Εκδηλώσεις αλά..... .COM > Γενικές εκδηλώσεις

ΚΑΙ ΜΕΤΑ...........ΤΙ;

(1/3) > >>

pavlina:
Επειδή είμαστε όλοι συγκλονισμένοι με τις φωτιές, με την καταστροφή, με τα θύματα, με όλα όσα σκοτώνουν τον τόπο μας, θα θελα να προτείνω κάτι, και αν συμφωνείτε να το οργανώσουμε.
Φέτος το χειμώνα, να μην κάνουμε εκδρομές, έτσι απλά για βόλτα. Κάθε σαββατοκύριακο να κάνουμε και μια επίσκεψη στα χωριά που κάηκαν. Να έρθουμε σε επικοινωνία με τις Νομαρχίες και τους Δήμους, να μαζευουμε πράγματα, αν χρειάζονται, αλλά το πιο σημαντικό για μένα, να πηγαίνουμε εκεί. Να μιλάμε μαζί τους, να πίνουμε εκεί τον καφέ μας, στα καμένα, να συμβάλλουμε ηθικά με την παρουσία μας στους τόπους αυτούς που σε λίγες εβδομάδες θα είναι γεμάτες καταστροφή και εγκατάλειψη.

Ας κάνουμε ο καθένας ότι μπορεί, και αν αυτό σας βρίσκει σύμφωνους, μόλις τελειώσει το κακό βρισκόμαστε με ένα χάρτη και φτιάχνουμε ένα σχέδιο επισκέψεων, οργανωμένο, και με στόχο να επισκεφτόμαστε κάθε σκ και ένα απο τα χωριά.

freskos:
Ωραία ιδέα ! Ακόμα περισσότερο, να πέρνουμε και κάνα δεντράκι μαζί μας κάθε φορά που πάμε εκτός να το φυτεύουμε κάπου !

baba:
μαζί σου παυλίνα μου

... το ... συντονιστικό όργανο του forum να σχεδιάσει, άν θέλει βοήθεια ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ, ένα πρόγραμμα και ευελπιστώ
 ότι θα είμαστε όλοι μαζί ... και εκεί .

Πιθανά σε συνεργασία με αδελφά ή μη forum , ομάδες , λέσχες , clubs , να κάναμε περισσότερο καλό τόσο σε αυτούς τους ανθρώπους όσο και στην δική μας ανθρωπιά .

pavlina:
Γενικώς όπου λαλούν πολλοί κοκόροι....... Εγώ θα λεγα εμείς, μαζί με το braters ίσως - που σίγουρα τα παιδιά εκεί έχουν πολλή όρεξη και καλή διάθεση -  να το ξεκινούσαμε ως πρόγραμμα εκδρομών. Δε χρειάζεται να μαζευτούμε 500 άνθρωποι γι αυτό. Θα ναι όπως λες κι εσύ η δική μας συνεισφορά για να νιώσουμε εμείς οτι κάνουμε κάτι που είναι καλό και χρήσιμο. Εξάλλου όλες οι πρωτοβουλίες είναι προαιρετικές...

baba:

--- Παράθεση από: pavlina στις Αύγουστος 27, 2007, 11:44 ---Γενικώς όπου λαλούν πολλοί κοκόροι....... Εγώ θα λεγα εμείς, μαζί με το braters ίσως - που σίγουρα τα παιδιά εκεί έχουν πολλή όρεξη και καλή διάθεση -  να το ξεκινούσαμε ως πρόγραμμα εκδρομών. Δε χρειάζεται να μαζευτούμε 500 άνθρωποι γι αυτό. Θα ναι όπως λες κι εσύ η δική μας συνεισφορά για να νιώσουμε εμείς οτι κάνουμε κάτι που είναι καλό και χρήσιμο. Εξάλλου όλες οι πρωτοβουλίες είναι προαιρετικές...

--- Τέλος παράθεσης ---

μπορεί να γίνει με παράλληλη δράση καλή μου

... αρκεί να μην φαγωθούν ποιός ... θα είναι ο Αρχηγός της όλης δραστηριότητας ... sorry but ... όποιος κατάλαβε

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση