Γενικά θέματα > Νέοι χρήστες

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ του FORUM, ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ & ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ !!!

(1/1)

NickSi:


Περισσότερο προς νέους χρήστες του forum...:

Καλό θα είναι, μετά την εγγραφή σας και την πρώτη σας περιήγηση να μας γράψετε λίγα λόγια για σας, για το αυτοκίνητό σας, για τα hobbies σας, γιατί όπως θα καταλάβετε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει), όλοι εδώ αποτελούμε μία μεγάλη πανελλήνια παρέα και καλό θα είναι να γνωριζόμαστε μεταξύ μας καλύτερα.
Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να ακολουθείτε τους στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς χρηστών ενός forum.

Το forum αυτό, είναι ελεύθερο και μπορεί να το βλέπει ο καθένας και όλες οι ενότητές του, είναι ξεκλείδωτες.
Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως μπορεί ο καθένας να γράφει ότι του κατέβει, ειδικότερα στρεφόμενος προσβλητικά εναντίον των υπολοίπων μελών του forum.

Δημοκρατία δεν σημαίνει απαραίτητα και ασυδοσία.

Όσοι έχουν προσωπικά προβλήματα με κάποιους, θα είναι καλύτερα, να προσπαθήσουν να τα λύσουν έξω από τα όρια αυτού του forum…
Τα μέλη που συνήθως θίγονται, είμαστε σίγουροι, πως αν ήθελαν να έρχονται σε αντιπαράθεση καθημερινά με κάποιους νεοεμφανιζόμενους κομήτες, θα έμεναν εκεί που ήταν και δεν θα ερχόντουσαν εδώ.
Επίσης θα σας παρακαλούσαμε, να μην απαντάτε σε τέτοιου είδους κακόγουστες προκλήσεις. Σκεφτείτε και τα υπόλοιπα μέλη, αλλά και την εικόνα που θα σχηματίσει ένας νέος επισκέπτης.
Βοηθάτε πιστεύω να πετύχουν το σκοπό τους.
Να σας ενημερώσουμε, πως θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το χώρο καθαρό από σκουπίδια.

H καλύτερη & μεγαλύτερη ασφάλεια για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στο forum του JIMNYCLUB.COM είναι να γνωρίζουμε όλοι τους κανόνες λειτουργίας του.
 

Παρακαλούμε αφιερώστε λίγα λεπτά για να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο…


Σε γενικές γραμμές…

Το forum του JIMNYCLUB.COM δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των μελών της πανελλήνιας παρέας με τα Jimny, αλλά και για να φέρει σε επαφή, μέσα σε μία φιλική ατμόσφαιρα, όλους τους φίλους μας.
Επίσης, δημιουργήθηκε περισσότερο από την αγάπη μας για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά και το offroad γενικότερα, καθώς και τη διάθεση όλων μας να μοιραζόμαστε γνώσεις, εμπειρίες, όμορφες στιγμές, τη διάθεση για πολλή πλάκα και απ' ότι έχω νοιώσει, να κάνουμε, (γιατί όχι?) και κάποιους καλούς τετρακίνητους φίλους.
Δεν θέλουμε να γίνει πεδίο κακοπροαίρετων προσωπικών αντιπαραθέσεων και εννοείται πως σε καμία περίπτωση, δεν θα το αφήσουμε να γίνει...

Στους παρακάτω όρους, που θεωρούμε ότι τα νέα μέλη αποδέχονται αυτόματα με την εγγραφή τους, συμπεριλαμβάνονται και κάποια μέτρα που κρίνονται απαραίτητα, ακόμη και εάν ποτέ δεν χρειαστεί να εφαρμοστούν.

Απαγορεύεται η δημοσίευση υλικού, που προσβάλει τις αρχές και τις υπηρεσίες του jimnyclub.com, τα μέλη του, είναι αναληθές ή/και δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ενοχλητικό ή αντίθετο με την νόμους του Ελληνικού κράτους.


Αλλά και ειδικότερα…

Κάθε μέλος της παρέας μας, έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό πρόσβασης στο forum του JIMNYCLUB.COM.
Σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η ομάδα διαχείρισης, διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει χωρίς καμία καθυστέρηση τον δεύτερο λογαριασμό και να ειδοποιήσει το μέλος ότι δεν θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσει να κάνει διπλή εγγραφή, ειδάλλως θα διαγραφεί άμεσα και ο πρώτος του λογαριασμός.

Αποφύγετε τις προσωπικές επιθέσεις.
Εάν δεν συμφωνείτε με αυτό που κάποιος έγραψε, συζητήστε τη θέση τους και όχι το πρόσωπο που το έγραψε.
Οι διαδοχικές επιθετικές δημοσιεύσεις δεν είναι ευπρόσδεκτες και θα θέλαμε να αποφευχθούν.

Η χυδαιότητα δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση.

Προσπαθήστε να κρατάτε τις δημοσιεύσεις σας (posts), πάντα σχετικές με τα θέματα των ενοτήτων.
Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να μεταφέρουν την δημοσίευση σας στην ενότητα που θα κρίνουν κατάλληλο, αφού ειδοποιήσουν το μέλος με ΠΜ χωρίς όμως και να χρειάζεται να περιμένουν να το πράξει το ίδιο το μέλος.
Εάν υπάρξει τέτοια περίπτωση μετακίνησης, θα σας παρακαλούσαμε να μην αρχίστε μια δημόσια αντιπαράθεση με τον/ους διαχειριστή/ές.

Η πορνογραφία δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση και σε καμία της μορφή.

Καμία ερώτηση δεν θεωρείται χαζή ή ηλίθια, ανεξάρτητα από το πόσοι άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι. Κάποιος, θα ήθελε να ρωτήσει κάποιον για να πάρει κάποια απάντηση και πολύ καλά έκανε.

Δεν επιτρέπεται η διαγραφή μηνυμάτων ή θεμάτων παρά μόνον για την εύρυθμη λειτουργία του forum ή όταν θίγονται κάποια από τα παραπάνω.


Η υπογραφή μας…

Κάθε χρήστης, μπορεί, προαιρετικά, να προσθέτει την “υπογραφή” του σε κάθε μήνυμα που δημοσιεύει στο forum.
Προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω απαγορεύσεις και περιορισμοί στο συγκεκριμένο θέμα, καλό θα είναι να τηρούνται τουλάχιστον οι παρακάτω απλοί κανόνες:

Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 3 γραμμές.

Οι υπογραφές, μπορούν να περιέχουν links προς το προσωπικό ή το αγαπημένο σας site.

Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή σας, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας διαχείρισης.
Σε αυτήν τη περίπτωση, οι υπογραφές θα αφαιρούνται άμεσα και χωρίς ειδοποίηση.


Γράφουμε Ελληνικά…

Έχουμε, ίσως, τη πιο πλούσια και ομορφότερη γλώσσα στο κόσμο…
Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικά και μικρούς χαρακτήρες.
Τα κεφαλαία στην “γλώσσα” του internet, σημαίνουν ότι φωνάζουμε και θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο μήνυμα μας και για αυτό πρέπει να χρησιμοποιούνται σπανίως. 


“Μη πυροβολείτε το πιανίστα”…

Που σημαίνει, ότι το forum, δεν μπορεί να γίνεται πεδίο συζήτησης, για τις αποφάσεις της ομάδας διαχειριστών / συντονιστών του.
Αν κάποιο μέλος του forum επιθυμεί να κάνει κάποια παρατήρηση ή πρόταση σχετικά με κάποιο/α, από τα παραπάνω θέματα, μπορεί να αποστείλει επιστολή με ολοκληρωμένη πρόταση με ΠΜ ή email στην ομάδα διαχείρισης: mods@jimnyclub.com



Σε καμία περίπτωση, αυτή η πανελλήνια παρέα, αλλά και η ομάδα διαχείρισης / συντονισμού, δε θα ανεχτούμε τόσο σοβαρά λάθη και παραπτώματα, με συνέπεια να ληφθούν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα, σε περιπτώσεις όπως οι…:

Όταν ένα μέλος του forum του JIMNYCLUB.COM, γράψει σε κάποιο θέμα / topic, μηνύματα τα οποία αντιτίθενται στους παραπάνω κανονισμούς εύρυθμης λειτουργίας του forum, σε ώρα κατά την οποία δεν είναι παρών κανένας από την ομάδα διαχείρισης & τους συντονιστές,  δηλαδή “εκμεταλλευτεί” το μέλος αυτό την απουσία των συντονιστών.

Όταν ένα μέλος του forum του JIMNYCLUB.COM, χρησιμοποιήσει υβριστικό περιεχόμενο στα μηνύματά του, δηλαδή ονοματίσει πρόσωπα και τα κατηγορήσει με χυδαίες λέξεις ευθέως.

Όταν ένα μέλος / χρήστης, χρησιμοποιήσει ήδη υπάρχον όνομα χρήστη (user name), που δεν του ανήκει, δηλαδή κάποιου άλλου μέλους, με δόλιο σκοπό ή για παράνομη ή δόλια προς το forum, χρήση.

Όλα τα παραπάνω, είναι απαράιτητα για την εύρυθμη λειτουργία του forum, αλλά θα σας παρακαλούσαμε να μην αναγκάσετε με την συμπεριφορά σας την ομάδα διαχείρισης και τους συντονιστές, σε ακραία μέτρα και συμπεριφορές.
Για οποιαδήποτε απορία σας, μη διστάζετε να επικοινωνείτε με ΠΜ ή με e-mail, με την ομάδα των συντονιστών: mods@jimnyclub.com
 


Το JIMNYCLUB.COM, δεν έχει καμία σχέση και ούτε βέβαια συνδέεται με την εταιρία SUZUKI, την επίσημη αντιπροσωπεία Ελλάδος, ούτε είναι μέλος αυτών των εταιριών.
Επίσης, δεν έχει καμία σχέση με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία ή / και τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων SUZUKI.

To JIMNYCLUB.COM, πάντα θα καταβάλει τις μεγαλύτερες προσπάθειες για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση