jimnyclub.com

Γενικά θέματα => Νέα μοντέλα => Μήνυμα ξεκίνησε από: pointer στις Οκτώβριος 15, 2009, 09:34

Τίτλος: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Οκτώβριος 15, 2009, 09:34
Ανοίγω εδώ ένα καινούργιο θέμα για το jimny του πετρελαίου- που τυχαίνει να έχω- επειδή μου το ζήτησε ένα μέλος του forum.Δεν ξέρω τι θέλει να μάθει απλά θα δώσω τις 5-10 πληροφορίες που ξέρω!Λοιπόν...Έχει μηχανή 1500 κυβικά με 86 άλογα το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω έχει ABS,δερμάρτινα καθίσματα και η τετρακινηση μπαίνει με κουμπί!(αυτό δεν μου αρέσει και πολύ).Είναι μοντέλο του 2006 και φυσικά έχω δει μεγάλη διαφορά από το βενζίνης.Κατ'αρχήν να πως στις ανηφόρες τραβάει το διαόλι και δεν ζορίζεται σαν το άλλο(βενζινης),χαρακτηριστικά να πω πως σε μια μεγάλου μήκους ανηφόρα που έχουμε στον δρόμο μας με το άλλο την ανέβαινα με 3η ταχύτητα και σκεφτόμουν κάθε φορά να θα προλάβω να προσπεράσω κάποιον με αργοκίνητο όχημα!!Ενώ με το πετρελαίου βάζω 4η ταχύτητα και προσπερνάω σαν κύριος χωρίς να λέω θα με προλάβει κάποιος από απέναντι??? ;D  ;D  ;D!! j12  Επίσης στην εθνική όταν θέλω να τρέξω λίγο πααπάνω δεν ανεβάζει χιλιόμετρα με το στανιό,αλλά υπακούει κατευθείαν!γκαζι αι έφυγες και το τέρμα του είναι γύρω στα 16χλμ/ώρα.Πάντως για να κάνω τα παράπονά μου θα ήθελα να έχει και κάτι παραπάνω....όπως λίγο μεγαλύτερη τελική ή άνεση προς την τελική.Τι θέλω να πω??Πως τα 120χλμ τα έχει στις 3χιλιάδες στροφές(4 χιλιάδες και κάτι είναι το τέρμα)και τα 130 χλμ τα έχει στις 3,5 περίπου.Ένα άλλο παράπονο για άλλη μια φορα είναι τα φρένα του!δεν έχει και πολύ δυνατά φρένα,είναι περίπου στην ίδια κατηγορία δύναμης με το βενζίνης και ίσως ελάχιστα πιο δυνατα(όσο πατάει η γάτα).πάντως όλη η μαγεία είναι στις 2χιλίαδες στροφές!από εκεί μέχρι τις 3χιλιάδες στροφές είναι όλη του η δύναμη!αρπάζει καλά!Ε πάνω κάτω αυτα για το αυτοκινητάκι μου δεν έχω να πω κάτι άλλο για το πετρελαίου...ότι θέλετε ρωτήστε με!!  :)
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: efthimis στις Οκτώβριος 15, 2009, 10:13
Σ'ευχαριστω που ανοιξες καινουριο ποστ...
Να σε ρωτησω το εξης.Εσυ το κυκλοφορεις κ Αθηνα το αμαξι?Εχεις καποιο θεμα οταν ερχεσαι Αθηνα?
Γιατι ειναι πολυ δελεαστικα ολα αυτα που μας λες..... :D :D
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: SamAir στις Οκτώβριος 15, 2009, 10:51
Απο ελλαδα το πηρες ή το εφερες ?
ζηλεψα,θελω και γω :'(
ευχαριστω
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Gagarin στις Οκτώβριος 15, 2009, 13:54
Ένα άλλο παράπονο για άλλη μια φορα είναι τα φρένα του!δεν έχει και πολύ δυνατά φρένα,είναι περίπου στην ίδια κατηγορία δύναμης με το βενζίνης και ίσως ελάχιστα πιο δυνατα(όσο πατάει η γάτα)...ότι θέλετε ρωτήστε με!!  :)

Φιλε μου το δικο σου αυτοκινητο ειναι με αεριζομενα δισκοφρενα μπροστα...
Τα δικα μας ειναι με απλα δισκοφρενα...:(
Σιγουρα θα εχει ενα τι καλυτερα φρενακια οπως καλα ειπες...
Το θεμα ειναι αν οι δαγκανες σου κανουν στα δικα χωρις πατεντα...μπορεις μηπως να μας πεις τον κωδικο της δαγκανας;
Ειναι κατι το οποιο αρκετοι θα θελαν να ξερουν γιατι εκει ποναει το jimny...
Κ κατι ακομα...τρεμουλο εσυ εχεις;
Ευχαριστω πολυ
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Gagarin στις Οκτώβριος 15, 2009, 13:56
Καταιγισμος ερωτησεων...
Σιγα μην ξαναμπει ο ανθρωπος απο το λαιμο τον αρπαξαμε...αχαχαχαχα
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Οκτώβριος 15, 2009, 15:27
χαχαχαχαχαχα όχι χαίρομαι που ρωτάτε γιατί και εγώ το κάνω ή θα το κάνω αργότερα..Θα ξεκινήσω λίγο γενικά:το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό,υπάρχει μεγάλη διαφορά με το βενζίνης γιατί το προηγούμενο μου ήταν βενζίνης.Είναι από εισαγωγή!Από Γαλλία το έφερε ένας που κάνει εισαγωγές και εισάγει μόνο τζιπ suzuki και ως επί των πλείστων είναι πετρελαίου!!Εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη.Από Θεσσαλονίκη το πήρα το αυτοκίνητο και φυσικά εκεί το κυκλοφορώ,βέβαια δεν είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκη αλλά ενός χωριού λίγο πιο έξω.Όπως λοιπόν είπα κυκλοφορώ κανονικά και δεν μου έχει συμβεί τίποτα αυτό τον καιρό,εξάλου η άδεια κυκλοφορίας δεν λέει ότι απαγορεύεται η κίνηση στις 2 μεγάλες πόλεις σε αντίθεση με ένα αλλο αμάξι πετρελαίου που έχουμε.Όσον αφορά τα φρένα δεν ξέρω τι γίνεται αλλά θα προσπαθήσω να δω.Τρέμουλο έχω και εγώ αλλά μόνο όταν φρενάρω με ταχύτητα 70-80χλμ και φυσικα στις λακούβες.Αλλά  αυτό τον καιρό θα περάσω αμορτισέρ τιμονιού και όπως μου είπε ο μηχανικός μου όλα τα προβλήματα του τιμονιού με τρέμουλο κτλ θα σβηστούν.Κάτι που ξέχασα να διευκρινήσω είναι ότι το αυτοκίνητο το πήρα μεταχειρισμένο και είναι μοντέλο του 2006 με την καινούργια την μάσκα και φυσικά η τετρακίνηση μπαίνει με τα κουμπιά....και πως μου ΛΕΙΠΕΙ ο λεβγιές επιλογής  :(    :(
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Οκτώβριος 15, 2009, 15:58
να και ένα βίντεο με πετρελάιου τζιπ!!!   http://www.youtube.com/watch?v=x7CR-kli-EE&feature=related
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: efthimis στις Οκτώβριος 15, 2009, 16:04
Απιστευτο!!!Τελος!!! cl cl cl
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Setteras στις Οκτώβριος 15, 2009, 20:18
  Το βιντεάκι πάντως είναι πάρα πολύ καλό.  cl
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: mastoris than. στις Οκτώβριος 15, 2009, 22:20
. . . Τρέμουλο έχω και εγώ αλλά μόνο όταν φρενάρω με ταχύτητα 70-80χλμ . . .
Αυτό το τρέμουλο οφείλεται ΜΟΝΟ σε στραβές δισκόπλακες.
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Οκτώβριος 15, 2009, 22:23
Έβαλα σήμερα το αμορτισερ τιμονιού και από ότι φαίνεται έχουν εξαφανιστεί όλα τα προβλήματα σχετικά με το τρέμουλο!! yah
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: mastoris than. στις Οκτώβριος 15, 2009, 22:28
Τρέμουλο έχω και εγώ αλλά μόνο όταν φρενάρω με ταχύτητα 70-80χλμ
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: george36 στις Οκτώβριος 15, 2009, 22:31
τι αμορτισερ εβαλες;;;
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Οκτώβριος 15, 2009, 23:53
Δεν ξέρω τι αμορτισέρ είναι,αν εννοείς μάρκα.Το έβαλα στην αντιπροσωπία.Αύριο θα δω το χαρτί μήπως λέει την μάρκα και θα σε πώ.
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Drimon στις Οκτώβριος 16, 2009, 10:44
Καλημέρα φιλαράκο.
Επιδή το πετρελαικίνητο τζιμάκι πάντα μ' ενδιέφερε και μερικές πληροφορίες δεν μπορώ να τις βρώ απο στο νετ, θα ήθελα να σε ρωτήσω μερικά πράγματα.
1) Η τουρμπίνα σε τί στροφές ξεκινάει και δίνει;
2) Το επρίζ τ' αυτοκινήτου στα πολλά χλμ (110-130λμ), και την συμπεριφορά του αμαξιού σε προσπεράσεις στα πολλά χλμ σε ανηφορικό δρόμο (τα καταφέρνει ή το ξεχνάμε όπως κάνω στο βενζινοκίνητο).
3) Ανταλακτικά πού βρήσκεις (αν χρειάστηκε);
4) Λογικά το δικό σου έχει την δευτερη γενιά του Κ9Κ, του φοράνε ιντερκούλερ;
5) Κατανάλωση έχεις μετρήσει;
Αυτά για τώρα. Ελπίζω να μην σ' έπριξα! :D :D :D
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Οκτώβριος 16, 2009, 15:47
Χαιρετώ λοιπόν και εγώ.Για τις πληροφορίες που ζητάς θα προσπαθήσω να απαντήσω αλλά δεν ορκίζομαι κιόλας ότι θα είναι απόλυτα ακριβείς και σωστές.
1)Η τουρμπινα ξεκινάει γύρω από τις 2000 χιλιάδες στροφές και νομίζω πως δουλεύει μέχρι τις 3 αλλά για το τελευταίο δεν είμαι καθόλου σίγουρος.
2)Για το πρώτο σκέλος δεν ξέρω να σε απαντήσω αλλά για το δεύτερο έχω να πω πως όλη η μαγκιά του πετρελαίου είναι στην ανηφόρα!Εκεί που με το βενζινοκίνητο σκεφτόσουν να περάσεις και άμα το έκανες τότε το έσκαγες το αμαξι με το πετρελαίου λες απλά ένα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ έφυγα! ;) Να θυμάσε πως εκεί είναι η αξία του και πως έχει την δύναμη στα χαμηλά
3)Με τα ανταλακτικά δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται γιατί το πάω στην αντιπροσωπία(μόλις 1 φορά το πήγα) αλλά νομίζω πως τα πέρνουν με παραγγελία.
4)Το Κ9Κ δεν ξέρω τι είναι αλλά για το ιντερκούλερ ξέρω ότι έχει.
5)Κατανάλωση δεν έχω μετρήσει αλλά μπορώ να σου πω ότι κινούμαι μέσα στην πόλη και το ρεζερβουαρ πάει στο μισό και λίγο πιο κάτω με 200χλμ!!!(περίπου)

Γενικά να ξέρεις πως το προτείνω ανεπιφύλακτα και πως αν το πάρεις θα δείς μεγάλη διαφορά από το βενζίνης(πίστεψε με είχα πριν βενζίνης).Το μόνο ΚΑΚΟ ρε παιδια είναι ότι δεν έχουμε καθαρα πετρέλαια και πως το πετρέλαιο είναι ο μόνος του εχθρός.Χθες από την αντιπροσωπία μου είπαν πως το φιλτρακι(???? η δεν ξέρω και γω τι ακριβώς,ένα πράγμα τέλως πάντων που περνάει το πετρέλαιο)ήταν καταμαυρρο λόγω του πετρελαίου που δεν ήταν καλό.
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Drimon στις Οκτώβριος 18, 2009, 19:16
2)Για το πρώτο σκέλος δεν ξέρω να σε απαντήσω αλλά για το δεύτερο έχω να πω πως όλη η μαγκιά του πετρελαίου είναι στην ανηφόρα!Εκεί που με το βενζινοκίνητο σκεφτόσουν να περάσεις και άμα το έκανες τότε το έσκαγες το αμαξι με το πετρελαίου λες απλά ένα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ έφυγα! ;) Να θυμάσε πως εκεί είναι η αξία του και πως έχει την δύναμη στα χαμηλά
Ενοήτε οτι το πετρέλαιο εχει περισότερη δύναμη χαμηλά, αλλά το θέμα είναι το άν μπορεί να ανταπεξέρθει σε ρυθμούς ταξιδιού 110-130 χλμ.
Με το δικό μου, σε ανηφορικά κομάτια (215/75 λάστιχα) άρχιζω τα κατεβάσματα και γενικά ξέχνάω τις προσπεράσεις γιατί έχει γίνει μουλάρι. Η δυναμή του είναι ρυθμισμένη απο τη μαμά σουζου για τους μαμά τροχούς ακριβώς! :'(
Με την πρώτη αλαγή, μπετό το σύστημα!
Ψάχνω δηλαδή, να βρώ, άν το πετρέλαιο έχει την περήσια δύναμη που θα του επιτρέψει να κινήται με αξιοπρεπή ρυθμούς, χωρίς να επιρεάζεται απο την μικρή αύξηση του βάρους των τροχών. Αν κρατάει ρυθμό 110-120χλμ σε ανηφορικά κομάτια και αν έχει δύναμη να κάνει το "πικ" για μια τυχών προσπέραση (πρόσεξε λίγο τα χλμ γιατί εκεί λογικά οι στοφές του κινητήρα είναι γύρο τις 3000-3500).
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Οκτώβριος 18, 2009, 20:29
Λοιπόν,τα 110χλμ/ω είναι στις 3000στρφ.Υπάρχει σίγουρα διαφορά από το βενζίνης και θα σου ανταποκριθεί καλύτερα.Αλλά με το άλλαγμα των ροδών θα τον κόψεις και θα του χαλάσεις την όλη φάσης της δύναμης.Σίγουρα θα πηγαίνει πάλι καλά και προσπεράσεις λογικά θα κάνεις αλλά όχι με την ίδια άνεση όπως πριν.Αυτό πιστεύω χωρίς να ξέρω ότι η απάντηση που σου έδωσα είναι ακριβής και απόλυτα σωστή.Καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον πιο ειδικό.Έχω δει πως υπάρχει και ένα jimny 1.5DDIS με 93 άλογα πράγμα που σημαίνει πως θα κινήται πολύ καλύτερα.
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: mihalis στις Οκτώβριος 18, 2009, 22:04
χαχαχαχαχαχα όχι χαίρομαι που ρωτάτε γιατί και εγώ το κάνω ή θα το κάνω αργότερα..Θα ξεκινήσω λίγο γενικά:το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό,υπάρχει μεγάλη διαφορά με το βενζίνης γιατί το προηγούμενο μου ήταν βενζίνης.Είναι από εισαγωγή!Από Γαλλία το έφερε ένας που κάνει εισαγωγές και εισάγει μόνο τζιπ suzuki και ως επί των πλείστων είναι πετρελαίου!!Εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη.Από Θεσσαλονίκη το πήρα το αυτοκίνητο και φυσικά εκεί το κυκλοφορώ,βέβαια δεν είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκη αλλά ενός χωριού λίγο πιο έξω.Όπως λοιπόν είπα κυκλοφορώ κανονικά και δεν μου έχει συμβεί τίποτα αυτό τον καιρό,εξάλου η άδεια κυκλοφορίας δεν λέει ότι απαγορεύεται η κίνηση στις 2 μεγάλες πόλεις σε αντίθεση με ένα αλλο αμάξι πετρελαίου που έχουμε.Όσον αφορά τα φρένα δεν ξέρω τι γίνεται αλλά θα προσπαθήσω να δω.Τρέμουλο έχω και εγώ αλλά μόνο όταν φρενάρω με ταχύτητα 70-80χλμ και φυσικα στις λακούβες.Αλλά  αυτό τον καιρό θα περάσω αμορτισέρ τιμονιού και όπως μου είπε ο μηχανικός μου όλα τα προβλήματα του τιμονιού με τρέμουλο κτλ θα σβηστούν.Κάτι που ξέχασα να διευκρινήσω είναι ότι το αυτοκίνητο το πήρα μεταχειρισμένο και είναι μοντέλο του 2006 με την καινούργια την μάσκα και φυσικά η τετρακίνηση μπαίνει με τα κουμπιά....και πως μου ΛΕΙΠΕΙ ο λεβγιές επιλογής  :(    :(
Χωρίς να είναι διαφήμηση ποιός τα εισάγει? Που περ'ιπου είναι τέλος πάντων να ρωτήσω κι εγώ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Οκτώβριος 18, 2009, 22:12
Mαλαμίδης λέγεται και είναι στην θεσσαλονίκη.Δεν θυμαμαι αν έχω και κάρτα του να σου πω ακριβή στοιχεία..
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Drimon στις Οκτώβριος 18, 2009, 22:13
Αυτό είναι το προβλημά μου!
Το αμάξι το έχω και για το βουνό αλλά και για ταξίδι.
Ψάχνω να βρώ μια λύση γι αυτό μου το πρόβλημα.
Όπως θά έχεις δεί και σε άλλο πόστ, το θέμα πετρελαιοκίνητο το έχω ψάξει αρκετά, αλλά δεν έχω οδηγήσει κανένα για να μπορώ να σχηματήσω μια ολοκληρωμένη γνώμη σχετικά με τ' αμάξι.
Ούτε έχω λεφτά για πέταμα για να τραμπάρω αμάξια, έτσι για το χαβαλέ μου.
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Οκτώβριος 21, 2009, 17:58
Δεν νομίζω να μπορώ να σε καλύψω απόλυτα.Το μόνο που μπρώ να σου πώ είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά απο το βενζίνης και φαντάζομαι άμα πάρεις με τα 93 άλογα θα είναι πολύ καλύτερα.Μόνο μην κάνεις το λάθος και πάρεις με τα 60κατι άλογα εκεί θα μισήσεις και τον ίδιο σου τον εαυτό!!
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Drimon στις Οκτώβριος 21, 2009, 19:39
Δεν νομίζω να μπορώ να σε καλύψω απόλυτα.Το μόνο που μπρώ να σου πώ είναι ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά απο το βενζίνης και φαντάζομαι άμα πάρεις με τα 93 άλογα θα είναι πολύ καλύτερα.Μόνο μην κάνεις το λάθος και πάρεις με τα 60κατι άλογα εκεί θα μισήσεις και τον ίδιο σου τον εαυτό!!
Τζίμνι με 93 άλογα; :o :o :o
Τόσα βγάζει ο 1.9 του ngv. Τον φορέσανε και σε τζίμνι;
Πουλάω το δικό μου αύριο το πρωί (κι ας μην έχω χαρεί ούτε μια μέρα την μετατροπή)!!!
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Drimon στις Οκτώβριος 21, 2009, 20:17
Όπα λάθος.
95kw/129ps βγάζει το βιτάρα. Το τζιμάκι 86ps.
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Οκτώβριος 21, 2009, 20:18

Τζίμνι με 93 άλογα; :o :o :o
Τόσα βγάζει ο 1.9 του ngv. Τον φορέσανε και σε τζίμνι;
Πουλάω το δικό μου αύριο το πρωί (κι ας μην έχω χαρεί ούτε μια μέρα την μετατροπή)!!!
[/quote]

Αυτό είναι πετρελαίου αλλά δεν ξέρω με ποια συχνότητα το φέρνουν στην ελλάδα.Πάντως άμα μπορείς να το βρεις και να το φέρεις ΚΑΝΤΟ και δεν θα χάσεις.
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Majestix στις Οκτώβριος 21, 2009, 20:28
Αυτό είναι το προβλημά μου!
Το αμάξι το έχω και για το βουνό αλλά και για ταξίδι.
Ψάχνω να βρώ μια λύση γι αυτό μου το πρόβλημα.
Όπως θά έχεις δεί και σε άλλο πόστ, το θέμα πετρελαιοκίνητο το έχω ψάξει αρκετά, αλλά δεν έχω οδηγήσει κανένα για να μπορώ να σχηματήσω μια ολοκληρωμένη γνώμη σχετικά με τ' αμάξι.
Ούτε έχω λεφτά για πέταμα για να τραμπάρω αμάξια, έτσι για το χαβαλέ μου.


Εχεις βάλει μειωτήρα?
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Drimon στις Οκτώβριος 22, 2009, 19:39
Εχεις βάλει μειωτήρα?
Περήμενα να τελιώσεις για να πάρω σειρά στον Μιχάλη.
Τώρα έχω βάλει πολλά!!!!!!  yah yah yah
(δεν περπατάει ακομά γιατί δεν το έχει τελιώσει αλλά που θα πάει θα βγεί κι αυτό κάποτε στο δρόμο πάλι. lol lol)
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: eldar στις Οκτώβριος 22, 2009, 23:41
για το diesel
http://www.chiptuningdirect.com/suzuki/jimny/suzuki_jimny_15_ddis_86hp_/_63kw_cr_en.html
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Νοέμβριος 27, 2009, 23:43
Μια ενημέρωση να κάνω για το jimny:σε εκτός δρόμου οδήγηση,σε δρόμο με λάσπη μερέντα,σε δρόμο με πέτρα το αμάξι πάει μια χαρά!Δοκιμασμένο!Πηγαίνοντας για κυνήγι σε ένα δρόμο με τρελή λάσπη απέδειξε γιατί το πετρέλαιο είναι καλύτερο! :Με 1η ταχύτητα τώρα και φυσικά άφθονο σπινιάρισμα στις 3 χιλίαδες στροφές,βάζεις μια 2α και έφυγες πιο εύκολα!!!Μου μένει μόνο να το δοκιμάσω στο χιόνι και θα σας πω νέα.
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: JM στις Νοέμβριος 27, 2009, 23:46
Μια ενημέρωση να κάνω για το jimny:σε εκτός δρόμου οδήγηση,σε δρόμο με λάσπη μερέντα,σε δρόμο με πέτρα το αμάξι πάει μια χαρά!Δοκιμασμένο!Πηγαίνοντας για κυνήγι σε ένα δρόμο με τρελή λάσπη απέδειξε γιατί το πετρέλαιο είναι καλύτερο! :Με 1η ταχύτητα τώρα και φυσικά άφθονο σπινιάρισμα στις 3 χιλίαδες στροφές,βάζεις μια 2α και έφυγες πιο εύκολα!!!Μου μένει μόνο να το δοκιμάσω στο χιόνι και θα σας πω νέα.


σωστος!
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: pointer στις Ιανουάριος 02, 2010, 21:28
http://www.youtube.com/watch?v=lhIN-hgEj8Q&feature=related

¨οταν το είδα για πρώτη φόρα,πέθανα από το γέλιο! lol lol  yah yah             Jimny DDIS!! j12 j12
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: Setteras στις Φεβρουάριος 20, 2010, 15:39
  Υπάρχει ελπίδα άραγε κάποια στιγμή να επιτρέψουν τα diesel και στην Αθήνα; Πραγματικά πρέπει να είναι άλλο αυτοκίνητο.
Τίτλος: Απ: Jimny 1.5 DDIS
Αποστολή από: dimchri στις Ιανουάριος 17, 2016, 23:09
Πως τα φέρνει η ζωή ... το επιτρέψανε το diesel, αλλά δεν το φέρνει ο αντιπρόσωπος !!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!    >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(