Εκδηλώσεις αλά..... .COM > Αγαπημένα μέρη

Νομος Καρδιτσας ο τετρακινητος παραδεισος μου!!!

(1/18) > >>

thanasoulas:
δεν εχω αλλο χωρο στο αλβουμ και βαζω εδω τις βολτες που εκανα τα χριστουγεννα στην λιμνη πλαστηρα ,στο ορειβατικο καταφυγιο αγραφων,στην περιοχη της λιμνης σμοκοβου.περασα τελεια εκαμα δοκιμη των αλυσιδων σε λασπη, κολησσα j12 σε ενα νεροφαγομα(ας ειναι καλα το τρακτερ του παπου μου) lol και ειδα και λιγο χιονι.το jimny ειναι μαμα μονο αλυσιδες εχω και μια ποδια.


















































agian:
Ωραίος...   cl cl cl cl

agian:
Παρεπιπτόντως ,οι αλυσίδες στην λάσπη είχανε αποτέλεσμα ?

thanasoulas:
με τις αλυσιδες οργωνε κυριολεκτικα.εμπενα σε απατητη παχια λασπη 20-30ποντους και πηγαινε σφαιρα χωρις να κολλησω. οταν κολησσα δεν τις φορουσα προσπαθησα να τις βαλω κολημενος αλλα δεν γινοταν με τιποτα να βγω αφου η ροδα ειχε χοθει στη λασπη.το μονο προβλημα ειναι οτι γεμιζεις λασπες οταν τις βγαζεις.αν δεν εχει καποιος mud λαστιχα τις συστηνω ανεπιφυλακτα .απλα πρεπει να φοριουνται πριν απο το εμποδιο γιατι αν κολησσεις πρωτα ειναι πολυ δυσκολο να τις βαλεις εγω εβαλα τις 3 οταν κολησσα και εγινα γουρουνι απο τις λασπες.

pointer:
Πιστεύω πως στις πρώτες φώτο το αυτοκίνητο σου περνούσε και χωρίς αλυσίδες.Τα λάστιχα που του φοράς είναι μαμα?Κατά τα άλλα έχω να προσθέσω πως επισκέπτεσαι ωραία μέρη!Πας για κάποιο λόγο..ή απλά για βόλτα..???

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση