Αποστολέας Θέμα: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY  (Αναγνώστηκε 47158 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Dk

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 56
  • Φύλο: Άντρας
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« στις: Μάρτιος 14, 2008, 17:23 »
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά ενός Jimny. Μέχρι πριν λίγο καιρό σκεφτόμουν και το Lada Niva, αλλά ακούγοντας γνώμες και απόψεις, το εγκατέλειψα. Είμαι 38 ετών και έχω δύο ανήλικα παιδιά. Χρειάζομαι χώρους, αλλά νομίζω ότι η μπαγκαζιέρα θια δώσει μια λύση. Το Niva είχε μεγαλύτερους χώρους, αλλά είναι αναξιόπιστο και όταν κουβαλάς και παιδιά δεν το ρισκάρεις. ¶λλωστε η τιμή δεν είναι μακριά. 16.000 το Jimny (όπως το θέλω) και 14.500 το Niva.
Πιστεύω ωστόσο ότι η έννοια των χώρων είναι λίγο στο μυαλό μας. Έχω ένα Hyundai Elantra με τεράστιο πορτ μπαγκάζ, αλλά ποτέ δεν το έχω χρησιμοποιήσει! Να σκεφθείτε ότι οικογενειακώς κινούμαστε κυρίως με ένα Fiat Seicento, το οποίο μας έχει βγάλει παλικάρια! Ακόμα και διακοπές, με μπαγκάζια, το Fiataki πέρνουμε γιατί είναι ευκίνητο. Οπότε δεν δίνω σημασία στο πορτ μπαγκάζ, αφού νομίζω ότι με τη μπαγκαζιέρα θα είμαι ΟΚ.
Αγοράζοντας το Jimny, θα αρχίσουμε τις εκδομές, γιατί μας έχει φάει η δουλειά και η ρουτίνα! Θέλουμε να χαρούμε λίγο την ελληνική φύση.
Θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας γνώμες από τη συνύπαρξή σας με το Jimny. Και φυσικά δεν θέλω να δώσω μια περιουσία για ένα 4Χ4! Έλεος με τα 25.000 και τα 30.000 και τα 35.000 ευρώ! Αυτοκίνητο θέλω, όχι γκαρσονιέρα!
Αλήθεια, στο ταξίδι πως είναι το Jimny; Περπατάει; τΑ 1300 κυβικά αρκούν για να πηγαίνει καλά;
Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε στην παρέα σας και θα είμαι εδώ καθημερινά για να ακούω νέα και απόψεις.
Το Jimny θα είναι το πρώτο μου τετρακίνητο, οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι γκάβακας σε θέματα 4Χ4!

Καλό απόγευμα παιδιά.... :)
ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 14, 2008, 17:44 »

Καλησπερα αγαπητε φιλε...   Πρωτα απ ολα, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να εισαστε παντα χαρουμενοι και γεματοι διαθεση για εκτος πολης εξορμησεις, ειτε ειναι διακοπες, ειτε ειναι βολτες εκδρομες κλπ κλπ.  :)

 <welc_ στη μεγαλη αυτη παρεα μας, στη πανελληνια παρεα με τα jimny, οπως μας εχει καθει ο κοσμος!!!  >ilov2<

Και οπως καταλαβαινεις, τουλαχιστον εγω, θα σου πω να το παρεις το jimny που επιθυμεις και σιγουρα να το ευχαριστιεστε με την οικογενεια σου, ειτε εντος, ειτε εκτος πολης... (Αληθεια, που μενεις...?)

Κοιτα... πραγματικα δεν ειναι και οτι καλυτερο απο θεμα χωρων κλπ, αλλα ειναι σιγουρο οτι δε θα απογοητευθεις, απο ολα του τα αλλα καλα!!!  ;)

Εαν εχεις συνηθισει τα ταξιδακια με το fiat, σιγουρα με το Jimny θα νοιωθεις σιγουρα πολυ καλυτερα, μιας και ειναι τουλαχιστον πιο ανετο αλλα και πιο "υπεροπτικο" στο δρομο... Επισης, η σχεση τιμης/αυτοκινητου, πιστευω πως ειναι αρκετα "τιμια" μιας και δεν ειναι η top λιμουζινα, αλλα και τα 16.000 περιπου που θα σου παει, ειναι ενα φυσιολογικο νομιζω ποσο για ενα τετοιο τετρακινητο!

Ευχομαι να σε δουμε συντομα, με ολη σου την οικογενεια, αλλα και με το καινουριο σου jimny, που θα σε πεισουμε ολοι μαζι να παρεις, σε καποια βολτα μας, εκδρομη ή εξορμηση που κατα καιρους διοργανωνουμε!!!  lol

Να εισαστε παντα καλα και συντομα και επισημα στην παρεα μας!!!
  >ilov< >glentia> gre_
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος efthimis

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 869
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 14, 2008, 17:49 »
Καλησπερα κατ'αρχας!
Καλως ηρθες στη παρεα μας κ να ξερεις οτι εδω θα βρεις πολλες απαντησεις!
Το αυτοκινητακι μας που εχουμε οι περισσοτεροι απο εδω μεσα,ενα....jimny νομιζω λεγεται.... ;) lol lol....ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο οσον αφορα την σχεση ποιοτητας-τιμης!
Μπορει να σε παει πολυ πιο μακρια απο εκει που ονειρευεσαι!  j12 j12
Τωρα οσον αφορα στο ταξιδι,σε παει αρκετα ανετα αρκει να θυμασαι παντα οτι οδηγας ενα λιγο πιο ψηλο επιβατικο αυτοκινητο,που σημαινει λιγο περισσοτερη προσοχη στους πλευρικους ανεμους κ στις στροφες!
Τα λεω αυτα γιατι στην αρχη μπορει να σε τρομαξει,αλλα οταν το συνηθισεις κ βρεις τα ορια το αυτοκινητου,θα δεις οτι παει μια χαρουλα!
Σορρυ αν σε ζαλισα!
Καλως ηρθες λοιπον! roc2 roc2 roc2
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ Κ ΚΑΛΕΣ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

Αποσυνδεδεμένος Menia

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 728
  • Φύλο: Γυναίκα
  • www.jimnyclub.com
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 14, 2008, 17:52 »
Καλησπέρα αγαπητέ Dk κ καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Όπως φαντάζομαι θα απαντήσουν κ οι υπόλοιποι, υποστηρίζω ότι το jimny είναι ένα απ' τα καλύτερα 4x4  j12
Το θέμα των χώρων απ' ό,τι γράφεις είναι σημαντικό για σένα, μιας κ έχεις τα παιδιά.. το jimny υστερεί σε αυτό τον τομέα. Αν το θέλεις για απλή μετακίνηση με την οικογένεια είναι οκ. Σε ένα ταξίδι όμως, ίσως να μην μπορέσετε να πάρετε τις αποσκευές που θα θέλατε (για άτομα >2). Ας απαντήσουν κ οι φίλοι που έχουν παιδιά να μας πουν.. ???
Όσο για τη συμπεριφορά του στο ταξίδι, επειδή προσωπικά κάνω τουλάχιστον δυο ταξίδια το μήνα (>700 χλμ.), θα σου έλεγα ότι θέλει προσοχή στις μεγάλες ταχύτητες, τις οποίες καλό είναι να αποφεύγεις (καλά, αυτό βέβαια ισχύει κ με όλα τα ι.χ.). Επίσης, θέλει προσοχή όταν φυσάει. Κατά τ' άλλα, με σύνεση δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Το αυτοκίνητο αυτό πιστεύω σε κερδίζει με τις εκτός δρόμου δυνατότητές του κ αποζημιώνεσαι κάθε φορά που πας σε απίστευτα μέρη, ακριβώς στην καρδιά της φύσης  yah
Σε καλωσορίζω κ πάλι στο jimnyclub.com κ εύχομαι να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις, ώστε σύντομα να είσαι κ εσύ ένας ευτυχής κάτοχος jimny  roc2 
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 14, 2008, 18:16 »
Φίλε Dk καλησπέρα.
Μιας και το Jimny προυπήρχε στην οικογένεια πρίν έρθει το παιδί, μπορώ εκ πείρας να σου πω τα εξείς...
Οσο τα παιδιά ειναι μικρά, περίπου μέχρι 3 ετών, το φόρτωμα υποφέρετε..
Η μπαγκαζιέρα,  εαν την πάρεις γύρω στα 350l χωράει αρκετά πράγματα( http://www.jimnyclub.com/gallery/main.php?g2_itemId=4450 ).
Εαν μέιον που έχεις με την μπαγκαζιέρα, σε μεγαλύτερο βαθμό, μιας και υπάρχει και με το Jimny είδη, είναι οι πλευρικοί άνεμοι και η ευστάθεια που έχει στον δρόμο. Λόγω άκαμπτου εμπρός άξονα, δεν έχει και την καλύτερη δυνατή οδική συμπεριφορά, εκτός δρόμου δε, ο άκαμπτος είναι πανάκεια. Μπαγκαζιέρα λοιπόν και πλευρικοί άνεμοι ΄κάνουν το αυτοκίνητο αρκετά δύσκολο στην αίσθηση του στο δρόμο, ιδίως όταν ειναι φορτωμένη η μπαγκαζιέρα, ανεβάζωντας αρκετά ψηλότερα το κέντρο βάρους του είδη ψηλού αυτοκινήτου. Οταν πάς για φόρτωση, πχ παρκοκρέβατα και τα συναφεί, αρχίζουν οι δυσκολίες :-[ συν του ότι κόβει αρκετά η μπαγκαζιέρα(όσοι έχουν οδηγήσει με μπαγκαζιέρα ξέρουν-αύξηση κατανάλωσης-ταξίδι μην το ονειρευτείς πάνω απο 120 με γεμάτη μπαγκαζιέρα..ειναι δύσκολο)

Τα πίσω καθίσματα τώρα, δεν ειναι και τα πλέον ενδεδειγμένα, για παιδικά καθισματάκια, δεν ξέρω αν τα καινούργια Jimny βγαίνουν με βάσεις Isofix, και αν η μαμά σκέφτεται να κάτσει ανάμεσα στα παιδιά για να τα προσέχει, απλά ξέχασε το. Αλλό μείον στην εκτός δρόμου κίνηση για τους πίσω επιβάτες, είναι οτι τα καθίσματα βρίσκονται ακριβώς πάνω απο τον πίσω άξονα, με αποτέλεσμα οι πίσω καθημενοι να τα καταλαβαίνουν όλα...

Μεγαλώνοντας τα παιδιά, ιδίως περνωντας τα 4-5 χρόνια θα βρεις το εξείς πρόβλημα.
Δεν έχουν αρκετό χώρο για τα πόδια τους μαζί με το καθισματάκι, με αποτέλεσμα να πιάνωνται σε μακρήτερες διαδρομές( και δεν το λέει μόνο η κόρη μου αυτό...)

Εκτός δρόμου το Jimny είναι πολύ καλό, αλλά ο οικογενειάρχης έχει και άλλα να σκεφτεί.
Στον δρόμο δεν έχει καμια σχέση με το seicento, το μικρό φιατάκι έχει αρκετά καλύτερη συμπαριφορά.

Προσωπικά, μιας και κινούμουν στα ίδια παλίσια με σένα, και δεν ήθελα να δώσω και ένα σκασμό λεφτά, για καινούργιο, προτίμησα την αγορά ενός τετρακίνητου μεταχειρισμένου με μεγάλους χώρους.
Πολύ καλό, έίναι και το terios εαν σε ενδιαφέρει πάντως για καινούργιο, jimny πάντως με δύο παιδιά σκέψου το καλύτερα....
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος verse

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 1657
  • Φύλο: Άντρας
    • Web Applications & Information Systems
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 14, 2008, 18:19 »
Καλώς μας βρήκες και Καλώς σε βρήκαμε!!!!!!!!!   j12 roc2

....
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά ενός Jimny...

Και πολύ καλά κάνεις!!!!

....
Είμαι 38 ετών και έχω δύο ανήλικα παιδιά....

Να σου ζήσουν και να είστε πάντα καλά !!!!


....
Χρειάζομαι χώρους, αλλά νομίζω ότι η μπαγκαζιέρα θια δώσει μια λύση.....

Αν και δεν έχω, αυτή της οροφής πρέπει να είναι αρκετά ευρύχωρη...


....
Πιστεύω ωστόσο ότι η έννοια των χώρων είναι λίγο στο μυαλό μας....

Όντως γι'αυτό εγώ το θεωρώ 2θέσιο  lol lol lol

....
Αγοράζοντας το Jimny, θα αρχίσουμε τις εκδομές, γιατί μας έχει φάει η δουλειά και η ρουτίνα! Θέλουμε να χαρούμε λίγο την ελληνική φύση. ....

Σε μένα αυτό το κόλπο δεν έχει πετύχει  bhe bhe bhe bhe bhe bhe bhe bhe bhe bhe bhe bhe bhe bhe 87 87 87 87 87 87 87

....
Θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας γνώμες από τη συνύπαρξή σας με το Jimny.
Αλήθεια, στο ταξίδι πως είναι το Jimny; Περπατάει; τΑ 1300 κυβικά αρκούν για να πηγαίνει καλά; ....

Εγώ φίλε μου με το γύμνι έχω παέι μέχρι το λονδίνο οδηγώντας φυσικά. Όπως είπαν και τα παιδιά, μαμά με 130 άντε 140 (που πολλά είναι, αλλά αν έχεις καλές συνθήκες καιρού είσαι οκ) πας απροβλημάτιστα. Λίγο προσοχή στην αρχή, λόγω ύψους και πίσως κίνησης, και μέχρι να συνηθίσεις τις μικρές κλίσεις στις στροφές... Προβλήματα σχεδόν τίποτα, κατανάλωση... χμ..χμ.. δεν είναι και φιατ αλλά οκ... Γενικότερα όμως, όταν θα βγεις λίγο εκτός (και δεν μιλάω να πας να κάνεις κανένα τριαλ) σε καμιά παραλία, σε κανένα αμπέλι  lol lol, τα ξεχνάς όλα τα άλλα μικρο - προβλήματα... Πρόσεχε μην πέσεις στο τριπάκι της σύγκρισης με άλλα 4χ4 της τάξεως... γκαρσονιέρας... Ναι μεν σε τέτοια soft offroad πάνε πιο άνετα από άποψη κουνήματος κτλ, αλλά

Εκεί που πηγαίνουν τα υπόλοιπα, το Jimny κάποια στιγμή θα φτάσει...
Εκεί που πάει το Jimny, τα υπόλοιπα δεν θα φτάσουν ποτέ...


¶λλωστε αν θέλεις πολύ άνεση πάρε καλύτερα γκαρσονιέρα  ha ha ha ha ha 87 87 87 87

(Πλάκα κάνω εννοείτε!!!!!!!)

....
Σας ευχαριστώ που με δεχθήκατε στην παρέα σας και θα είμαι εδώ καθημερινά για να ακούω νέα και απόψεις.  ....

Και εμείς σε ευχαριστούμε που εμπιστεύεσαι την γνώμη μας !!!! Στα διάφορα φαγοπότια που διοργανώνονται μπορείς να έρθεις να ακούσεις και από κοντά κάποιες γνώμες, όπως επίσης και να δεις μερικά λιιιιιιίγο "πειραγμένα" γυμνι, ε, και καμιά βολτίτσα δεν νομίζω να στην αρνηθεί κανένας (Οι παλιοχαρακτήρες εδώ μέσα, συνναγωνίζονται ποιος έχει το καλύτερο  87 87 87) (Μ'αρέσει που εσένα στα λέω, αλλά εγώ δεν έχω καταφέρει να τους συναντήσω ακόμα  bhe bhe bhe)


....
Το Jimny θα είναι το πρώτο μου τετρακίνητο, οπότε όπως καταλαβαίνετε είμαι γκάβακας σε θέματα 4Χ4!  ....

Και το δικό μου όπως και πολλώ άλλων εδώ μέσα... Όλοι μας μάθαμε ρωτόντας, ή με το να μοιραζόμαστε διάφορα λάθη που έχουν γίνει... Μην μασάς... Παρακολούθησε λίγο τις συζητήσεις του φόρουμ και θα καταλάβεις τι εννοώ!!!

 <welc_ <welc_ >ilov< >ilov2<



fanis
www.b2bweb.gr - Web Applications & Information Systems

Αποσυνδεδεμένος Dk

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 56
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 17, 2008, 10:23 »
καλημέρα και καλή εβδομάδα αγαπητοί φίλοι.

Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο άμεσα απαντήσεις!  :)
Σας ευχαριστλώ θερμά όλους. Είσαστε όλα τα παιδιά ιδιαίτερα κατατοπιστικοί. Μου τα είπατε τόσο αναλυτικά, που νομίζω ότι έχω ήδη κάνει test drive με το Jimny!
Θα διαβάσω και πάλι προσεκτικά όλα αυτά που μου γράφετε και θα επανέλθω με νέες απορίες!
Πραγματικά αισθάνθηκα πολύ ζεστασιά μαζί σας!  :)

Ακόμα και με τις θερμές ευχές σας για την οικογένειά μου! Με καταυποχρεώσατε!

Σας ευχαριαστώ και πάλι καλοί μου΄φίλοι. Θα επανέλθω άμεσα!

καλή συνέχεια παιδιά και καλά κουράγια..
Φυσικά, περιμένω και νέες απόψεις...
Δημήτρης
ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 17, 2008, 12:28 »
Δημήτρη αν θελεις να δείς "ιδίοις όμασι"-ελπιζω να το έγραψα σωστά lol- τι γίνεται με μπαγκαζιέρες -μπάρες -καθησματάκια παρκοκρέβατα και όλα τα συναφεί, και είσαι στην Αθήνα, μίλα μου.
Αλλιώς πες μου να σου στείλω φωτό.
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος Dk

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 56
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 17, 2008, 14:17 »
Φίλε NickSi ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις ευχές. Επειδή ρώτησες σου λέω ότι μένω στο Μαρκόπουλο Μεσογείων, λίγο έξω, προς τον Πόρτο Ράφτη. ¶ρα ένα τζιπάκι θα είναι καλό, γιατί εκεί έχουμε πολλούς χωματόδρομους αλλά και πολύ κακούς δρόμους.!
Φίλε Γιάννη, μελέτησα προσεκτικά αυτά που μου είπες και έχω να πω τα εξής: Τα παιδιά πλέον δεν χρησιμοποιούν τα γνωστά καθισματάκια, αλλά κάτι νέου τύπου καθίσματα που είναι σαν μικρά σκαμνάκια (δεν ξέρω πως αλλιώς να τα περιγράψω). Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν εύκολα, κάθονται και φορούν αμέσως τις ζώνες του αυτοκινήτου. Καρότσια, παρκοκρέβατα και άλλα ομοειδή...δεν με αφορούν πλέον, καθότι περάσαμε το στάδιο αυτό. Με το Jimny ακόμα και ένα ποδήλατο μπορώ να το φορτώσω με το ανάλογο εξάρτημα. Θέλω να πω, ότι αφού δεν είχα προβλημα τόσα χρόνια με το Seicento (2 παιδιά, καρότσια, καθίσματα και άλλα συναφή - μην με ρωτάς πως χώραγαν! Χώραγαν και όσοι με έβλεπαν πάθαιναν πλάκα!!!!), γιατί να έχω τώρα. ¶λλωστε, το πορτ μπαγκάζ του Jimny είναι με στενό, ωστόσο έχει ύψος που μπορώ να εκμεταλλευθώ ορθολογικά. Βάλε τώρα και την μπαγκαζιέρα, έ, νομίζω ότι είμαστε καλά. (Ερώτηση: Φαντάζομαι ότι τη μπαγκαζιέρα μπορούν να μου τη βάλουν από την αντιπροσωπεία, αν τη ζητήσω, έτσι δεν είναι; )
Σαν οδηγός είμαι πολύ συντηριτικός. Δεν τρέχω σχεδόν ποτέ (άντε καμιά Αττική Οδό) και σε ταξίδι με το Elentra πηγαίνω μέχρι 130-140 το πολύ! (Με το Seicento πάω με σταθερή ταχύτητα 120!). Οπότε πιστεύω ότι με τους πλευρικούς ανέμους θα ξέρω να προφυλάγομαι. ¶λλωστε κουβαλάω και παιδιά.
Για το Terios που μου είπες, ναι, είναι πολύ καλό, αλλά για τα δεδομένα του πολύ ακριβό! Προκειμένου για το 1500. Το 1300 έχω την αίσθηση ότι είναι μάλλον βαρύ. Αλλά και αυτό φτάνει τα 19.000. Και πιστεύω ότι η Suzuki έχει εμπειρία από τετρακίνητα.
Αλήθεια, έχει κανείς καμία ένδειξη αν η μαμά ετοιμάζει κάποιο νέο Jimny; Δηλαδή να ανανεώσει το υπάρχον;
Και τέλος, η άποψή σας για το Niva είναι τόσο κακή όσο η δική μου ή το έχω υποτιμήσει;
(Καλά δεν γινόταν να υπάρχει ένα τζιπ στο μέγεθος του Niva, αλλά με τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του Jimny;
 lol

Αλλά, θα επανέλθω...
Δ.
ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!

Αποσυνδεδεμένος Dk

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 56
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 17, 2008, 14:19 »
Γιάννη ξέχασα, αν θέλεις στείλε μου μερικές φωτό με μπαγκαζιέρα ή ότι άλλο έχεις.

Σε ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου.

Δημήτρης  :)
ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥΝΑ ΑΛΛΟΥ!!!

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 4618
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 17, 2008, 14:31 »
¶λλωστε, το πορτ μπαγκάζ του Jimny είναι με στενό, ωστόσο έχει ύψος που μπορώ να εκμεταλλευθώ ορθολογικά. Βάλε τώρα και την μπαγκαζιέρα, έ, νομίζω ότι είμαστε καλά.


Αλήθεια, έχει κανείς καμία ένδειξη αν η μαμά ετοιμάζει κάποιο νέο Jimny; Δηλαδή να ανανεώσει το υπάρχον;

Και τέλος, η άποψή σας για το Niva είναι τόσο κακή όσο η δική μου ή το έχω υποτιμήσει;

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, να χαίρεσαι την οικογένεια κτλλλλλλλ...

Να σου πω και γω δυο παρατηρήσεις :

α. Πρόσεχε όταν φορτώνεις σε ύψος κοντά ή πάνω από προσκέφαλα.... σε περίπτωση ατυχήματος ή απότομου φρεναρίσματος, κάποια πράγματα θα έρθουν μπροστά... Δέστα ή βάλε πάνω τα ελαφριά.

β. Νέο Jimny ετοιμάζεται, αλλά δε νομίζω να είναι τόσο καθαρόαιμο 4χ4... υπάρχει κάποιο topic εδώ μέσα... ψάξε λίγο, θα το βρεις...

γ. Μακριά από NIVA.... καλό, αντέχει κακουχίες, έχει χώρους καλύτερους από Jimny, αλλά θα σε προδώσει.... Η θεωρία λέει ότι αν υπάρχουν πιθανότητες κάτι να παέι στραβά, τότε θα πάει.

Και πάλι καλώς όρισες και καλολάσπωτος

Αποσυνδεδεμένος FIREFIGHTER

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 74
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 17, 2008, 15:02 »
Όπως πάνε αυτοί θα σε καταφέρουν να το πάρεις το κονσερβοκούτι ha ha ha

Αποσυνδεδεμένος 4kinitos

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 544
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 17, 2008, 15:39 »
Φίλε NickSi ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις ευχές. Επειδή ρώτησες σου λέω ότι μένω στο Μαρκόπουλο Μεσογείων, λίγο έξω, προς τον Πόρτο Ράφτη. ¶ρα ένα τζιπάκι θα είναι καλό, γιατί εκεί έχουμε πολλούς χωματόδρομους αλλά και πολύ κακούς δρόμους.!
Φίλε Γιάννη, μελέτησα προσεκτικά αυτά που μου είπες και έχω να πω τα εξής: Τα παιδιά πλέον δεν χρησιμοποιούν τα γνωστά καθισματάκια, αλλά κάτι νέου τύπου καθίσματα που είναι σαν μικρά σκαμνάκια (δεν ξέρω πως αλλιώς να τα περιγράψω). Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουν εύκολα, κάθονται και φορούν αμέσως τις ζώνες του αυτοκινήτου. Καρότσια, παρκοκρέβατα και άλλα ομοειδή...δεν με αφορούν πλέον, καθότι περάσαμε το στάδιο αυτό. Με το Jimny ακόμα και ένα ποδήλατο μπορώ να το φορτώσω με το ανάλογο εξάρτημα. Θέλω να πω, ότι αφού δεν είχα προβλημα τόσα χρόνια με το Seicento (2 παιδιά, καρότσια, καθίσματα και άλλα συναφή - μην με ρωτάς πως χώραγαν! Χώραγαν και όσοι με έβλεπαν πάθαιναν πλάκα!!!!), γιατί να έχω τώρα. ¶λλωστε, το πορτ μπαγκάζ του Jimny είναι με στενό, ωστόσο έχει ύψος που μπορώ να εκμεταλλευθώ ορθολογικά. Βάλε τώρα και την μπαγκαζιέρα, έ, νομίζω ότι είμαστε καλά. (Ερώτηση: Φαντάζομαι ότι τη μπαγκαζιέρα μπορούν να μου τη βάλουν από την αντιπροσωπεία, αν τη ζητήσω, έτσι δεν είναι; )
Σαν οδηγός είμαι πολύ συντηριτικός. Δεν τρέχω σχεδόν ποτέ (άντε καμιά Αττική Οδό) και σε ταξίδι με το Elentra πηγαίνω μέχρι 130-140 το πολύ! (Με το Seicento πάω με σταθερή ταχύτητα 120!). Οπότε πιστεύω ότι με τους πλευρικούς ανέμους θα ξέρω να προφυλάγομαι. ¶λλωστε κουβαλάω και παιδιά.
Για το Terios που μου είπες, ναι, είναι πολύ καλό, αλλά για τα δεδομένα του πολύ ακριβό! Προκειμένου για το 1500. Το 1300 έχω την αίσθηση ότι είναι μάλλον βαρύ. Αλλά και αυτό φτάνει τα 19.000. Και πιστεύω ότι η Suzuki έχει εμπειρία από τετρακίνητα.
Αλήθεια, έχει κανείς καμία ένδειξη αν η μαμά ετοιμάζει κάποιο νέο Jimny; Δηλαδή να ανανεώσει το υπάρχον;
Και τέλος, η άποψή σας για το Niva είναι τόσο κακή όσο η δική μου ή το έχω υποτιμήσει;
(Καλά δεν γινόταν να υπάρχει ένα τζιπ στο μέγεθος του Niva, αλλά με τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του Jimny;
 lol

Αλλά, θα επανέλθω...
Δ.

ίσως έχεις δει Live το θηρίο μου τότε. εγώ περιφέρομαι πολύ συχνά στην περιοχή του ιπποδρόμου  :)

Ειναι εύκολο να το γνωρίσεις, ειναι απλα το ωραιότερο  ;D lol lol

Αν υπάρει καλή θέληση και οργάνωση θα βολευτείς και με τους χώρους του. κατα τ`άλλα ειναι κατσίκι
φωτια στις γραμματειες....

Αποσυνδεδεμένος cybertaz

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 286
  • Φύλο: Άντρας
  • σπίτι μου....ο βυθός!
    • Sea gate Club
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 17, 2008, 15:47 »
αγορασε το αφοβα! roc2

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ JIMNY
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 17, 2008, 16:06 »
Σε αυτό που είπε ο Χάρης για τα προσκέφαλα έχει δίκιο, την έχω πατήσει με την μικρή και έμαθα...
Χρησημοποίησε ένα σύστημα σε στυλ dog guard και καθάρισες...
Για τα καθησματάκι που λές τα ξέρω, απλά τα παιδιά πιθανώς είναι πάνω απο τα 5-6 μάλλον(το ανήλικα τα καλύπτει μέχρι τα 18 ;) lol lol να τα χέρεσαι φίλε μου ).
Είμαστε κοντά πάντως μιας και μένω Παλλήνη. Μπάρες μπαγκαζιέρα μην τα πάρεις απο την αντιπροσωπεία, είναι αρκετά ακριβότερα..
Μπάρες Hermes γύρω στα 50€ το πολύ, μπαγκαζιέρα μπορείς να βρεις και αλλού, πχ Praktiker μπορεί να μην είναι Thule αλλά την δουλειά της την κάνει..
Ποδήλατα μπορείς να φορτώσεις στην ρεζέρβα, εγώ εκει έβαζα της μικρής μου.
Γιάννης Δημητρέλης