να περνάω νυχτιάτικα και να ουρλιάζω, χαλώντας τον ύπνο του δικαίου των νέων οικιστών.
Τα ζώα δεν θα ενοχληθούν, είμαι σίγουρος πως δεν θα συχνάζουν πια.

Λέω να γίνω «τρομοκράτης» και να αγωνιστώ για τα δίκαια της φύσης. Όχι τα δικά μου.
Και να μην σταματήσω τις εξορμήσεις, μέχρι κάποιος από τους μαλάκες εκεί πάνω, να με πείσει ότι θα αφήσουν το βουνό στην ησυχία του.

Τι λες; Πάμε μια «ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ»;  "

NickSi:
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... cl cl cl

Μαυροχρηστο μαζι σου, απολυτα... Εννοειται πως θα ειμαστε μεσα σε οτιδηποτε κανονιστει...  ;)

Κωνσταντινε... πολυ καλο αρθρακι!!!

Blackchris:

--- Παράθεση από: Nicksi στις Ιούλιος 02, 2007, 11:56 ---Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... cl cl cl

Μαυροχρηστο μαζι σου, απολυτα... Εννοειται πως θα ειμαστε μεσα σε οτιδηποτε κανονιστει...  ;)

Κωνσταντινε... πολυ καλο αρθρακι!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Άντε ρε παιδιά άντε ρε Nicksi συνήθως έχεις καλές ιδέες, κάντε και εσείς προτάσεις να δούμε πως θα κινηθούμε όλοι μαζί τετρακίνητοι και μηχανόβιοι, πείτε τρόπους δράσης.
Βλέπω το πολύ ευχάριστο ότι κάτι γίνεται έχει πάρει πολύ κόσμο το παράπονο και από άλλους χώρους αρκεί να οργανωθούμε για να τους ταρακουνήσουμε, φαντάζεστε 600 4χ4 και άλλες τόσες μηχανές να κλείνουμε το κέντρο και να τους αρχίζουμε στα γιαούρτια ???????

KΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ:
Yπάρχει όντως κίνηση
Σήμερα πήρα από κάποιον συνεργάτη αυτο το mail
δεν ξέρω ποιοι το οργανώνουν...

Κυριακή 8 Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα όλοι έξω από την βουλή.
Απαίτησε την αναδάσωση όλων των καμένων εκτάσεων.
Μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες απαίτησε δράση τώρα .
Μην μείνεις άπραγος αυτή τη φορά .

Πρόωθησε αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείς και κατέβα στους δρόμους στην πιο μαζική συγκέντρωση για το περιβάλλον.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση