Γενικά θέματα > Women's 4x4 area

ΜΗΝΑΣ ΜΑΣΤΟΥ

<< < (2/4) > >>

pavlina:
Καλά βρε Denise ούτε εσύ δεν θέλεις να πάρεις το ημερολόγιο;  ???

Denise:
Λόγω ειδικότητας προμηθεύομαι τα πάντα μέσα από το νοσοκομείο ''Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ" και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία!

pavlina:
Αυτό το ημερολόγιο δεν θα το πουλάει η αντικαρκινική, ούτε θα το δώσει πουθενά δωρεάν. Συνεργαστήκαμε με τον κύριο ************ απο τον Αγιο Σάββα για την όλη ενέργεια.

Αλλά εσύ ξέρεις!







*** H επεξεργασια εγινε και αφαιρεθηκε το ονομα καποιου κυριου, που δεν εχει καμμια σχεση με το forum μας και επομενως δεν ειναι σωστο να αναφερεται εδω...

Denise:
Η Avon διαφημίζεται μέσα από τα δύο περιοδικά της αντικαρκινικής και υπάρχουν άτομα από τα οποία ;έχουμε πάρει τα ημερολόγια...¨αλλωστε δεν είπα ότι θα μου το δώσουνε δωρεάν, έγραψα ότι προμηθεύομαι πράγματα όχι ότι μου τα δίνουν. Άλλωστε χρόνια δίνω αγώνα για την έρευνα, και ενημέρωση του καρκίνου του μαστού αφιλοκερδώς και ποτέ δε ζήτησα κάτι...το κάνω γιατί γουστάρω να βοηθάω τους ανθρώπους..if you know what I mean!

pavlina:

--- Παράθεση από: Denise στις Οκτώβριος 12, 2007, 13:07 ---Η Avon διαφημίζεται μέσα από τα δύο περιοδικά της αντικαρκινικής και υπάρχουν άτομα από τα οποία ;έχουμε πάρει τα ημερολόγια...¨αλλωστε δεν είπα ότι θα μου το δώσουνε δωρεάν, έγραψα ότι προμηθεύομαι πράγματα όχι ότι μου τα δίνουν. Άλλωστε χρόνια δίνω αγώνα για την έρευνα, και ενημέρωση του καρκίνου του μαστού αφιλοκερδώς και ποτέ δε ζήτησα κάτι...το κάνω γιατί γουστάρω να βοηθάω τους ανθρώπους..if you know what I mean!

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν εννοούσα αυτό, μην απαντάς έτσι
Εννοούσα οτι το ημερολόγιο αυτό δεν πωλείται απο την ΑΝτικαρκινική, παρα μονο απο εμάς και τα Παπασωτηρίου, μήπως νόμιζες οτι μπορείς να το προμηθευτείς απο την αντικαρκινική. Δεν διαφημιζόμαστε απο τα περιοδικά, μας δίνουν κάποιες καταχωρήσεις λόγω της προσφοράς. Επίσης σου απάντησα γιατί ενώ προσπαθώ να προβάλλω την ενέργεια έτσι όπως απάντησες είναι σα να υπονοείς οτι δεν εμπιστεύεσαι μια εταιρία οτι καταβάλλει τα χρήματα που προσφέρει και επειδή μου εκανε εντύπωση οτι ενω άνοιξες το θέμα δεν έκανες κανένα σχόλιο απο όταν έκανα το ποστ..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση