Αποστολέας Θέμα: brat.....  (Αναγνώστηκε 15062 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος wolf

  • Jimny
  • Μηνύματα: 441
brat.....
« στις: Ιούνιος 18, 2007, 13:21 »



Όλα τα πράγματα σε αυτή την ζωή κάνουν τον κύκλο τους... και κάποια στιγμή φτάνουν ή από εκεί όπου ξεκίνησαν ή στο τέλος τους.
Έτσι λοιπόν έφτασε η ώρα να κλείσει και ο κύκλος αυτού του φόρουμ....του φόρουμ του BRIZOLA RAIDERS ADVENTURE TEAM...
Κάποιοι θα στενοχωρηθούν, κάποιοι δεν θα το καταλάβουν καν.... άλλοι ίσως και να χαρούν…

Εμείς, και όταν λέω εμείς μιλάω για τον Παύλο, που στο όνομα του είναι το Domain, τον Αντώνη που κάθε φορά με τόσο κόπο και προσωπική προσφορά έστηνε έφτιαχνε και "επισκεύαζε" όλα τα site που είχαν σχέση με το B.R.A.T. και τον Μιχάλη που φρόντιζε για τον χώρο που έχουμε μέσα στο διαδίκτυο, είδαμε ότι πια δεν έχει νόημα να συνεχίσει γιατί δεν θα μπορούσε να προσφέρει πλέον τίποτα παραπάνω παρά μόνο να γίνει πεδίο αντιπαραθέσεων και κακόβουλων πόστ.

Το φόρουμ του B.R.A.T. στο διάστημα που υπήρξε, είχε καταφέρει να έχει μόνο επιτυχίες, ήταν ένας διαδικτυακός χώρος που κατάφερε να φέρει κοντά πολύ κόσμο, να γνωρίσει αγνώστους μέχρι πριν λίγο καιρό ανθρώπους, να δώσει γέλιο, χαρά, γνώση και διασκέδαση, αλλά και να γίνει για κάποιους πεδίο αντιπαραθέσεων και κοκορο-μαχιών. Θεωρούμε ότι πλέον δεν εξυπηρετεί αυτό που θέσαμε σαν αρχή μας, δηλαδή το να περνάμε καλά και επειδή δε θέλουμε να χαλάμε τις καρδιές μας, πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη λύση για όλους.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και φυσικά δε θα σταματήσουμε τις βόλτες, τις εκδρομές και τα φαγοπότια, το B.R.A.T. σαν παρέα και σαν ιδέα θα συνεχίσει να υπάρχει, είτε μέσα από τις υπογραφές μας στα άλλα φόρουμ, είτε στα αυτοκόλλητα στα αυτοκίνητά μας, αλλά πάνω απΆ όλα στις καρδιές μας, καλές βόλτες σε όλους...



ΑΝΤΩΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ



Όλα ξεκίνησαν από κάποιους άγνωστους μεταξύ τους που την άνοιξη του 2003 έδωσαν ραντεβού μέσα από ένα φόρουμ για μια βόλτα στο βουνό την Κυριακή. Κάποια στιγμή καθώς η παρέα μεγάλωνε, δημιουργήθηκε ο εξωραϊστικός σύλλογος "Οι φίλοι των παχουλών" που δεν ήταν τίποτα άλλο από μια υπογραφή στα ποστ κάποιου φόρουμ, ως αντίδραση στη δημιουργία όλο και περισσότερων συλλόγων με τετρακίνητα, και ήταν και ο λόγος που αποφασίστηκε να υπάρχουν μόνο Πρόεδροι στην παρέα. Σε κάποια συνάντηση έπεσε η ιδέα για τη δημιουργία ενός αγωνιστικού τμήματος παρότι κανένας δεν είχε σχέση με αγώνες, κάποιος είπε για μπριζόλες, κάποιος για περιπέτεια, άλλος για επιδρομές, και έτσι γεννήθηκε το:



Brizola Raiders Adventure Team



Καθότι βρεθήκαμε αρκετοί που μοιραζόμασταν περίπου τις ίδιες απόψεις, σιγά σιγά αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε και το B.R.A.T. ως ονομασία της παρέας. Κύρια χαρακτηριστικά των περισσότερων (αλλά όχι όλων) από εμάς είναι η κατοχή ενός τετρακίνητου σε συνδυασμό με την έλλειψη ανάλογης παρέας για βόλτες, η ενασχόληση με το internet, αλλά πάνω απ' όλα η αγάπη για τις εκδρομές, το φαγητό και τα γλυκά!!!

Με τον καιρό η παρέα μεγάλωσε, και όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκαν φιλίες αλλά και αντιπάθειες στους κόλπους της, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες παρέες. Κάποιοι που ήρθαν δεν ταίριαξαν και δεν τους ξαναείδαμε, κάποιοι δηλώνουν δυναμικά παρόν σε κάθε ευκαιρία, και άλλοι έρχονται όποτε μπορούν και έχει πανσέληνο... Για την παρέα συνολικά όμως, αυτό δεν έχει σημασία καθότι δεν είμαστε σύλλογος: η σύνθεση της παρέας αλλάζει συνεχώς, άλλοι φίλοι απομακρύνονται και άλλοι καινούργιοι έρχονται!!!

Η παρέα μας μαζεύεται συνήθως για φαγητό και χαβαλέ βράδυ Τετάρτης ή Πέμπτης, άλλες φορές με ανακοίνωση στο φόρουμ ώστε να μπορεί να έρθει όποιος θέλει, και άλλες φορές απλά με απευθείας συνεννόηση όπως μαζεύονται κάποιοι φίλοι για να πουν τα δικά τους. Ενίοτε γίνονται και βραδυνές βόλτες για χώνεψη μετά τις συναντήσεις, αλλά είναι καθαρά θέμα της όρεξης που έχουν οι παρευρισκόμενοι.

Αρκετές φορές γίνονται και μικρές εκδρομές, άλλες φορές δημοσιευμένες στα φόρουμ ώστε να μπορεί να έρθει ο καθένας, και άλλες φορές μεταξύ Προέδρων που απλά σηκώνουν το τηλέφωνο και παίρνουν κάποιους φίλους τους για βόλτα. Είναι ευνόητο ότι εκδρομές που είναι πιθανό να έχουν δυσκολίες, δεν είναι δυνατό να γίνουν με μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων καθότι ο χρόνος είναι πάντα ο περιοριστικός παράγοντας. Έχουν γίνει απλές εκδρομές με 57 αυτοκίνητα χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά έχουν γίνει και δύσκολες εκδρομές με 5 αυτοκίνητα που έχουν πέσει έξω σε όλο τον προγραμματισμό τους. Επίσης ορισμένες φορές κάποια μέλη οργανώνουν με δική τους πρωτοβουλία εξερευνητικές εκδρομές με σκοπό το γράψιμο διαδρομών για μελλοντικές εκδρομές.

Οι εκδρομές δεν έχουν ποτέ χρηματική συμμετοχή, και είθισται αυτός που την προτείνει να αναλαμβάνει να κανονίσει το φαγητό, αλλά και την ομαλή διεξαγωγή της. Φυσικά το κόστος του φαγητού μοιράζεται πάντα ισομερώς στον αριθμό των ατόμων, καθότι όλοι οι Πρόεδροι έχουν πάντα όρεξη και δεν τίθεται θέμα αδικίας!!!! Και επειδή όλοι μας είμαστε πλέον μεγάλα παιδιά, κανένας δεν παραπονιέται για τυχόν γρατζουνιές ή ζημιές μετά τις εκδρομές...

Συνδρομές δεν υπάρχουν όπως είναι φυσικό, και δεν υπάρχει κανενός είδους υποστήριξη από άλλους συλλόγους ή εταιρείες. Το μόνο που ζητάμε από τους Προέδρους είναι η καλή διάθεση, ο σεβασμός στη φύση, και η αλληλοβοήθεια σε περίπτωση προβλήματος.

Σύντροφοί μας στις βόλτες τα πιστά μας τετρακίνητα «θηρία» και το αστείρευτο κέφι. Βλέποντας την ομάδα μας να μεγαλώνει συνεχώς, αποφασίσαμε να χτίσουμε εδώ το στέκι μας για να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε πάνω στα θέματα που μας απασχολούν και να γνωρίσουμε καινούργιους φίλους και φίλες με κοινά ενδιαφέροντα. Πάντα ανοικτοί σε νέους φίλους, και πάντα έχοντας ένα σύνθημα ...Να περνάμε καλά...


χαχαχαχαχα απο τα καλυτερα ανεκδοτα....
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος wolf

  • Jimny
  • Μηνύματα: 441
Απ: brat.....
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 18, 2007, 14:57 »
μεχρι το τελος της εβδωμαδας ολοι οι προεδροι του ΠΡΩΙΝ brat....θα ειναι στο δικο τους forum.....
ετσι....γιατι εκτος απο απλοι χρηστες ειμαστε και ΦΙΛΟΙ μεταξυ μας....
αντε να ξεκαθαριζουν τα ξερα απο τα χλωρα.....να μην πω τυποτα αλλο και με κανει για ακωμη μια φωρα ban ο κουμπαρος μου (τρομαρα του) με τον σιδερανθρωπο....
 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12 j12
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος Bl@ckDog

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 42
Απ: brat.....
« Απάντηση #2 στις: Ιούνιος 18, 2007, 15:10 »
wolf.....απλα το παραπανω κειμενο.....μαλλον δηλωνει πλεον ατρανταχτα οτι λεγαμε οτι ειμαστε ολοι ισιοι αλλα......   λεγαμε οτι ο καθενας να εχει την αποψη του.......αρκει να ειναι η δικια τους.......  ασιχτιρ.......
μελος του γκρουπ...."keep the rubber under club "

Αποσυνδεδεμένος wolf

  • Jimny
  • Μηνύματα: 441
Απ: brat.....
« Απάντηση #3 στις: Ιούνιος 18, 2007, 16:40 »
ετσι οπως τα λες Χρηστο.....τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου......ειναι πιο ωραια ετσι...
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος fokion

  • Jimny
  • Μηνύματα: 77
Απ: brat.....
« Απάντηση #4 στις: Ιούνιος 18, 2007, 22:20 »
Μην διαγραφετε ετσι μονοκοντυλια χρονια και χρονια μονο και μονο για μερικες μερες....
Τι ειναι τελικα περισότερα?
τα καλα???ή τα οποια ο καθενας απο την μερια του θεωρει....κακα????

κακα τα ψεματα.... πηρα ενα καλο μαθημα.... πολυ καλο.
αλλος ο ανθρωπος πισω απο το πληκτρολογιο... αλλο φατσα καρτα......

Αποσυνδεδεμένος wolf

  • Jimny
  • Μηνύματα: 441
Απ: brat.....
« Απάντηση #5 στις: Ιούνιος 19, 2007, 00:38 »
Μην διαγραφετε ετσι μονοκοντυλια χρονια και χρονια μονο και μονο για μερικες μερες....
Τι ειναι τελικα περισότερα?
τα καλα???ή τα οποια ο καθενας απο την μερια του θεωρει....κακα????

κακα τα ψεματα.... πηρα ενα καλο μαθημα.... πολυ καλο.
αλλος ο ανθρωπος πισω απο το πληκτρολογιο... αλλο φατσα καρτα......
Συμπεθερε...κανενας απο εμας δεν πετα ουτε δεν σκεφτετε ολα αυτα που περασαμε στο brat...κανενας μας...
οταν ομως εχεις μια τετοια αντιμετοπυση......δεν εχεις παρα να ξεσπασεις...και στο φιναλε δεν κοιτας ξανα πισω..ουτε και γλυφης αυτους που φτυνεις...γιατι για εμενα ουτε για φτυσημο δεν αξιζουν με τετοια υποκρισια που αντιμετωπισαν ολους εμας......
διαβασες και μονος σου την απαντηση του χοντρου...<να δουμε ποιος θα ανεχτει τον wolf..> τωρα ερξε το μπαλακι σε μενα...ποιος ο χοντρος που μεχρι περισυ δεν ηξερε ουτε τα μισα ατομα απο μεσα στο brat...και ερχωνται τωρα και μυ λενε εμενα οτι το αγαπησανε και το πωνανε..
που..
πως..
με αυτον τον τροπο?
δεν γουσταρεις ? βαρεθηκες? καουραστικες? συχαθηκες?
ωραια...ξερεις οτι ειναι αλλα 100 ατομα πισω απο εσενα που εχουν και την ωρεξη αλλα και το κουραγιο να αντιμετοπυσουν αυτους τους 500 μ@λ@κες που ειναι μεσα στο brat....κατσε στην ακρη και ασε αυτους που νοιαζωνται πραγματικα .....
δεν σου κανει εντυπωση οτι το brat επεσε μετα που ανελαβανε mod εσυ ο lepes ο big και ο paulox?
ειχαμε φασαριες? ισα ισα καναμε περυσοτερω χαβαλε απο καθε αλλη φορα.και στη συγγεντρωση του iceberg εγινε χαμος...
Απο εκει και μονο να καταλαβεις τι εχει γινει.....
τεσπα...παμε παρακατω...δεν θα τα βαψουμε και μαυρα....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 19, 2007, 20:34 από Γιώργος »
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος fokion

  • Jimny
  • Μηνύματα: 77
Απ: brat.....
« Απάντηση #6 στις: Ιούνιος 19, 2007, 01:53 »
Συμπεθερε να με συμπαθας....
διαφνωνω με καποια πραγματα που λες.. αλλα δεν εχει και νοημα πλεον.... ειδικα να τα πουμε μεσω πληκτρολογιου και μαλστα εδω..

Αποσυνδεδεμένος jimnyjump

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 258
Απ: brat.....
« Απάντηση #7 στις: Ιούνιος 19, 2007, 08:49 »
Συμφωνώ με τον λύκο...και ο τρόπος που το τελειώσανε ο χειρότερος...τελικά τι είναι Brat;γιατί για μένα δεν ήταν ένα forum...είναι όλοι οι άνθρωποι που αγάπησα μέσα από τις εκδρομές και τις εκδηλώσεις...και αυτό δεν διαγράφεται είτε θα λέγεται Brat είτε αλλιώς...
me gusta la montana...

Αποσυνδεδεμένος manolito

  • Jimny
  • Μηνύματα: 102
Απ: brat.....
« Απάντηση #8 στις: Ιούνιος 19, 2007, 09:41 »
Κι εγώ συμφωνώ με τον Λύκο και τον Ηλία…
Έχω την εντύπωση ότι το brat είναι χαβαλές, ομαδικό πνεύμα, όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, είναι μια ιδέα και όχι κάτι χειροπιαστό που ανήκει σε κάποιον… ¶ρα λοιπόν πώς ακριβώς «κλείνει» μια ιδέα…??? Πως ακριβώς μια ιδέα «κάνει τον κύκλο της»…???
 
Κρίμα…!!!
brat . . .

... ένας από τους ... άλλους

Αποσυνδεδεμένος baba

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 547
  • Φύλο: Άντρας
  • "quis custodiet ipsos custodes ?
    • http://brat.gr
Απ: brat.....
« Απάντηση #9 στις: Ιούνιος 19, 2007, 11:35 »
Πρόεδροί μου ... Καλημέρα σας

Εγώ αγαπητοί μου αδελφοί με αυτό το post θέλω μόνο να ευχαριστήσω όλους όσους "έχτισαν" αυτό το forum που αγαπήσαμε και έγιναν αιτία να γνωριστώ μέσω αυτού μαζί σας.



Το ποιός και γιατί και πως και ... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ  ... ως εκ τούτου ΣΙΩΠΩ




baba ...
Chairman of the ... ( very,  μα καρα-very όμως ) bored

κατα κόσμο ... Γιάννης Παπασταματίου


 ... αυτά
brat c.o.b
"Chairman of the ... Bored"


γιάννης παπασταματίου ... κατά κόσμο ... baba ...
... ένας από τους ... άλλους

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 4618
  • Φύλο: Άντρας
Απ: brat.....
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 19, 2007, 11:47 »
Φιλοι γειά σας,

Δεν είμαι μέλος του BRAT και δεν σας γνωρίζω. Εχω ακουστά το BRAT όμως. Ισως δε μου πέφτει λόγος, αλλά forum είναι και θα τη πετάξω τη γνώμη μου.

Πιστεύω λοιπόν οτι οι 3 κύριοι (Αντώνης, Μιχάλης, Παύλος) που αποφάσισαν να αποχωρήσουν, καλώς να κάνουν. Το BRAT μπορεί να μείνει πίσω τους για τους υπόλοιπους που πιθανόν το θέλουν ακόμα. Αν πρόκειται για κάποια έξοδα πάγια, όπως τη διατήρηση του site ή forum τους, κάποιοι άλλοι μπορεί να το αναλάβουν.

Και πάλι τονίζω οτι δε με αφορά το θέμα, αλλά το βλέπω και φιγουράρει μεσα στο jimnyclub.com .

No hard feelings.

Χάρης

Αποσυνδεδεμένος wolf

  • Jimny
  • Μηνύματα: 441
Απ: brat.....
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 19, 2007, 11:52 »
Κι εγώ συμφωνώ με τον Λύκο και τον Ηλία…
Έχω την εντύπωση ότι το brat είναι χαβαλές, ομαδικό πνεύμα, όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά, είναι μια ιδέα και όχι κάτι χειροπιαστό που ανήκει σε κάποιον… ¶ρα λοιπόν πώς ακριβώς «κλείνει» μια ιδέα…??? Πως ακριβώς μια ιδέα «κάνει τον κύκλο της»…???
 
Κρίμα…!!!


εδω ειναι το θεμα.... το brat ειναι ιδεα.....απο  1-7-8-20 ατομα....ναι το ξεκινησαν 5 -6 καιτους το αναγνωριζουμε...αλλα στην πορεια αλαξανε πολλα πραγματα..οπως και ατομα....και οταν εχεις να κανεις με 300-400 ατομα..απο τα τα 100-150 τουλαχιστων ενεργα...δεν μπωρεις να βγαινεις και να λες...<τελειωσε δικο μου ειναι και το κλεινω..>
για να γινει <δικο> σου..καποια ατομα δωσανε χρημα και χρονο...αυτους τους πετας τωρα στην απεξω γιατι ειπανε απο την αρχη..το ονωμα να κατοχυρωθει σε εναν ...αρα...τους δουλεψες ψιλο γαζι...πηρες καλα καλα το brat στο ονωμα σου..καθε χρονο τς ζηταγες το μεριδιο τους για τα εξωδα...και τωρα φατε την μ@λακες......
εγω συμπεθερε ετσι το βλεπω ετσι το εχω ακουσει και αν θες και αλλα ..παρε ενα τηλ τον lepe τον Καλατραβα το nasty και καμια 10αρια ατομα που ηταν οι μεχρι εχθες <μ@λακες> και ρωτα τους...
δεν χαλασε και ο κοσμος ομως...σε λιγες μερες θα τα ξαναλεμε και απο τον δικο μας χορο...γιατι εδω ο κουμπαρος μου και ο σιδερανθρωπος θα μας κανουν τι ζωη μαρτυριο......  0_21 0_21 0_21 0_21
brat θα ειναι οπου ειναι και οι braters....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 19, 2007, 12:13 από IronΜan »
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος wolf

  • Jimny
  • Μηνύματα: 441
Απ: brat.....
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 19, 2007, 11:57 »
Φιλοι γειά σας,

Δεν είμαι μέλος του BRAT και δεν σας γνωρίζω. Εχω ακουστά το BRAT όμως. Ισως δε μου πέφτει λόγος, αλλά forum είναι και θα τη πετάξω τη γνώμη μου.

Πιστεύω λοιπόν οτι οι 3 κύριοι (Αντώνης, Μιχάλης, Παύλος) που αποφάσισαν να αποχωρήσουν, καλώς να κάνουν. Το BRAT μπορεί να μείνει πίσω τους για τους υπόλοιπους που πιθανόν το θέλουν ακόμα. Αν πρόκειται για κάποια έξοδα πάγια, όπως τη διατήρηση του site ή forum τους, κάποιοι άλλοι μπορεί να το αναλάβουν.

Και πάλι τονίζω οτι δε με αφορά το θέμα, αλλά το βλέπω και φιγουράρει μεσα στο jimnyclub.com .

No hard feelings.

Χάρης


δεν χριαζετε  εισαι brat για να πεις την γνωμη σου...αλλα αυτο που λες φιλε μου τους το ζητησαν ......αν δεν μπωρειτε αφηστε το σε μας......και η απαντηση τους.....ειναι η γνωστη......δικο μας ειναι το κανουμε οτι θελουμε....χαχαχαχα καλο?
μια <ιδεα> απο 10 ατομα στην αρχη και με την χρηματικη συνδρωμη αλλων 20 μετα εγινε δικο τους....για μενα ομως καλα να παθουμε...και περισωτερο αυτοι οι 10-20 που δωσαν και χρηματα και εμπιστευτικαν αυτους που αργωτερα τους πεταξαν με τετοιο τροπο εξω....
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος fokion

  • Jimny
  • Μηνύματα: 77
Απ: brat.....
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 19, 2007, 20:32 »
Μου συστησαν ενα φορουμ
ειχε καποιους κανονες
μου αρεσε το "πνευμα" του και το ακολουθησα
Σεβομαι αυτους που το εφτιαξαν οπως σεβομαι και αυτους που εφτιαξαν και τουτο εδω το φορουμ και πραγματικα με φιλοξενουν.... φανταζεστε να εγραφα στα τεχνικα???? θα ειμουν τουλαχιστον γραφικος........

Για το λογο αυτο ΣΕΒΟΜΑΙ τουτο εδω το χωρο..... ετσι εχω μαθει.... να σεβομαι αυτον που με φιλοξενει....

Αποσυνδεδεμένος russo

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 984
  • www.jimnyclub.com
Απ: brat.....
« Απάντηση #14 στις: Ιούνιος 20, 2007, 04:53 »
εδω ειναι το θεμα.... το brat ειναι ιδεα.....απο  1-7-8-20 ατομα....ναι το ξεκινησαν 5 -6 καιτους το αναγνωριζουμε...αλλα στην πορεια αλαξανε πολλα πραγματα..οπως και ατομα....και οταν εχεις να κανεις με 300-400 ατομα..απο τα τα 100-150 τουλαχιστων ενεργα...δεν μπωρεις να βγαινεις και να λες...<τελειωσε δικο μου ειναι και το κλεινω..>
για να γινει <δικο> σου..καποια ατομα δωσανε χρημα και χρονο...αυτους τους πετας τωρα στην απεξω γιατι ειπανε απο την αρχη..το ονωμα να κατοχυρωθει σε εναν ...αρα...τους δουλεψες ψιλο γαζι...πηρες καλα καλα το brat στο ονωμα σου..καθε χρονο τς ζηταγες το μεριδιο τους για τα εξωδα...και τωρα φατε την μ@λακες......
εγω συμπεθερε ετσι το βλεπω ετσι το εχω ακουσει και αν θες και αλλα ..παρε ενα τηλ τον lepe τον Καλατραβα το nasty και καμια 10αρια ατομα που ηταν οι μεχρι εχθες <μ@λακες> και ρωτα τους...
δεν χαλασε και ο κοσμος ομως...σε λιγες μερες θα τα ξαναλεμε και απο τον δικο μας χορο...γιατι εδω ο κουμπαρος μου και ο σιδερανθρωπος θα μας κανουν τι ζωη μαρτυριο......  0_21 0_21 0_21 0_21
brat θα ειναι οπου ειναι και οι braters....

Απορίες:
Brizola Raiders Adventure Team όπως αναφέρεις.
Είδες ποτέ 300-400 Brizolas..ή έστω 100-150 ?
Είδες ποτέ 300-400 Raiders..ή έστω 100-150 ?
Είδες ποτέ 300-400 Adventures..ή έστω 100-150 ?
Το Team είναι ο εκάστοτε πληκτρολόγος ?
Ο κάθε σιδεράνθρωπος θα πρέπει να ασχολήται με τα δικά μου/σου γραφόμενα ?
'Αμα είναι γραφικός ο Φωκίων θα πρέπει να διαβάζουμε τα ποστ του μιάς και τρώμε μπριζόλες ?
Μόλις προστεθή το ers στο τίτλο θα εξαφανιστεί ο παράγοντας άνθρωπος/κλίκα/θαμώνες  (όπως θες πέστο)  ως δια μαγείας ?

Υ.Γ. Σταμάτα να την κυνηγάς γύρω-γύρω από το κρεβάτι, θα λαχανιάσης, ξάπλωσε, βγάλε το μονόπετρο, μόλις το δει θα σου χαλάσει τους σουμιέδες !



Γιώργος Ρούσσος