Τεχνικά θέματα - Bάση πληροφοριών, Προβλημάτων, Μετατροπών και Βελτιώσεων > Εκτός δρόμου οδήγηση
Είναι σωστό?
Majestix:
Εγώ συνήθως όταν μπαίνω χώμα κουμπώνω αργά...
Έτσι πιστεύω ότι ζορίζω λιγότερο τους άξονες.. και ας κουρδίζει λίγο το διαφορικο...
150000km (αρκετά χωμάτινα) - χωρίς προβλήματα νομίζω το έχουν αποδείξει αυτό...
verse:
Γι αυτό κάνουμε την πατέντα με τα κοντά, κουμπώνουμε αργά με το που πατήσουμε χώμα, δεν κουρδίζουμε τίποτα, κ μόλις χρειαστεί βάζουμε κ 4χ4. εγώ το κάνω κ σε άσφαλτο με συνεχόμενες ανηφορικές στροφές.
PEACERMAN:
Εγω ποτε δεν βαζω αργα...Μονο αν κολλησω.. :-[ ...Με πισω παω παντα.. ::) ..Λαθος? :/
george36:
--- Παράθεση από: Χάρης στις Ιούλιος 15, 2010, 10:38 ---Μιλάς μόνο για 15 χλμ.... μόνο... τι καταπόνηση να έχει ?
Αυτό θα ήταν πρόβλημα στην άσφαλτο, γιατί κουρδίζεις τα διαφορικά. Στο χώμα που ψιλοσπινάρουν οι ρόδες, δεν έχεις πρόβλημα.
--- Τέλος παράθεσης ---
συμφωνω!!!!! κ γω το ιδιο θα εκανα σωκρατη, κ απο οτ ειδα κ καλα ηταν κ ομορφα περασατε
sokrates:
--- Παράθεση από: verse στις Ιούλιος 15, 2010, 15:22 ---Γι αυτό κάνουμε την πατέντα με τα κοντά, κουμπώνουμε αργά με το που πατήσουμε χώμα, δεν κουρδίζουμε τίποτα, κ μόλις χρειαστεί βάζουμε κ 4χ4. εγώ το κάνω κ σε άσφαλτο με συνεχόμενες ανηφορικές στροφές.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τώρα βλακεία θα ρωτήσω... _bricks>
Εμένα πρώτα κουμπώνει η τετρακίνηση, και μετά τα αργά. Υπάρχει πατέντα να κουμπώνεις μόνο τα αργά-πισωκίνητα??
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση