Γενικά θέματα > Women's 4x4 area

ΜΗΝΑΣ ΜΑΣΤΟΥ

(1/4) > >>

Denise:
Παγκοσμίως ο μήνας Οκτώβριος θεωρείται μήνας για την καταπολέμηση, πρόληψη και ενημέρωση της ασθένειας για τον καρκίνο του μαστού. Καλό θα έιναι λοιπόν να κάνουμε εκτός από κάποιο συνηθισμένο τσεκ απ και μία απλή ψηλάφηση σε κάποιο ΜΑΣΤΟΛΟΓΟ (προς θεού όχι γυναικολόγο) αν ήμαστε κάτω από την ηλικία των 40 ετών, αλλιώς κατόπιν συννενοήσεως με τον γιατρό μία Μαστογραφία....δεν κρατάει πολύ, δεν κοστίζει ακριβά και σώζει ζωές.......άλλωστε  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΠΑΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ! ;)  Διαβάστε στο Ζωή Υγεία και Περιβάλλον το θέμα ¨Μαστός¨....

pavlina:
Kαλημέρα σε όλους και καλό μήνα

Με αφορμή το θέμα που "άνοιξε" η Denise, ήθελα να σας ενημερώσω για μια πρωτοβουλία της Avon - για όσους δεν γνωρίζετε είναι εταιρία κατευθυνόμενης πώλησης καλλυντικών και εργάζομαι στο τμήμα δημοσιων σχέσεων.

Η Avon παγκοσμίως στηρίζει την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού με μαραθωνίους σε πολλές χώρες, με πώληση ειδικών προιόντων και με οικονομική ενίσχυση. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η Avon δίνει χρήματα στην Ελληνική αντικαρκινική εταιρία, χρήματα με τα οποία αγοράστηκε ένα ειδικό μηχάνημα πρόληψης. Φέτος οργανώνουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο και είμαι υπεύθυνη για το συγκεκριμένο project.

Φτιάξαμε ένα ημερολόγιο ημερήσιο του 2008 και με τα χρήματα απο την πώληση του θα αγοραστεί ένας κινητός μαστογράφος. Αυτός ο μαστογράφος στοιχίζει 180.000 (μαζί με τα έξοδα λειτουργίας του για ένα χρόνο) και θα περιοδεύει ανα την Ελλάδα σε περιοχές που οι γυναικες δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομεία η δεν έχουν καν, ποτέ, ενημερωθεί οτι πρέπει να κάνουν μαστογραφίες. Εξάλλου για τον καρκίνο του μαστού η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη. Περιοδευει ήδη ενας κινητός μαστογράφος, ξεκίνησε απο τη Μακρακώμη και σας ενημερώνω οτι τα αποτελέσματα δεν ήταν διόλου ευχάριστα. Σε 360 γυναίκες που εξετάστηκαν βρέθηκαν 8 (!!!) καρκίνοι. Δεν είναι μακρυά απο εμάς είναι δίπλα μας και γι αυτό φροντίζουμε όσο μπορούμε να βοηθάμε τέτοιες ενέργειες.

Για να βοηθήσουν στην πωληση και την προώθηση του ημερολογίου 12 πολύ γνωστές κυρίες φωτογραφήθηκαν αφιλοκερδώς απο το Ντίνο Διαμαντόπουλο και οι φωτογραφίες τους κοσμούν το ημερολόγιο αυτό, το οποίο είναι ροζ (στο χρώμα της εκστρατείας) και πολύ καλόγουστο.
Αν με βοηθήσετε θα ανεβάσω φωτογραφίες  >:D Nicksiiiiiii

Στο δια ταυτα: Το ημερολόγιο θα πωλείται μέσω του δικτύου αντιπροσώπων της Avon cosmetics και στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου. Την εβδομάδα απο 25 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου θα πωλείται επίσης σε επιλεγμένα καταστήματα στο The Mall, στο οποίο την Πέμπτη 25/10 θα γίνει η κέντρική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστου καθώς και η παρουσίαση του ημερολογίου. Για όλη την εβδομάδα οι φωτογραφίες θα βρίσκονται σε μορφή έκθεσης στο πρώτο επίπεδο του the mall.

Το ημερολόγιο θα κοστίζει 15 ευρώ και όλα τα χρήματα θα διατεθούν για τον παραπάνω σκοπό.

Αν πρόκειται να αγοράσετε ημερολόγιο για το 2008 στηρίξτε αυτήν μας την προσπάθεια!!

dodo:
Ελα κορίτσια... (οσα ειστε και οσοι νιώθετε ετσι yah) για παμε... μεμέ support...

Ονομα - Ποσοτητα
1. Dodo - 1
2.
3.
4.
5.
6.

pavlina:

--- Παράθεση από: Denise στις Οκτώβριος 01, 2007, 07:57 ---ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΠΑΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ! ;) 

--- Τέλος παράθεσης ---


 cl cl cl

filippos_kos:
Ονομα - Ποσοτητα
1. Dodo - 1
2. filippos_kos - 2
3.
4.
5.
6.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση