Γενικά θέματα > Νέα μοντέλα

Jimny Πετρέλαιο

(1/1)

Majestix:
Έχει φέρει κανείς Jimny πετρέλαιο από εξωτερικό?

Η τιμή που το βρίσκω Γερμανία είναι 16500 καινούργιο (list price), εδώ ζητάνε τα κερατα τους για αγνώστης προέλευσης μεταχειρισμένα (βλέπε Link)
γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο extra κόστος αν το φέρεις Ελλάδα?

http://www.car.gr/classifieds/cars/?offer_type=sale&category=&make=242&model=780&variant=&price-from=&price-to=&so=dm&or=d&registration-from=&registration-to=&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=2&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=

Στα μεταχειρισμένα στην Γερμανία για DDIS οι τιμές κυμαίνονται από 7500 μέχρι 12500 ....

Χάρης:
Υπάρχει κόστος Χρήστο...

Ρώτα τον Θωμά

anixneftis:
εφερε φιλος μου απο γερμανια με 10500+800 τελωνειο αλλα θελουν ψαξιμο γιατι ειναι ταλαιπωρημενα τα αμαξια,χαρακτηριστικα θα σου πω οτι ειδε πανω απο 10-12 αμαξια για να βρει κατι αξιολογο.

anixneftis:
να σημειωσω επισης οτι τα 800 τελωνειο ειναι τα λιγοτερα καθως πληρωνεις αναλογα τι εξτρα εχει το αμαξι επανω......

giannisrolakis:
Παιδια εγω εφερα το αλλο μου αμαξι, ενα ΤΤ απο Γερμανια, και ευτυχως δεν το πηρα απο εδω. Το εξτρα κοστος Majestik ειναι το τελωνειο, και τα εξοδα μεταφορας (εισιτηρια, νταλικα κλπ) τα οποια ομως δεν ειναι πολλα. Το τελωνειο, μια υπηρεσια που κανονικα δεν θα επρεπε να υφισταται και απορω γτ, αναλογα το τι φοραει απανω το αμαξι (πχ. αν ειναι cabrio, οπως το ΤΤ μου) μεγαλωνει..Παντως αν ενδιαφερεσαι πραγματικα, ακρη υπαρχει για να βρουμε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση