Να μη το πάρει maestria....και θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα....εχουμε μπλεξει σε κωλογιατρους μου φαινεται...
Ε,ρε στρωσιμο που θελουν μερικοι.....
Πάντως σε πληροφορώ ότι αν εγώ είχα τέτοιες απόψεις για την ιατρική, δεν θα ζούσα τώρα.
Κάποιοι συγγενείς μου που είχαν τέτοιες απόψεις δεν υπάρχουν πια.
ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΒΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Αν νομίζεις ότι κάποιος γιατρός σου έχει πει κάτι λάθος ρωτά και κάποιον άλλο γιατρό. Αν σου πει το ίδιο άκουσε τον μην κανείς του κεφαλιού σου! ΌΛΑ τα φάρμακα έχουν παρενέργειες. Το θέμα είναι να σταθμιζονται σωστά οι παρενέργειες με τα οφέλη που θα σου προσφέρει κάθε φάρμακο. Εμένα οι γιατροί μου βλέπω ότι αποφεύγουν να χορηγούν οποιοδήποτε φάρμακο ακόμα και αν θέλω να πάρω κάτι, αν δεν είναι απαραίτητο.
Εγω δε το παίζω αλάβωτος...αλλα επειδη υπάρχουν γιατροί γιατροί,για σοβαρα θέματα εχω μαθει να ρωταω οχι αλλον ενα,αλλα περισσοτερους...
Ξερεις ποσες φορες σε στενο οικεγενειακο κύκλο,θα είχαμε θρηνησει θύματα αν ειχαμε ακούσει καποιους κομπογιαννητες γιατρούς?Οι οποίοι πολλες φορες ειναι κ πανεπιστημιακοι κ δε ξερω κ εγω τι αλλο??....
Απο εκει κ πέρα,δε τους καταργω,αλλα για σοβαρα θέματα,κάνω το σταυρο μου κ έχει ο Θεος!!
Οτι ειναι για καλο μου,ας στείλει!!