Αγώνες > Περιοχή αγωνιζομένων

Ελληνική συμμετοχή στο Africa Eco Race

(1/4) > >>

tetrakinisimag:
Tέλη του 2011 θα πραγματοποιηθεί ένα όνειρο 30 και βάλε ετών μίας ελληνικής ομάδας: η συμμετοχή σε έναν αγώνα από το Παρίσι στο Dakar. Πρόκειται για τον αγώνα που διατηρεί το χαρακτήρα του κλασικού Dakar και έχει κερδίσει την εκτίμηση των Ευρωπαίων ιδιωτών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα έξοδα του αγώνα της Νότιας Αμερικής.

Η ομάδα:
Οδηγός: Θανάσης Παλάσκας
Συνοδηγός: Παναγιώτης Ζαχαρίου
Μηχανικός: Θοδωρής Νέστωρας
Αυτοκίνητο: Mitsubishi Pajero V20 MIVEC Rally Raid T1
Υποστήριξη: Service ένα VW Syncro, 4 άτομα ομάδα
Χορηγός επικοινωνίας: Τετρακίνηση Mag



Πλήρες πακέτο ενημέρωσης

tetrakinisimag:
Video της ομάδας απο το Evia Rally Raid

http://www.facebook.com/v/2395400005108

tetrakinisimag:
H Ελληνική συμμετοχή στο Africa Race απέκτησε δική της σελίδα στο Facebook

tetrakinisimag:
Θέλετε να απολαύσετε τo μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα Mitsubishi Pajero MIVEC της κορυφαίας κατηγορίας αγώνων Cross Country Rally Raid,  το αυτοκίνητο της ομάδας μας που περιμένουμε να φτάσει το Γενάρη στο Dakar; Θα βρίσκεται από την Παρασκευή 11 Νοέμβρη μέχρι και την Κυριακή 13 του μήνα στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου στην έκθεση Υγραεριοκίνηση, στο περίπτερο του περιοδικού Τετρακίνηση Mag…



Σας περιμένουμε να ενώσουμε τις… ευχές μας για μία καλή εμφάνιση των Παλάσκα/Ζαχαρίου στον αγώνα στη Δυτική Αφρική, το Africa Eco Race. Ελάτε να υπογράψετε και εσείς την κάρτα με τις ευχές που θα δώσουμε στο πλήρωμα πριν φύγει για το Μαρόκο!

tetrakinisimag:
Που μπορείτε από σήμερα να δείτε το εκπληκτικό Mitsubishi Pajero MIVEC του Θανάση Παλάσκα που το Γενάρη σκοπεύει να φτάσει στο Dakar;

Στη 2η Διεθνής Έκθεση ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗ, 11 – 13 Νοεμβρίου 2011, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (www.autogasexpo.gr). Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 14:00 – 20:30, Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 20:30). Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες (καταναλωτές και επαγγελματίες) που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάθε λύση που προσφέρει η αγορά, πάνω στα συστήματα μετατροπής αυτοκινήτων ώστε να κινούνται και με υγραέριο καθώς και τα υγραεριοκίνητα μοντέλα που διατίθενται από τους εισαγωγείς αυτοκινήτων.

Και βέβαια να υπογράψουν το τετράδιο ευχών για τους Έλληνες που τολμούν να κυνηγήσουν το όνειρο!!!

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 43…

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση