Αγώνες > Νέα από αγώνες

2o Evia Wild Terrain

<< < (2/2)

panosxalkida:
Καποιες χθεσινες απο την εκκινηση και τα κορδελιασματα και φυγαμε για βουνο!!Ολοσ ο καλος ο κοσμος ειναι εδω και πολοι περισοτεροι ως θεατες προβλεποντας κοσμοσυρροη σημερα και αυριο!!




















panosxalkida:
Ενα πολυ ομορφο τριημερο εφτασε στο τελος, σε μια πραγματικα γιορτη του τετρακινητου αθλητισμου με ρεκορ συμμετοχων αλλα και πληθος θεατων για τα δεδομενα των καιρων και με το πνευμα του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» να ειναι το σημα κατετεθεν για ολους τους αγωνιζομενους!!Εκ μερους της Λέσχη Ευρίπου αλλα και της διοργανωτριας Αγωνιστική Ομάδα Εύβοιας 4Χ4 ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για την τελεια συνεργασια που υποδειξαν και τις τρεις ημερες!!Ενα μεγαλο ευχαριστω ιδιαιτερα και στους φιλους μας απο την Β.Ελλαδα και την Σ.τε.β.ε. 4x4 που καταφεραν και εδωσαν το παρων χαροποιωντας ολους τους τετρακινητους φιλους , την λεσχη απο τα Γρεβενα, την λεσχη ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΩ,την ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ,την www.skartaekato.gr ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ,την ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΝΙΤΣΑΣ [official]]]]],την Λέσχη 4x4 Καρύστου την M.A.R.S 4x4 ΛΕΣΧΗ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Λεσχη 4χ4 Αγιου Νικολαου,την Λέσχη Χανίων 4X4 την Λεσχη 4χ4 Λαρισσας το @[3477075953410Fetesclub4x4] την ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΕΡΑΣΙΑΣ ,την λεσχη 4Χ4 ΕVIA την λεσχη Attiki4x4 ,αρκετες μεγαλες παρεες οπως οι Rubikong Offroad Parts kai Giassimakos Xristos] αλλα και αρκετα club οπως το JPForum.gr και πολλοι ακομα!!Και βεβαια ολους τους τετρακινητους φιλους και παρεες που ταξιδεψαν και ηρθαν απο μακρυα αλλα και απο Αθηνα γεμιζοντας 4 ξενοδοχεια και παρα πολλοι ως μονοημερο!Kαι βεβαια ηταν μια καλη ευκαιρια να καμαρωσουμε τον δικο μας Νασο (nassanto)με αρκετους φιλους απο εδω !


Τελος ενα μεγαλο ευχαριστω και στους χορηγους μας τους
- Rubikong Off Road Parts
- ΠΡΩΤΕΥΣ Κεντρικοί ’ξονες
- Hydropower Steering
- 4WD Giassimakos Engineering
- 4wheelershouse
- Ninos R&D
- Πανοραμα(Εξοχικο κεντρο)
- Αφοι Ματρακα service
- SPARCO Αγγλόπουλος
- Graffiti Shop Παπουτσής Γιώργος
- Ξενοδοχείο Ευβοική Ακτή
- Dalkas 88,2
Και βεβαια ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΔΗΜΟ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ,τον Δημαρχο Ψαχνων κ. κ. Ψαθα παντα διπλα μας σε οτι χρειαστουμε ,και βεβαια την ΟΜΑΕ και την κριτηκη επιτροπη Alekos Apostolidis Kokolakis Ioannis k.kMilas ,κκ. Σταθακος και βεβαια την @alex Manti !!Να εισατε ολοι σας παντα καλα!!
Φωτο by KGV Αποτυπωνοντας το γεματο τριημερο!!

















































































































Metalaxe:
Τέλεια !!!!  :)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση