Αγαπητέ κε Ρουφιάνε...
Εγώ στο έστειλα αυτό το πμ... στην αρχή πρίν εξελιχθεί το θέμα όπως εξελίχθηκε και γι'αυτό δεν απάντησα δημόσια αλλά και πριν καταλαβω τι ...... εισαι....
Οποιος έχει έρθει βόλτα μαζί μου ξέρει οτι δεν λυπάμαι ούτε τον εργάτη μου, ούτε να χαλάσω το αυτοκίνητο μου για να βγάλω κάποιον που μπορεί να έχει κολλήσει... είναι η νοοτροπία μου, είναι αυτό που έχω μάθει απο παλιά και όντως δεν μου άρεσε αυτό που είπε τότε ο Χάρης.. "οτι στην βόλτα όλοι να έχουν τους εργάτες τους" ειδικά στην βόλτα που διοργάνωνα εγώ και ήξερα ποιοί θα είναι μαζί....
Απο εκεί και πέρα κανείς
δεν είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό του (εαν δεν το θέλει) για να "ξελασπώσει" τους αλλους και νομίζω οτι απόλυτα κατανοητό... τι ζόρι τραβάς τώρα εσύ είναι αλλο θέμα...
Οι βόλτες στους τετρακίνητους πάντα έχουν κάποιες προυποθέσεις ανάλογα με αυτά που αναμένουμε να συναντήσουμε, καιρός, έδαφος κλπ, εσυ και κάποιοι αλλοι έχουν έρθει με τσαμπουκά να τα ισοπεδώσουμε όλα... φιλε αυτό δεν μπορεί να γίνει, δεν το ανεχόμαι εγώ και πολλοί αλλοι και το καταλαβαίνεις οτι αυτό το χόμπυ το κάνουμε πρώτα απ'ολα με ασφάλεια και μετά για να περάσουμε καλά οπότε δεν θέλουμε να βάλουμε κανέναν σε κίνδυνο και έχωντας αγνοια να περάσουν δύσκολα εμπόδια, εδάφη ... αλλά θέλουμε ολοι να περάσουμε καλά...
(Οι βραδυνές πάντα ήταν προκλητικές και πολλές φορές δεν εμπαιναν προυποθέσεις αλλά αυτό ήταν στην κρίση του διοργανωτή)
ΑΑΑ και κάτι αλλο, αν νομίζεις οτι θα μας βάλεις να τσακωθούμε με τον Χάρη για να μας την σπάσεις... εισαι γελασμένος
θα σου στείλουμε φωτογραφίες απο την βόλτα που θα πάμε την Τετάρτη και θα τραβάμε ο ενας τον αλλο....
Φιλάκια..