Με απολυτο σεβασμο, απλα θα προσθεσω τη δικη μου γνωμη, χωρις να λεω οτι ειναι σωστη ή λαθος. Να τονισω οτι ουτε οικολογος ειμαι, ουτε ανηκω σε καμια παρομοια οργανωση, ουτε ειμαι κανενας χαζογραφικος ψυετοοικολογος. Τρωω φανατικα κρεας λευκο κρεας, λουκανικα κλπ κλπ
Το μονο που θελω να πω ειναι, οτι μπορεις να ευχαριστηθεις το βουνο, οπως το κανω χρονια, χωρις να ειναι αναγκη να αφαιρεις ζωες. Μπορεις να περπατησεις οση ωρα θελεις, να βγαλεις το σκυλο σου να τρεξει, να κανεις σκοποβολη σε κινητους ή ακινητους στοχους που εσυ θα ορισεις και γενικως δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να σκοτωνουμε. Η γνωμη μου ειναι ιδια και για το ψαρεμα.
Στα σουπερ μαρκετ υπαρχει αφθονη τροφη ολων των ειδων, η οποια προερχεται απο εκτροφεια και υπερκαλυπτει τις αναγκες της τροφης μας. Το κυνηγι παλια υπηρχε καθαρα για λογους επιβιωσης. Τωρα πια δεν τιθεται καποιο τετοιο θεμα.
Ειναι απιστευτο να βλεπεις ανθρωπους να ντυνονται σαν καταδρομεις η σαν το Ραμπο, για να σκοτωσουν καποιο πουλι ή καποιο λαγο. Ασε που μερικοι σκοτωνουν και για πλακα, γιατι ή δεν μπορουν να τα πιασουν εκει που επεσαν τα θηραματα ή δεν τα τρωνε και τα πετανε.
Παιδια συνεχιζω να σεβομαι τον καθενα και δεν θελω να αντιπαρατεθω με κανεναν. Απλως διατυπωσα τη γνωμη μου. Αν θεωρει καποιος οτι προσβληθηκε, ζητω εκ των προτερων συγνωμη κι οτι δεν ειχα καμμια τετοια διαθεση.
Πρεπει να σεβομαστε τη ζωη ολων των οντων σαν τη δικη μας κι αφου υπαρχει πληθωρα αγαθων, δεν ειναι αναγκη να την πληρωνουν και τα ελευθερα ζωα της φυσης. Συγνωμη για το μακροσκελες ποστ. Επαναλαμβανω. Προσωπικη αποψη παντα.