0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
προταση-λυση για κατσενος...-10εκ ψηλωμα-προς το εδαφος δηλαδη ( ), 280/35/19 Φ1 λαστιχακι4 μπουκες εξατμιση χωρις καταλυτηΑλλαγη εγκεφαλοςΤουρμπο κτλ,και δωρο ενα σετακι ΜΤ για το καλοκαιρι
gc, Κώστας Κατσένος και Τεο-Jimny έχετε ένα δίκιο και καλό θα ήταν αν γίνεται να μπορούσα να πάρω το κανονικό μου nickname και σε αυτό το forum για να μην γίνονται παρεξηγήσεις...Γι'αυτό λοιπόν αν διαβάζουν ο admin PLEASE να μου δώσει το nickname μου...!!!Ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα...!!!
Ευχαριστώ πολύ τον admin...!!!
Καλως σας βρήκαμε παιδια!Χρονια πολλα!Κ αν κανονιστει κανενα off road σκηνικό στη θεσ/νικη στειλτε μνμ!
Παράθεση από: apla στις Δεκέμβριος 31, 2005, 17:46Καλως σας βρήκαμε παιδια!Χρονια πολλα!Κ αν κανονιστει κανενα off road σκηνικό στη θεσ/νικη στειλτε μνμ!apla συνέχεια κανονίζονται...Δε μας είπες όμως για το αμάξι σου.....να ξέρουμε σε ποιά κατηγορία παίζεις !!!
Παράθεση από: Teo-Jimny στις Δεκέμβριος 31, 2005, 18:04Παράθεση από: apla στις Δεκέμβριος 31, 2005, 17:46Καλως σας βρήκαμε παιδια!Χρονια πολλα!Κ αν κανονιστει κανενα off road σκηνικό στη θεσ/νικη στειλτε μνμ!apla συνέχεια κανονίζονται...Δε μας είπες όμως για το αμάξι σου.....να ξέρουμε σε ποιά κατηγορία παίζεις !!!Α ναι.... εγώ είμαι full stock!!!!!Το μόνο που έχω αλλάξει στο αμάξι είναι τα λάστιχα (scorpion 20/80)!!
Παράθεση από: apla στις Δεκέμβριος 31, 2005, 18:16Παράθεση από: Teo-Jimny στις Δεκέμβριος 31, 2005, 18:04Παράθεση από: apla στις Δεκέμβριος 31, 2005, 17:46Καλως σας βρήκαμε παιδια!Χρονια πολλα!Κ αν κανονιστει κανενα off road σκηνικό στη θεσ/νικη στειλτε μνμ!apla συνέχεια κανονίζονται...Δε μας είπες όμως για το αμάξι σου.....να ξέρουμε σε ποιά κατηγορία παίζεις !!!Α ναι.... εγώ είμαι full stock!!!!!Το μόνο που έχω αλλάξει στο αμάξι είναι τα λάστιχα (scorpion 20/80)!! ?ρα παίζεις στους έφηβους !!!! -Εκτός άν είσαι μάχιμος σαν τον badpixel ...... scorpion 20/80 ?? γιά κάντο πιό λιανά !!!