Τεο, καποια σημεια σου ξεφευγουνε... δε θα αναφερθω δημοσια σε αυτα
ισως καποια στιγμη τετ-α-τετ. Καλυτερα...
1ον) Υπουλα και παρασκηνιακα, δεν εκανα τιποτα
2ον) δεν σε περιμενα στη γωνια οπως θεωρεις, αυτο καταλαβαινω... σωστα;
3ον) απεδειξε μου οτι ειχες σωστη σταση απεναντι στους χρηστες, και βγαλε με λαθος...και μην μου φερεις παραδειγματα για αλλους πως συμπεριφερονται, εσενα ρωταω...
4ον) ειναι ασχετο το θεμα με τη σχεση τη δικια μας, απο το αν σε εβγαλα απο admin ή οχι
μεγα λαθος...οπως ειπες κι εσυ, ποτέ δεν ηρθαμε σε αντιπαραθεση και αν προσεχες την συμπεριφορα σου σε 3ους, απο μενα κανενα προβλημα ακομα στην ομαδα θα ησουνα, ποτέ δεν εθεσα θεμα να σε βγαλω απο την ομαδα, παρα μονο αφου εβλεπα και παρατηρουσα...
5ον) ειχες παρει και παλια -απο μια συζητηση μαζι που καναμε... αρκετα παλια- μια συμβουλη να σεβεσαι τους χρηστες και να μην τους προσβαλεις...
οταν δε ταιριαζεις με καποιον Τεο, δεν του τα χωνεις... δε σου φταιει σε τιποτα και τουλαχιστον διεψευσε ή δεξου το περιστατικο με την Κερκινη, διοτι πολλα ακουστηκανε....και ηταν σοβαρο θεμα για σενα....
6ον) Γενικα πιστευεις οτι σου τη φυλαγα κτλ κτλ κτλ... ζητουσα αφορμες κτλ κτλ κτλ... εχεις σκεφτει οτι την ειχα την αφορμη και δεν εκανα κατι; αλλα παρ'ολα αυτα ειπα -στον εαυτο μου- να δωθει μια ευκαιρια....; μπα, δεν νομιζω.... απλα πιστευεις οτι σου την ειχα φυλαγμενη....
γενικα αισθανεσαι οπως αισθανεσαι... οκ... δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο... αλλα...
πριν αρχισεις να λες λες λες, δες πρωτα γιατι...πως και αμα...βαλτα κατω και σκεψου....ειχα ευκαιρια και λογο να σε βγαλω και δεν το εκανα με την 1η... και ετυχε να ημουνα μπροστα...
αστο ομως.. αν θες οταν μπορεσουμε θα στο πω αυτο τετ-α-τετ οχι στον αερα
Με την κερκινη... δεν το εκανα...
ακομα και με τα υπολοιπα που εβλεπα και ακουγα και επιβεβαιωνα.... δεν εκανα... ε οκ, εσυ τι λες, να μην ξεχειλισει το ποτηρι;
αυτοκριτικη Τεο...αυτοκριτικη... τα αλλα ειναι ευκολα να τα λεμε, εκανα αυτο, εκανες εκεινο, ο gc o gc...υπουλα, σκιωδη...υπογειως... ρε συ Τεο, παντα ειχα υπομονη... τετοιος δεν ημουνα...
οσο για την παντοφλα..
, μην ανησυχεις, δεν παρεξηγηθηκα απο αυτο και ουτε προκειται...και ουτε καν το θυμαμαι...