Επικοινωνίες > CB

Alan 100 Plus

(1/3) > >>

b00:
Καλημέρα παιδιά,
Τις προάλες πήγα στο Cobra Center και μίλησα με τον Στέλιο για να βάλω CB. Μου πρότεινε το alan 100 plus. Εσείς τι πιστέυετε για το συγκεκριμένο μοντέλο?
Έχω κανονίσει ραντεβού την Τρίτη να πάω να το βάλουμε.
Προς το παρόν έχω mud λάστιχα, αν βάλω και το CB ελπίζω ότι όλο και κάπου θα μπορώ να έρχομαι μαζί σας σε βόλτες, μιας και μέχρι τώρα δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να σας γνωρίσω από κοντά...  yah

Χάρης:
Καλό είναι το ALAN.....

4x4er:

--- Παράθεση από: b00 στις Ιανουάριος 22, 2010, 07:37 ---Καλημέρα παιδιά,
Τις προάλες πήγα στο Cobra Center και μίλησα με τον Στέλιο για να βάλω CB. Μου πρότεινε το alan 100 plus. Εσείς τι πιστέυετε για το συγκεκριμένο μοντέλο?
Έχω κανονίσει ραντεβού την Τρίτη να πάω να το βάλουμε.
Προς το παρόν έχω mud λάστιχα, αν βάλω και το CB ελπίζω ότι όλο και κάπου θα μπορώ να έρχομαι μαζί σας σε βόλτες, μιας και μέχρι τώρα δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να σας γνωρίσω από κοντά...  yah

--- Τέλος παράθεσης ---
Και με pmr μπορείς μια χαρα..Πάντως για cb εγώ θα έπαιρνα φορητό, και μια καλή κεραία με μαγνητική βάση για το αυτοκίνητο, σκέψου όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί, όχι μόνο τις βόλτες ;)

japetus:
Σκέψου το λίγο καλύτερα..
Γνώμη μου είναι, να γνωρίσεις τα παιδιά να δεις αν σου αρεσει να πηγαινεις βολτες και μετα να δωσεις λεφτα για ενα μονιμο cb. Ειναι μια τεχνολογια που εχει πια πεθανει..
Δεν ειναι άλλο ενα εξαρτημα που μπορει να μας βοηθησει αν ειμαστε στο βουνο.. Αν εισαι μονος σου και σου τυχει κατι, το cb λόγω εμβέλειας είναι πρακτικά άχρηστο..
Αν εισαι με ενα φίλο σου με άλλο αυτοκινητο, πιο πολυ θα σας βολεψει ένα ζευγαρι φτηνων φορητών pmr.
Στη θέση σου θα αγοραζα ενα τετοιο ζευγαρι για δικη μου χρηση με φιλους και αν τυχει και παω μια βολτα με τα παιδια θα μπορω να το χρησιμοποιησω και μαζι τους...

Για μια μονιμη κατασκευη πανω στο αυτοκίνητο, θα πήγαινα μονο σε vhf, το οποίο πραγματι μπορει να βοηθησει σε καποια περιπτωση εκτακτης αναγκης μια και ακουει πολυς κοσμος και υπηρεσιες σε αυτο, αλλα θα μπορουσα να το κανω γιατι εχω αδεια ραδιοερασιτεχνη. Ειναι λιγο μπελας και ταλαιπωρια με τα χαρτια, να κατσεις να διαβασεις για τις εξετασεις της αδειας, αλλά τότε και πάλι δε θα μπορουσες με vhf να συνομιλήσεις με τα παιδια στην παρεα που εχουν cb και pmr.

Χάρης:
PMR πλέον δεν έχουμε στη παρέα.

CB είναι must για το κομβόι. VHF εκτός από μενα και 2-3 άλλους δεν έχουν οι υπόλοιποι. Και στις βόλτες δεν τα χρησιμοποιούμε, απλά τα έχουμε για ώρα ανάγκης.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση