Αποστολέας Θέμα: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "ΓτΚ"  (Αναγνώστηκε 18171 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teflonteam

  • Jimny
  • Μηνύματα: 60
Απ: «Ο γύρος της Στερεάς Ελλάδας off-road σε 50 ώρες»για "ΓτΚ"
« Απάντηση #75 στις: Απρίλιος 03, 2012, 21:26 »
Και να που φτάσαμε σχεδόν στο τέρμα αυτού του μαραθώνιου πρώτον από τις συνεχείς ανακοινώσεις ενημερώσεων αλλά και να έχουν περάσει ήδη 2 εβδομάδες από τον τελευταίο αποχαιρετισμό μας μετά τον τερματισμό των 1160 χιλιομέτρων το βράδυ της Κυριακής 18 Μαρτίου !
Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουμε να ξανασυναντηθούμε και με ηρεμία πια να συζητήσουμε και να σχολιάσουμε άπειρες στιγμές που ζήσαμε αυτές τις 50 ώρες στα βουνά και πόλεις της Στερεάς Ελλάδας χωρίς gps και χάρτες,χωρίς cb και άγχος.
Επίσης ακούστηκαν επιθυμίες από πολλούς φίλους για ανταλλαγή φωτογραφικού υλικού και βίντεο αφού μια τέτοια εμπειρία θέλει και ενημερωμένο αρχείο για το χρονοντούλαπό μας!!!

 
Η πρόσκληση είναι η εξής:

[size=150]Ελάτε την Παρασκευή 20 Απριλίου 20.00 στην Ταβέρνα ‘’Ελαιώνας’’ στην Παιανία τα πληρώματα και οι συμμετέχοντες του 50ωρου να ανταλλάξουμε φωτογραφίες,βίντεο,να θυμηθούμε στιγμές και περιστατικά του 50ωρου ,να φάμε και να πιούμε(που λέει και το τραγούδι) και να περάσουμε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά με ότι Ελληνικότερο υπάρχει…κρασάκι,κοκορετσάκι και το καλύτερο προβατίνα παϊδάκι !!!!!!!!!!Μουσικούλα διαθέτει το μαγαζί οπότε δεκτές και κάθε χορευτικές φιγούρες …[/size]

Άνετο πάρκιν για όλα τα θηρία και εύκολη πρόσβαση είτε από Αττική Οδό είτε από Λ.Λαυρίου!
Η διεύθυνση είναι
Αγίου Θωμά 15, Παιανία
Τηλ. 210 6643442
και έχει εύκολη πρόσβαση από την έξοδο 18 (Παιανία)της Αττικής οδού πρός Αεροδρόμιο.
(δεξιά στο φανάρι και ευθεία. Στο δεξί σας χέρι στα 800 μέτρα.)

[googlemaps]http://maps.google.com/maps?q=37.952015,23.86974&num=1&t=h&z=17&iwloc=A[/googlemaps]
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

Σε μια γωνιά του μαγαζιού θα έχει στηθεί Laptop που με την είσοδό του ο καθ’ένας και όποιος έχει θα φορτώνει σε φάκελο το υλικό που διαθέτει(φωτογραφίες/βίντεο) είτε με usb ή sd ή και ακόμα με cd.
Στην συνέχεια αφού ενημερωθεί πλήρως αυτός ο φάκελος όποιος θέλει με τα ίδια μέσα θα μπορεί να πηγαίνει και να φορτώνει στην κάρτα του όλο το υλικό όλων των συμμετεχόντων  που θα είναι παρόντες ώστε να το πάρει φεύγοντας και να έχει όσο το δυνατόν πληρέστερο αρχείο από το 50ωρο!!
Αυτή η διαδικασία θα κρατήσει από τις 20.00 έως τις 21.30 ώστε στην συνέχεια να αρχίσει το φαγοπότι και το γλέντι με τα μεζεδάκια ,τα κρασιά και τα της ώρας!!!!!!!!!
Όπως είπαμε στην συνάντηση πάμε όσοι θέλουμε οικογενειακός για να ανταλλάξουν και οι σύζυγοι, φίλες κλπ το τι μας έσουραν τις μέρες που λείπαμε  :mrgreen:  και το μυαλό μας ήταν μόνο στην Στερεά Ελλάδα και τους χάρτες…

 
Προσοχή!!!

1.Παρακαλείστε να βρίσκεστε στην ταβέρνα ακριβώς στις 20.00 ώστε να προλάβουμε την ανταλλαγή των αρχείων ώστε να μην έχουμε καθυστερήσεις με τα τσουγκρίσματα και είμαστε μια με το παϊδάκι στο χέρι και μια με το laptop. :mrgreen:
2.Παρακαλούμε να δηλώνετε εδώ την συμμετοχή σας και τον αριθμό ατόμων που θα είσαστε ώστε στις 18 Απριλίου να μπορέσουμε να κάνουμε την κράτηση των τραπεζιών στο μαγαζί μιας και προβλέπετε να γίνει συνωστισμός!!!

 
Ελάτε να περάσουμε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά και να συνδυάσουμε το τερπνό μετά του ωφελίμου!!!!
Με το καλό να τα πούμε από κοντά!!!!!!!!!!


TeflonTeam