Αποστολέας Θέμα: Αγώνες TRAIL RIDE - RAIDS (B' μέρος).  (Αναγνώστηκε 2820 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Αγώνες TRAIL RIDE - RAIDS (B' μέρος).
« στις: Ιανουάριος 07, 2006, 21:09 »
... συνέχεια απο προηγούμενο...

Από την άλλη πλευρά κάποιοι αγωνιζόμενοι συνηθίζουν να διατηρούν κάποια προπορεία στο αρχικό μέρος του αγώνα ώστε αν ψιλοχαθούν κάπου να καλύψουν πιο εύκολα τον χαμένο χρόνο.
Είπαμε είναι θέμα διατήρησης ισορροπιών. Την χρυσή τομή θα την βρεις μόνος σου!
Γ. Μάθε να παίζεις σωστά το «παιχνίδι» των ανεφοδιασμών. Ο διοργανωτής σου δίνει κάθε φορά πληροφορίες για τα σημεία ανεφοδιασμού και την μεταξύ τους απόσταση. Μερικές φορές σε συμφέρει να κουβαλάς περισσότερα καύσιμα και όταν όλοι περιμένουν να ανεφοδιαστούν εσύ να τους περάσεις!
Δ. Να δίνεις την δέουσα προσοχή στα παραστατικά σχηματάκια μέσα στις τουλίπες του ROAD-BOOK (π.χ. δέντρα, ταμπέλες, μάντρες σπιτιών) καθώς και στις παρατηρήσεις στην δεξιά στήλη. Θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις προς τα πού θα στρίψεις.
Ε. Να είσαι πάντα παρών στην ενημέρωση αγωνιζομένων όσο και αν σου φαίνεται βαρετή ή αν είσαι κουρασμένος. Μπορεί να ακούσεις κάτι σημαντικό για τον αγώνα ή να σου λυθεί κάποια απορία.
ΣΤ. Γενικά να είσαι συγκεντρωμένος κατά την διάρκεια του αγώνα (ο χαβαλές με την παρέα σου δεν βοηθάει στην προσπάθεια επίτευξης Μ.Ω.Τ.), μην ακολουθείς άλλον-ους, αφενός μπορεί να χαθούν και να σε παρασύρουν αφετέρου θα χαλαρώσει η προσοχή σου στην πλοήγηση και κάποια στιγμή που θα τον/τους χάσεις δεν θα ξέρεις ούτε σε ποια τουλίπα βρίσκεσαι!

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ!!!

Όσο γρήγορος και αν είσαι, αν χαθείς σημαντικά, όταν ξαναβρείς τον δρόμο σου είναι σχεδόν αδύνατον να καλύψεις τον χαμένο χρόνο.

Υ.Γ.   Τα παραπάνω αναφέρονται σε αγώνες που διοργανώνονται σύμφωνα με τον επίσημο Γενικό Κανονισμό Αγώνων Αντοχής Μοτοσικλέτας και Αυτοκινήτου Trail ride-raid 2006, όπως αυτός έχει κατατεθεί στην ΕΛΠΑ / ΕΘΕΑ (Κύπελλο TRAIL RIDE-RAID 2006).
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...