Το πόστ που έκανα στο BRAT >>>>>>>>
Με αυτό το πόστ, θα ήθελα να κλειδωθεί το παρόν τόπικ από τους moderators του BRAT.
Φίλτατοι πρόεδροι,
Ειπώθηκαν πολλά το 2005 για το jimnyclub.gr.
"εν βρασμό ψυχής" θέλετε ? Πάνω στα νεύρα μας ??
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
Έβρισα, με έβρισαν, τα είπαμε και ξεθυμάναμε. Ο πόλεμος έληξε.
Όπως και να έχει, εγώ θέλω να γυρίσω σελίδα το νέο έτος . (που ήταν το χειρότερο της ζωής μου,για κάποιους άλλους, προσωπικούς λόγους)
Το γιατρικό είναι ο διάλογος μεταξύ των διαφωνούντων.
ΔΙΑΛΟΓΟΣ όμως και όχι αλληλοκατηγορίες. (ας τα αφήσουμε αυτά να τα κάνουν στη βουλή της Κορέας).
Έγινε και είπαμε το 2006 να αλλάξουμε μαζί αυτή την σελίδα.
Δεν συμφώνησα και δεν συμφωνώ με τα «διαδικαστικά» του jimnyclub, αλλά έκανα φίλους εκεί μέσα, με τους οποίους βγαίνω συχνά στο ΒΟΥΝΟ. (και όχι μόνο).
Απλά τώρα είναι χωρισμένοι σε δύο «στρατόπεδα» .
Λυπήθηκα ιδιαίτερα γι’αυτό, γιατί έχω πολύ καλές σχέσεις με όσα νην και πρώην μέλη του συλλόγου,διεγραμένα και εκτός Αττικής. Μας έδεσε η αγάπη μας για την τετρακίνηση και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.
Να αναφέρω παιδιά που κάνουμε πολύ,ή λιγότερο παρέα ?? Αυτοί ξέρουν !
Αποφάσισα να κάνω το χόμπι μου ελεύθερος και χωρίς καμία υποχρέωση σε κανέναν σύλλογο, για το 2006.
Απο την πλευρά μου θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό , να ξανασμίξει αυτη η ΚΑΛΗ παρέα που κάναμε, εντός του 2006. Θα προσπαθήσω. Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, αλλα τουλάχιστον θα ξέρω οτι προσπάθησα. (Απο εδώ και πέρα μπορείτε να με φωνάζετε ΟΗΕ !!!
).
?λλωστε όλοι ΚΟΛΛΗΤΟΙ ήμαστε στο ΒΟΥΝΟ ,(με εξαίρεση ένα club που θυμίζει «ξανθιά ψηλομύτα στο privilege” και ούτε καν θα αναφέρω το όνομα του και τα μέλη του την έχουν ‘ψωνίσει’ άσχημα) . είτε έχεις αυτοκόλλητο brat ,είτε offroadclub,είτε .gr και .com και το λουρί της «λούλας» !!! Very Happy
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ πρέπει να μας ενδιαφέρει και αυτη είναι ΤΟ ΒΟΥΝΟ και όχι μία ιδέα κάποιου που θέλει να ικανοποιήσει για Χ λόγους μία επιθυμία, του να φτιάξει έναν σύλλογο.
Δικαίωμα του να κάνει οτι θέλει στο «χωράφι του». μαΝγκιά του και μπράβο του.
Ας κάνει οτι θέλει.
Ας’τον τρελό στην τρέλα του, έλεγαν στο χωριό μου. (τον Πειραιά)
Τρελός και ανώρημος ποιός απο εμάς δεν είναι ?
Απ’το να κάθομαι και να κατηγορώ, καλύτερα να κοιτάξω μπροστά !!!
Ποτέ δεν πρόκειται να τα «βρείς» με όλους. Η διαφορετικότητα είναι το «αλατοπίπερο» και οι κρίσεις στις σχέσεις των ανθρώπων είναι φυσιολογικότατες.
Εγω θεώρησα οτι έγιναν λάθη και αποχώρησα. Τα πήρα στο κρανίο (που λένε πάλι στο χωριό μου), όταν ξαφνικά μου ανακοινώθηκε οτι είμαι αποκλεισμένος ΔΙΑ ΒΙΟΥ και έγραψα αρκετά σκληρά.(βλ. πρώτα πόστ του παρόν τόπικ).
Πολλά παιδιά ακόμη,σκέφτονται έτσι και το κρατάνε «μανιάτικο».
Είναι κρίμα ! Δεν χρειαζεται. Δεν αξίζει.
Αυτος που ζούμε είναι ο παράδεισος, μην παραμυθιάζεστε οτι θα είναι μετα........
forgive and forget.
Για να μη σας κουράσω άλλο, δεν θα πω κάτι περαιτέρω, παραμόνο, οτι πρέπει να «καθαρίσουμε» τις σκέψεις μας και να σκεφτούμε με διαύγεια, η οποία εν βρασμό, δεν υπάρχει.
Ο «τρόπος» ,είναι ο παράγοντας που θα φτιάξουν τα πράγματα και όχι οι διαμάχες και οι εκατέρωθεν προσβολές.
Ευχαριστώ και Σόρρυ για το «μακρύ» πόστ. Τα υπόλοιπα απο κοντά.
Απλά έπρεπε να το κάνω,για να ξεκινήσει μία νέα ΚΑΛΥΤΕΡΗ χρονιά.
Φιλικά
Ο.Η.Ε. Very Happy