Τεχνικά θέματα - Bάση πληροφοριών, Προβλημάτων, Μετατροπών και Βελτιώσεων > Εκτός δρόμου οδήγηση

ΤΑ "ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"!!

(1/3) > >>

YannisS:
Χτες, σε μια ζόρικη βόλτα στην Εύβοια, έπεσα και κόλλησα σε μια βαθιά νερολακούβα j12 j12, με αποτέλεσμα, μέχρι να βάλω ιμάντα και να με τραβήξουν, να μπει αρκετό νερό, από την πλευρά του συνοδηγού..... bhe Το νερό, ανάλογα με την κλίση που έπαιρνε μετά το αυτοκίνητο, μετακινούνταν πότε μπρός, πότε στο πίσω μέρος της δεξιάς πλευράς, δημιουργώντας ένα ιδανικό υποβρύχιο κόσμο....
Αφού άδειασα, όσο μπορούσα τον εξοπλισμό, στην αρχή με ένα ποτηράκι έβγαλα τα πολλά και έπειτα έβαζα μια πετσέτα για να "ταμπονάρω" όσο πιο πολύ νερό μπορούσα. Προφανώς, έχει μείνει αρκετό νερό κάτω από την μοκέτα.
Πως μπορώ να ξηλώσω την μοκέτα? Από ότι είδα, μπροστά, στα πόδια του συνοδηγού, έχει κάτι σαν μαύρο κλιπ. Ξέρει κανείς να με κατευθύνει? Πως ξανακολλάει μετά η μοκέτα?
Επειδή τη μυρίζομαι τη δουλειά (μεταφορικά και κυριολεκτικά), ξέρουμε κανέναν καλό, φτηνό μάστορα για τέτοιες δουλειές? (επιθυμητή περιοχή Αγ. Παρασκευή και πέριξ, αλλά αν είναι, πάω και αλλού...)

geojimny:
Ρωτα τον Χαρη αυτος ξερει πνιγει συχνα το σαμουρικο του  ha ha ha
Σοβαρα τωρα ρωτα κανενα "πλυντηρία" μηπως αναλαμβανει τετοιες βρωμοδουλειες....

DinDin:
Αυτό το μαύρο νομίζω θα το βγάλεις ξεβιδώνοντας.
Γενικά έχεις δίκιο, είναι ταλαιπωρία το βγάλσιμο της μοκέτας.
Πάντως ότι είναι να κάνεις κάντο γρήγορα πριν αρχίσει να σου μουχλιάζει η μοκέτα (ευτυχώς που έχει και κρύο...)

kostas7:
Εγω σε παρομοιο μπανιο που ειχα κανει (απο τη πλευρα του οδηγου), εβαζα για καμια δεκαρια μερες μια μεγαλη πετσετα μπανιου πανω στη μοκετα(για αρκετες ωρες) και ρουφαγε το νερο, μεχρι που δεν εμεινε ιχνος υγρασιας στη μοκετα..  j12

Majestix:
1. Υπάρχει τάπα κάτω απο τα πόδια του συνοδηγού, αν ξαναπάρεις νερά να την ανοίγεις για να φεύγουν  ;) δεν χρειάζεται να τα βγάζεις με κυπελάκι.. η να τα ταμπονάρεις..

2. Θέλουμε φωτο...

3. Βγάλε την μοκέτα και άστην να στεγνώσει καλά... για να μην βρωμάει μετά και μουχλιάσει...

4. Σε πόση ώρα βγήκες απο την λακούβα?... για να δούμε αν λειτούργησε σωστά η "ομάδα" :) αν έπεσες μέσα και σε βγάζαν φωτο (βλέπε russo) μην ξαναπάς μαζί τους βόλτα.. :) :)



Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση