Στα ανωτερο συμφωνω και εγω απολυτος...το θεμα ειναι με ποιο δικαιωμα μου προεξοφλει η αντιπροσωπεια οτι το οχημα λειτουργει υπο τις ανωτερο ειδικες συνθηκες;
Ο κωδικος Α ειναι κατι το οποιο ολοι λιγο πολυ το κανουμε...μικρες διαδρομες και επαναλαμβανομενες...αλλα κ να μην τις κανεις μπορεις να πεις στα Suzukοπαιδα οτι τα 7500χλμ ηταν στην εθνικη οδο;αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας;Μπορεις;Εγω βαριεμαι να μιλαω με την τελευταια κατηγορια ανθρωπων που εχω στην υπογραφη μου...Για 3 ετη(ακομα 2 δλδ) θα ακολουθω αυτο το βιβλιο...ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΟΥΜΠΟΥ!!!
@gakias
Αν κρινω απο το avatar σου εισαι σιγουρα στην κατηγορια Β(jeeping) αν το πας κ για βολτες-ψωνια τοτε κ η Α...
Αρα συμφωνα με την σελιδα που εχω κανει scan παραπανω καθε 30000χλμ η 2 χρονια....
Αν δεν εισαι στην εγγυηση παντως μπορεις να κανεις ενα "παντρεμα" του χρονοδιαγραμματος(στο αρχικο manual λεει καθε 60000χλμ)...συμφωνα παντα με τις οδηγιες του μαστορα σου...
Γενικα ειναι παγιδα...Ξερω οτι ολοι ακομα κ εγω λεμε τι @@ριες ειναι αυτες...αλλα...