Τεχνικά θέματα - Bάση πληροφοριών, Προβλημάτων, Μετατροπών και Βελτιώσεων > Κινητήρας

ΜΟΤΕΡ M16A

(1/5) > >>

minoas1212:
καλησπερα σε ολους νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αλλαξω μοτερ στο jimny καπου εχω βαρεθη το m13a αφου λογο κρισης εχει γινει βασικο αμαξι πολης πλεον .
Η βολτες εχουν τελιωση αφου και το 20-30 ευρω της βενζινης μας λειπουν απο της πανες του μωρου !!
σκεφτομαι σοβαρα το Μ16Α και εχω δει οτι με επιτυχεια το εχουν βαλει και μαλιστα απο το φορουμ.εχω καταλαβη οτι τα μπλοκ ειναι ολα τα ιδια διοτη βλεπω διαφορες βερσιον απο 110 εως 125 αλογα οποτε η διαφορα πρεπει να ειναι στα περιφεριακα του μοτερ.
απο τιμη ξερει κανεις που κινουντε ?
και το βασικοτερο ειναι με πιο πλεξουδα πας και με πιον εγκεφαλο ? η κρατας την πλεξουδα του μοτερ σου και απλα κουμπονης τον αλλο εγκεφαλο ? και απο ιμομπιλαιζερ?
νομιζω το προβλημα ειναι καπου εκει με τον εγκεφαλο....ξερεις κανεις τι κανουμε ?

minoas1212:
Με καποια τηλεφωνα σημερα εβαλα καποια πραγματα στην θεση τους και αρχιζη το ψαξιμο .......απορο απο εδω μεσα κανενας δεν ηξερε τιποτα ????

dimchri:
Πες τα και σε εμάς τα πράγματα να ξέρουμε που βαδίζουμε... Για τον εαυτό σου θα τα κρατήσεις??? :)

minoas1212:
φιλε δεν κραταω τιποτα για τον εαυτο μου αντιθετος με αλλους εδω μεσα !! αλλα τελος παντων ...βρηκα ενα μοτερ m16a vvt εβαλα τα πραγματα μου ολα πανω πατησα μιζα και εφυγα ετσι απλα δλδ κρατησα ολα τα παρελκομενα μου και εβαλα το καινουργειο μπλοκ κεφαλη και ειμαστε μια χαρα !!! απλα πραγματα δεν ειναι καμια επιστημη που το εχουνε αναγαγη καποιοι εδω μεσα .........οποιος θελει πλεον αναλαμβανω μετατροπη  χαχαχαχαχαχαχαχχα!! ετσι και αλλιως τοσα χρονια μονος μου το φτιαχνω !!

dimchri:
Το μοτέρ που έβαλες τι έτος είναι  ... είναι του sx4 ??

Και αν ναι είναι πριν του 2011 ή μετά ??

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση