Τεχνικά θέματα - Bάση πληροφοριών, Προβλημάτων, Μετατροπών και Βελτιώσεων > Εκτός δρόμου οδήγηση

Είναι σωστό?

<< < (2/4) > >>

YannisS:

--- Παράθεση από: sokrates στις Ιούλιος 15, 2010, 11:03 ---

Το έδαφος ήταν ποικιλόμορφο. Δηλαδή είχε κομμάτια με μαλακό χώμα (ψιλολασπούλα ας πούμε), είχε λάσπη σε λίγα σημεία, το μεγάλύτερο μέρος ήταν με πέτρα, πετροχαλίκι, και σε πολύ λίγα κομμάτια απλό χώμα.
Οι στροφές ήταν 50-50, δηλαδή πολύ κλειστές αλλά και πολύ ανοικτές.
Πισωκίνητος ή τετρακίνητος, έπρεπε να οδηγώ με 3.500-4.500στροφές κατά μέσω όρο, με συνεχείς εναλλαγές 1ης-2ας, όπως και σε κάποια κομμάτια 5.000στροφές (κατά την εκκίνηση). 

--- Τέλος παράθεσης ---

Έτσι όπως το διευκρίνισες τώρα, δεν νομίζω ότι δημιούργησες ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πάντως συνεχίζεις να με μπερδεύεις, όσον αφορά στις στροφές του κινητήρα:
Όταν αναφέρεσαι ότι έπρεπε να οδηγείς με 3.500-4.500στροφές κατά μέσω όρο, με συνεχείς εναλλαγές 1ης-2ας (χωρίς κοντό), μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο, στο ίδιο κομμάτι να μπορείς να πηγαίνεις με 4η & 5η (αργό)...

Χάρης:
Μάθετε να "ακούτε" και να "αισθάνεστε" το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει κανόνας.

efthimis:
Πες τα ρε Χαρη..... ;) ;D ;D

sokrates:

[/quote]

Έτσι όπως το διευκρίνισες τώρα, δεν νομίζω ότι δημιούργησες ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πάντως συνεχίζεις να με μπερδεύεις, όσον αφορά στις στροφές του κινητήρα:
Όταν αναφέρεσαι ότι έπρεπε να οδηγείς με 3.500-4.500στροφές κατά μέσω όρο, με συνεχείς εναλλαγές 1ης-2ας (χωρίς κοντό), μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο, στο ίδιο κομμάτι να μπορείς να πηγαίνεις με 4η & 5η (αργό)...
[/quote]

5η (αργά) σε λίγα σημεία όπως προανέφερα. Στο σύνολο περισσότερο 3η και 4η ενώ για ξεκίνημα 2α.

sokrates:

--- Παράθεση από: Χάρης στις Ιούλιος 15, 2010, 11:34 ---Μάθετε να "ακούτε" και να "αισθάνεστε" το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει κανόνας.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό κατάλαβα και εγώ και τα έβαλα μία και καλή  b1. Απλά καλό είναι να πέρνεις και μία συμβουλή, γιατί που ξέρεις...

Σας ευχαριστώ όλους   _thank>

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση