Αποστολέας Θέμα: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ  (Αναγνώστηκε 36927 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #15 στις: Αύγουστος 01, 2013, 21:36 »
εσεις δεν μπορουσατε να διαγνωσετε αυτο που ολοι οι αλλοι δεγνωσαν σαν πρωτη αιτια βλαβης?
κακη προφορτιση δηλαδη...


δεν ειπα οτι ειστε κλεφτες ουτε οτι χρεωνετε λαδια που δε βαζετε..
ομως οταν εσπασα τον οκτωβρη του 2012 το πισω σας ειπα ευκαιρια αφου θα αλλαξουμε τα λαδια του πισω να αλλαχθουν ολα τα λαδια..
τωρα γιατι εσεις δεν τα αλλαξατε δεν ξερω..δεν τα σημειωσατε για να γινουν..
πολλες φορες μπορει να τυχει π.χ να βγαλει ο μαστορας την ταπα για να τα αλλαξει να στραγγιξουν και στο μεταξυ να κανει αλλη δουλεια..μετα να παει ο ιδιος ή αλλος μαστορας και να ταπωσει και να κλεισει..


οταν λεω οτι χτυπας με σφυρι την κορωνα .. εννοω για να καταλαβει και ο κοσμος οτι χρησιμοποιεις ματσολα ,λαστιχοσφυρο ή ξυλοσφυρο

ομως το θεμα δεν ειναι αυτο..ειναι οτι πριν απο το χτυπημα της για την τοποθετηση προϋποθεση ειναι να ζεσταθει με εμβαπτιση σε ζεστο νερο συμφωνα με το Manual της τογιοτα..κατι το οποιο ουδεποτε ειδα να γινεται..


Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #16 στις: Αύγουστος 01, 2013, 21:37 »
Κυριε Βρετε..καλο θα ηταν να μην περασουν καποια πραγματα στο ντουκου..
Γιατι πολλοι εχουν τις αποριες που εχω εγω..
Σε ενα μαγαζι μεσα επιβαλλετσι δια νομου να ειναι ανηρτημενα τα διπλωματα των τεχνητων του,οι αδειες εξασκησεως και αν το μαγαζι θελει να εχει μια καλη εικονα προς τον πελατη αναρτει κσι τα επιμορφωτικα σεμιναρια..
Το τελευταιο πραγμα που κοιταω σε ενα μαγαζι ειναι τα εφεντζιδικα διπλωματα και κυπελλα αγωνων που παιρνουν ολοι..

Πηγα στη bosch τις προαλλες για μια επισκευη αντλιας πετρελαιου..
Ο προισταμενος ειχε στο γραφειο του ανηρτημενα ολα τα διπλωματα τις αδειες εξασκησεως ολων των τεχνιτων καθως τα σεμιναρια που ειχαν παρει ολοι τους απο εξειδικευση στην επισκευη αντλιων πετρελαιου στη γερμανια..και οχι σε ηλεκτροκατσαβιδα bosch..
Αυτο τον κερδιζει τον πελατη..οτι αφηνεται σε καλα χερια..

Ποτε δε σας ζητησα λεφτα πισω ..καλυτερη ποιοτητα εργασιων ζητησα..

Οταν ομως εμπλεκομαι σε ενα προβλημα και σπαταλω χρονο και χρημα και διαθεση απαιτω ( ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ) οταν ζηταω κατι ειτε απο σας ειτε απο αλλους και στη μεση μπαινει μια επικοινωνια με χωρα του εξωτερικου να μου κοινοποιουνται τα οσα στελνω εγω μαζι με τη μεταφραση που κανει ο αντιπροσωπος..για να ξερουμε τι γραφεται..

Ο κυριος Τσουκας και παλαιοτερα οταν του ζητηθηκε απο τον αμεσα ενδιαφερομενο να κοινοποιηθουν οι μεταφρασεις ουδεποτε το επραξε..

Και σας ξαναλεω..αν δεν εβαζε αυτος το σερτιφικατ που αποκτησε για τα αμορτισερ μονος του δημοσια εγω δε θα ζητουσα να δω και τα υπολοιπα χαρτια που οριζει ο νομος και περιμενω..
Ετσι θα ξερει και ολος ο κοσμος οτι το συνεργειο πληρει τις προδιαγραφες..
Ελπιζω οταν ερθω να παραλαβω το ανταλλακτικο μου αν ειμαι στην ελλαδα να με ξεναγησετε στον τοιχο με τα διπλωματα..



Αααα και κατι τελευταιο υποθετικο..
Αν αντι για τη μπαταρια που πηρε φωτια στο αμαξι μου
Ειχε μεινει ο κεντρικος αξονας μεταδοσης ασφιχτος χωρις παξιμαδια και ο σταυρος επεφτε στην ασφαλτο σε ωρα οδηγησης ..τι θα γινοταν ..?

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #17 στις: Αύγουστος 02, 2013, 14:03 »
Κυριε βρετε καλημερα

Βασικα αγγλικα θελει η τοποθετηση μιας μπαταριας..


Νever connect a winch to the side terminals..



στο site της optima http://www.optimabatteries.com/us/en/πας το ποντίκι εκεί που λέει support και διαλέγεις το Manual and User guides ...στην επόμενη οθόνη, διαλέγεις το battery user guide και ανοιγει το pdf ..στο δεξί μέρος, γράφει battery installation tips ...

 ...επίσης, το απευθείας Link του pdf είναι http://d26maze4pb6to3.cloudfront.net/1213/4333/7097/Battery_User_Guide.pdf

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 02, 2013, 14:05 »
Ακόμα και αν δεν υπάρχει ηλεκτρολόγος ή ηλεκτρολογικό υπόβαθρο ανάμεσα στο δυναμικό της επιχείρησής σας ... αν ακολουθούσατε τις οδηγίες του κατασκευαστή που αναφέρονται με σαφήνεια στα σχετικά manual, δεν θα κάνατε τόσο λανθασμένη τοποθέτηση της μπαταρίας στο αυτοκίνητό μου ... Αν δεν έχετε εμπειρία σε κάτι τόσο απλό όπως η εγκατάσταση μιας μπαταρίας και επιπρόσθετα δεν ακολουθείται τις απλές οδηγίες του κατασκευαστή, τότε για κάτι πιο πολύπλοκο όπως η εγκατάσταση ενός διαφορικού στα αυτοκινητό μου, δεν είναι δύσκολο να καταλάβω το πως προέκυψαν οι παραλήψεις στον έλεγχο και στις σχετικές ρυθμίσεις ... και λάβετε υπόψιν ότι το θέμα δεν είναι τόσο το αν καλύπτεται τα λάθη σας μέσω εγγύησης ή όχι...το θέμα είναι κατά πόσο μπορώ να βασιστώ ως καταναλωτής στις εργασίες που κάνατε στο όχημά μου, να ταξιδέψω με ασφάλεια χωρίς βλάβες ή δυστυχήματα και να επιστρέψω με ασφάλεια σε κάθε διαδρομή ή ταξίδι που κάνω ... Για αυτή την αναξιοπιστία και ανευθυνότητα που επιδείξατε στις διάφορες εργασίες που αναλάβατε στο αυτοκίνητό μου ζητάω απαντήσεις που ακομα δεν έχω λάβει ...

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 04, 2013, 12:03 »
Παράθεση από: Christopher
Καλημέρα κύριοι!!

ο Χρήστος είναι γνωστός μου και θεωρώ 'φίλος' μου ... το δηλώνω εξ αρχής για να μην υπάρχει ερωτηματικό για το πως μπήκα εδώ και ποστάρω πρώτη φορά στην παρέα σας ... αντιλήφθηκα το ποστ στο forum σας μέσω άλλου forum στο οποίο είμαι τακτικό μέλος ... και δεν μου ζητήθηκε να ποστάρω εδώ από κανέναν...
επίσης, θα ήθελα να πω ότι δεν είμαι κάτοικος Ελλάδας εδώ και πολλά χρόνια ... οπότε δεν έχω ιδιαίτερη άποψη για συγκεκριμένα πρόσωπα και επιχειρήσεις... ούτε κάποιο ιδιαίτερο συμφέρον ... είτε φιλικό, είτε επαγγελματικό ...

αλλά δεν έχει τόσο σημασία τι είμαι, ποιος είμαι και τι κάνω ...απλά θα ήθελα να 'εκφραστώ' σχετικά γιατί γνωρίζοντας τον Χρήστο όσο τον γνωρίζω, πιστευω ότι καταλαβαίνω την θέση του και τον προβληματισμό του... και με αφορμή το ποστ θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό να δούμε λίγο τα βασικά πράμματα ... έχουμε ένα ιδιώτη/πελάτη που ΔΕΝ διεκδικεί τίποτα υλικό... ούτε αποζημίωση .. ούτε δωρεάν αντικατάσταση ... ούτε έχει να επωφεληθεί κάνοντας οποιαδήποτε μορφής ζημιά προς οποιονδήποτε... ο Χρήστος δεν έχει καμμία επαγγελματική σχέση με τον χώρο για να ωφεληθεί από την 'ζημιά' ή το 'κέρδος' οποιαδήποτε μορφής, οποιασδήποτε επιχείρησης του χώρου της τετρακινησης ... τα κίνητρα του είναι καθαρά προσωπικά ... αισθάνεται ότι τον κορόιδεψαν και καπάκι προσπάθησαν να τον πείσουν ότι είναι άσχετος/τρελός/τιποτένιος ... αλλά ο Χρήστος έχει και τεχνική υποδομή και φιλότιμο και θάρρος να απαιτήσει εξηγήσεις ... και όταν δεν τις πήρε και έλαβε ως απάντηση άπειρη περιφρόνηση και ύφος ... έσκασε και δημοσιοποίησε τα ερωτήματά του ... απαντήσεις θέλει ο άνθρωπος... και δεν αναφέρομαι στην σόμπα που σχολίασε κάποιος ... τα βασικά ερωτήματά του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο/περίεργο... το γιατί δεν παίρνει απαντήσεις από την άλλη πλευρά δεν μπορώ να αιτιολογήσω ... μπορώ όμως να κάνω υποθέσεις ... τις οποίες τις κρατάω για προσωπική μου χρήση.

από τον Χρήστο είδαμε φωτογραφίες, αναλύσεις, επιχειρηματολογία, αποκόμματα από εγχειρίδια και οδηγίες κατασκευαστών ... είδαμε και μια γενική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά ... νομιζω όλοι μεγάλα παιδιά είμαστε ... ο καθένας βγάζει τα προσωπικά του συμπεράσματα.

η αφορμή που ποστάρω είναι το πρόσφατο ποστ του κ. Zool ... θα ήθελα να επισημάνω ότι πέρα από το σενάριο με happy end και τα δύο σενάρια χωρίς happy end ... υπάρχουν και επιμέρους σενάρια και mini καταλήξεις ... και εξηγούμαι :

αν ήμουνα επαγγελματίας του χώρου της τετρακινησης και διάβαζα το ποστ του Χρήστου

θα προβληματιζόμουνα λίγο παραπάνω για το τι κάνω και πως το κάνω προς τους πελάτες μου ... είναι σαφές ότι για να γίνει σωστά η δουλειά, δεν φτάνει να καλύπτομαι μόνο πίσω από φίρμες και ταμπέλες και ωραίες φωτό με 4χ4 σε websites και μπροσούρες... πρέπει να παρέχω και αξιόπιστες υπηρεσίες και  πρέπει να έχω τα απαραίτητα 'εργαλεία', τόσο σε μηχανήματα/υποδομή όσο και σε προσωπικό ... μηχανικούς/ειδκούς τεχνιτές ... με τουλάχιστον τα τυπικά προσόντα ... για κάθε ειδικότητα που είναι απαραίτητη για να μπορώ να εκτελώ τις εργασίες μου ... θα κοιτούσα τους ανθρώπους μου ... θα αξιολογούσα τι κάνουν 'μερακλίδικα' βάσει 'εμπειρίας' (η γνωστή εμπειρική ατακα "έτσι το κάνουμε..." δεν ευσταθεί πάντα και αρκετές φορές είναι παντελώς λάθος... γι'αυτό υπάρχουν τα manuals...) και τι κάνουν βάσει συγκεκριμένων προτύπων και εγκεκριμένων μεθοδολογιών ... θα διάβαζα καλά και ξανά τα εγχειρίδια των κατασκευαστών ... θα έφτιαχνα δικά μου εγχειρίδια στα ελληνικά με μεγαλύτερη ανάλυση από τον κατασκευαστή για να βεβαιώσω ότι όλο μου το τεχνικό προσωπικό καταλαβαίνει τι διαβάζει ... ώστε να εκπαιδεύεται κιόλας πάνω στην δουλειά ... για να μπορώ να αναπτυχθώ καλύτερα και να μπορώ να εξυπηρετήσω καλύτερα περισσότερους πελάτες ... και πολλά άλλα ... που θα τα έκανα όλα όσο καλύτερα μπορώ όχι τόσο για ιδεολογικούς σκοπούς ... αλλά γιατί θα βγάλω περισσότερα λεφτα .... είπαμε αν ήμουν επιχειρηματίας ... το μήνυμα είναι ότι θα έβλεπα το ποστ του Χρήστου σαν αφορμή για αυτοβελτίωση ... σε μια αγορά με λιγοστούς πελάτες ... ευκαιρία απέναντι στον ανταγωνισμό ...


αν ήμουνα ιδιώτης τετρακίνητος και διάβαζα το ποστ του Χρήστου

θα προβληματιζόμουνα επίσης λίγο παραπάνω ... τι κανω στο όχημά μου ... πως το συντηρώ ... σε ποιον το συντηρώ ... τι πρόσθετα/μετατροπές βάζω ... αν τα προιόντα που βάζω είναι καλά ή όχι ... πως θα το κρινω ... τι χαρτιά/έγγραφα/πληροφορίες πρέπει να μελετήσω .... που θα βρω τις πληροφορίες ... πως μπορώ να κρίνω ποιος είναι ικανος να μου κάνει τις εργασίες τοποθέτησης και ρύθμισης ... μπορεί να μου κάνει τις εργασίες αυτές σωστά... πόσο σημαντικές είναι οι εργασίες τοποθέτησης ρύθμισεις σε σχέση με την μετατροπή που κάνω ... καταλαβαίνω τι είναι σχετικό απλό και τι είναι πολύπλοκο γιατί δεν είναι όλες οι μετατροπές το ίδιο ευαίσθητες ... θα μπορώ να κάνω το κέφι μου ή την δουλειά μου χωρίς πρόβλημα ... ή μπορεί να βρω τον μπελά μου αν κάτι δεν γίνει σωστά ... τυπικά πως μπορώ να αξιολογήσω αυτόν που μου κάνει τις εργασίες ... αφού δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω ... τι πρέπει να ρωτήσω ... ξέρω να αξιολογήσω αν η δουλειά γίνεται σωστά ή όχι ... ξέρω ποια είναι τα απαραίτητα πιστοποιητικά ανά ειδικότητα τεχνίτη ... γνωρίζω μηχανολογικά θέματα ... αν δω κάτι τεχνικό, καταλαβαινω τι βλέπω ... πολλά ερωτήματα ... θεωρώ λογικά ... οι απαντήσεις που/πως θα δωθούν?

προσωπικά ... από όποια μεριά και αν δω το ποστ του Χρήστου ... μόνο θετικά μηνύματα θέλω να βλέπω για το πως χειρίζομαι την επιλογή προμηθευτών/επαγγελματιών/κλπ...
όταν πάτε πρώτη φορά σε έναν οδοντίατρο ... είστε σίγουροι ότι είναι οδοντίατρος επειδή σας τον σύστησε η γειτόνισα?? τυχαία αναφέρω την επαγγελματική ιδιότητα αυτή ... δηλαδή επειδή κάποιος έχει βάλει μια μικρή ταμπέλα, σε ένα γραφείο γειτονιάς, με μια καρέκλα ιατρική και φοράει λευκή ποδια, είναι οδοντίατρος?? δεν θέλετε να δείτε το πτυχίο του ? ... δεν θέλετε να δείτε την άδεια ασκησεως επαγγέλματος ?... το επιχείρημά μου σας φαίνεται μάλλον χαζό ... το καταλαβαίνω ... αλλά στην βάση του δεν είναι όμως ... καθόλου χαζό ... και αν το αναγάγεται στον χώρο των συνεργείων ή καλύτερα στον δικό σας επαγγελματικό τομέα, είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεστε τις συνέπειες του παραλληλισμού που κάνω ... ότι δηλώσεις είσαι ... και το αφήνουμε ως καταναλωτές να συνεχίζεται ... και εγώ μαζί (πολλές φορές) ... πραγματικά όμως... είναι κακό/λάθος/ντροπή να ζητήσεις σε κάποιον επαγγελματία να αποδείξει με πιστοποιητικά/άδειες/χαρτιά αυτό που λέει οτι είναι??? είμαι βέβαιος ότι όλοι σας θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι οποιοσδήποτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ δεν θα είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να δείξει τα χαρτιά του ... στον δικό μου επαγγελματικό χώρο, ο φάκελος μου με τα πιστοποιητικά/άδειες/εγκρίσεις/οργανόγραμμα/βιογραφικά υπαλλήλων κλειδιά που έχω είναι το πρώτο πράμμα που απαιτεί να αξιολογήσει ο κάθε υποψήφιος πελάτης μου ... τα συνεργεία αυτοκινήτων άραγε γιατί να αποτελούν εξαίρεση??? ειδικά όταν μιλάμε για μετατροπές/προιόντα για ιδιωτική χρήση που στοιχίζουν κάποιες εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ ...

θα ήθελα να αναφέρω επίσης ότι μου κάνει εντύπωση που δεν παίρνει θέση κανένας άλλος επαγγελματίας-μέλος του forum σας ... καταλαβαίνω το μεμπτό του θέματος ... θα ποστάρει ένας επιχειρηματίας του χώρου σε ένα θεμα που έχει να κάνει με πρόβλημα πελάτη προς έναν άλλο επιχειρηματία ?? καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο ... και δεν το απαιτώ ... εδώ δεν απάντησε καλά καλά ακόμη ο άμεσα ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας... θα πάρει θέση άλλος??? αλλά και πάλι σκέφτομαι τα βασικά ερωτήματα του Χρήστου ... άδειες ηλεκτρολόγου/άδειες ηλεκτροσυγκολητή/άλλες άδεις... εγχειρίδια ... εκπαίδευση τεχνιτών .. εξουσιοδοτήσεις κατασκευαστών ... παρακολούθηση σεμιναρίων σε συγκεκριμένα προιόντα/τομείς σχετικά με την μετατροπή που πάω να κάνω ...  τοποθετήσεις προιόντων 100% βάσει των τεχνικών manual του κατασκευαστή .... και ρωτάω: αλήθεια, όλοι εσείς οι επαγγελματίες που σίγουρα έχετε διαβάσει το ποστ, πως θα απαντούσατε στο ερώτημα περί των πιστοποιητικών/αδειών/σεμιναριων/κλπ εγγράφων? ΔΕΝ ρωτάω αν εσείς τα έχετε ή όχι ... αλλά π.χ. αν έρθει αύριο ένας πελάτης στο συνεργείο σας και σας ζητήσει να δει τις άδειές σας και τα πιστοποιητικά των τεχνιτών σας,  και τις εξουσιοδοτησεις για τοποθέτηση των κατασκευαστών των προιόντων που εμπορεύεστε ... πως θα του απαντούσατε? θα το βλέπατε προσβλητικό που τολμάει κάποιος να αμφισβητήσει την φήμη σας ή την κυρίαρχη θέση της επιχείρησής σας στον χώρο της τετρακίνησης? ή θα το βλέπατε σαν λογικό ερώτημα και θα του δίνατε έναν φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα? θέλω να πιστεύω ότι θα κάνατε το δεύτερο ... και αν κάνετε το πρώτο ... ποιος ο λόγος?? η γυναίκα του Καίσαρα ... νομίζω γνωρίζετε το υπόλοιπο ... δεν νομίζω ότι είναι κακό να μπορείτε να δείξετε ότι είστε ικανότατοι να κάνετε την δουλειά σας ... αν μη τι άλλο, θα έπρεπε να αισθάνεστε περήφανοι ... αυτό που είναι σίγουρα κακό είναι να μην είστε τυπικά ικανοί να κάνετε την δουλειά σας και να κρύβεστε πίσω από μάρκες προιόντων που εμπορεύεστε ... γιατί φαίνεται κάποια στιγμή ... και αν το δείτε εγωιστικά και επιχειρηματικά, είναι τελικά κακό για την επιχείρησή σας ...

θα ήθελα να ευχαριστήσω για την φιλοξενία!
Ελπίζω να μοιράστηκα μαζί σας τα θετικά που βλέπω στην κίνηση του Χρήστου! πρόθεσή μου δεν είναι να κατηγορήσω κανέναν και αν κάποιος θίγεται από το ποστ μου, ζητώ προκαταβολικά και ειλικρινώς συγνώμη! ... αλλά πραγματικά πιστεύω ότι πολλά θετικά πράμματα μπορούν να προκύψουν από τέτοιες πρωτοβουλίες για τους αναγνώστες/μέλη σας (ιδιώτες τετρακίνητους αλλά και επιχειρηματίες του χώρου) και θα ήθελα να ενθαρύνω όλους σας να βοηθήσετε ώστε να αναδειχθούν θετικά μηνύματα και προβληματισμοί προς όλες τις κατευθύνσεις.

Χριστόφορος
[size=50]Land Cruiser 95
FJ Cruiser
κάπου στην Μέση Ανατολή[/size]

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #20 στις: Αύγουστος 05, 2013, 08:17 »
Διαλλακτικοτητα και επικοινωνια ,
συννενοηση
καλη πιστη και ηθικες αρχες,
 τιμη και λογος..
πηγα σε καποιον αντιπροσωπο ενος αγαθου και αφου το πηρα μου λεει οτι εχεις 2 χρονια εγγυηση..ναι αλλα του λεω εγω τα 3/4 του χρονου ταξιδευω αρα αν μου βαλεις την εγγυηση απο σημερα ,εγω σε ενα μηνα θα φυγω ,θα γυρισω μετα απο 8-9 μηνες θα κατσω 3-4 και θα ξαναφυγω για αλλους 8 θα ειναι σαν να χρησιμοποιησα το αγαθο για 5-6 μηνες στα 2 χρονια

δηλαδη αν μου συμβει κατι μετα απο 4 χρονια ενω η πραγματικη του χρηση θα ειναι 9 μηνων τι γινεται?θα πρεπει να σου φερνω το χαρτι απο τις παραδομενες πινακιδες στην εφορια και το διαβατηριο μου για να δεις ποτε μπηκα και βγηκα απο την ελλαδα?

οχι μου λεει ..:" αντρες ειμαστε,και πιστευω στο λογο σου για τον καιρο που ελειπες..θα σε καλυψω στην εγγυηση ,,εγω ειμαι η εγγυηση..αυτος ο ανθρωπος με κερδισε για παντα..

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #21 στις: Αύγουστος 05, 2013, 08:19 »
Παράθεση από: Palaz
Παιδιά χάνετε το νόημα!

Τι εγγύηση και κουραφέξαλα? Αν ο Χρήστος είχε καεί μέσα στο αυτοκίνητο εξαιτίας αυτού, θα τον κάλυπτε κι αυτόν η εγγύηση? θα μας δίνανε καινούριο Χρήστο?

Η απάντηση που οφείλει ο εν λόγω επαγγελματίας δεν είναι αν του αλλάξανε μπαταρία αλλά γιατί τοποθετήθηκε λάθος εξαρχής.

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #22 στις: Αύγουστος 05, 2013, 08:23 »
Παράθεση από: kacos
Παράθεση από: Palaz
Παιδιά χάνετε το νόημα!
οχι δεν εχασα το νόημα, μια ερώτηση εκανα για να ενημερωθω αν εχει προκύψει κάτι σχετικό με τις εγγυησεις
καθως με ενδιαφέρει να γνωρίζω. Για αυτό κ ζήτησα κ συγνώμη για τη διακοπή.
Παράθεση από: Palaz
.. γιατί τοποθετήθηκε λάθος εξαρχής.
γιατί πολύ απλά κανένας δε διαβάζει τις οδηγίες χρήσης  ((nerd))

Παράθεση από: chris lc90
..θα σε καλυψω στην εγγυηση ,,εγω ειμαι η εγγυηση..
στα λόγια καλά τα λένε .. στη πράξη ας σε καλύψει για τα 2 χρόνια που προβλέπει ο νόμος πρώτα, κ βλέπουμε μετά

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #23 στις: Αύγουστος 05, 2013, 08:27 »
Palaz έγραψε:Παιδιά χάνετε το νόημα!Τι εγγύηση και κουραφέξαλα? Αν ο Χρήστος είχε καεί μέσα στο αυτοκίνητο εξαιτίας αυτού, θα τον κάλυπτε κι αυτόν η εγγύηση? θα μας δίνανε καινούριο Χρήστο?Η απάντηση που οφείλει ο εν λόγω επαγγελματίας δεν είναι αν του αλλάξανε μπαταρία αλλά γιατί τοποθετήθηκε λάθος εξαρχής.Πανο,η μπαταρια μπηκε λαθος εξαρχης για δυο λογουςαγνοια ηλεκτρικων νομων (ΟΗΜ)non reading the fucking manualαν μου ελεγε καποιος οτι το αμαξι σου θα παει ηλεκτρολογο για να συνδεθουν απλα εκει 2 πολοι μπαταριας και θα πληρωνα για αυτο 20 ευρω θα συνεβαιναν 2 πραγματα..΄ή θα ελεγα -παιρνωντας την ευθυνη πανω μου-ελα μωρε βαλτο εσυ..να τελειωνω να φυγουμεή θα ανεβαινε κατακορυφα η εκτιμηση μου για καποιον που τηρει αυτα που πρεπει και που δεν εμπλεκεται σε χωραφια αλλου..αν ομως μου ελεγε -για την πρωτη περιπτωση-¨οχι ρε φιλε, δεν το κανω εγω παρτο και πηγαινε να στη τοποθετησουν σε ενα ηλεκτρολογο" θα τον εκτιμουσα ακομη περισσοτερο.δες ομως στη φωτογραφια πισω.. οτι ο τροπος δεσιματος της μπαταριας ειναι με εναν παλιο ιμαντα δεμενο κομπο

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #24 στις: Αύγουστος 05, 2013, 08:41 »
και το ερωτημα περιμενει...απαντηση

στο συνεργειο υπαρχει ηλεκτροτεχνιτης με αδεια εξασκησεως επαγγελματος  

Κυριε Βρετε , λετε
Έγινε η επικοινωνία με την ARB στην Αυστραλία και σου στείλαμε και τις απαντήσεις που λάβαμε , στη συνέχεια , ενώ στην αρχή δεν ήθελαν να το περάσουν εγγύηση όπως διάβασες , άλλαξαν γνώμη και αποφάσισαν να το καλύψουν , θα έρθει εντός ολίγων ημερών , σου είπαμε να φέρεις το διαφορικό και αρνήθηκες , έφερες μόνο το καπάκι

μα στην αρχη οι ανθρωποι δεν ξεραν περι τινος προκειται δεν λεει πουθενα οτι δε σε καλυπτουμε σε εγγυησηαντιθετα προσπαθουν να "βρουν" τι εφταιξε και συνεβει αυτο..οταν ομως για τη συγκεκριμενη βλαβη

εχουμε 3 πιθανες αιτιες

α) ελαττωματικο ρουλεμαν απο το εργοστασιο

β) ελαττωματικο arb flange cap απο το εργοστασιο

γ) κακη τοποθετηση

η εταιρεια timken και οχι μια no name λεει οτι το ρουλεμαν δεν φταιει (και ενας μηχανικος αυτο το καταλαβαινει απολυτα)
αρα μενει το β) και γ)..ακομη ομως και ηταν ελαττωματικα ενα απο τα 2 parts ο τελευταιος τοποθετητης επρεπε να τα ειχε ελεγξει και να μη τα βαλει..΄η ηταν καλα και τα 2 και εγινε λαθος στην τοποθετησηαληθεια εσεις τι πιθανοτητες δινετε να φταιει το Α) να φταιει το Β)να φταιει το Γ)

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #25 στις: Αύγουστος 05, 2013, 09:00 »
vretos έγραψε:Αγαπητε κ.Ζαχαρη
 ,Δεν θα ηθελα να συνεχισω αυτές τις ερωτοαπαντησεις δίχως τέλος Θα απαντήσω στα μέχρι τώρα ερωτήματα όμως .Για την μπαταρία [...]Για το κορωνοπήνιο [...]
Καλό Μήνα
 Βρεττός Θεόδωρος
 Πτυχιούχος Μηχανικός Αυτοκινήτων


Κυριε Βρετε, τα περιστατικα μπαταριας και κορωνοπηνιων δεν τεθηκαν ως ερωτηματα αλλα ως γεγονοτα που δεν επιδεχονται αμφισβητηση και για αυτο καταγραφηκαν με τον πλεον απλο και κατανοητο τροπο για ολους..
τα ερωτηματα ομως που τεθηκαν δεν απαντηθηκαν και που αυτα "καινε" τον καθε ενα απο εμας τους πελατες σας που σας εμπιστευομαστε την περιουσια μας και πληρωνουμε για αυτο..
η μπαταρια και το κορωνοπηνιο δεν ενδιαφερουν και τοσο το αναγνωστικο κοινο..
Παρακαλω περιοριστειτε στην εμφανιση στοιχειων που να αποδεικνυουν οτι
Στο συνεργειο αυτο εργαζονται ανθρωποι με πειρα (που ομως δεν αποδεικνυεται) και με τιτλους /δικαιολογητικα κτλ
Στηην υπογραφη σας δηλωνετε
Πτυχιουχος..
Αδειουχος ειστε?
οι υπολοιποι συνεργατες σας ειναι?
εργασιες ηλεκτροσυγκολησης που γινονται εκει γινονται απο πιστοποιημενο ατομο?στο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 115 στο ΦΕΚ στο τριτο μερος θα δειτε στο αρθρο 15 τι χρειαζεται ενας πτυχιουχος οξυγονοκολλητης -ηλεκτροσυγκολητης

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #26 στις: Αύγουστος 05, 2013, 09:12 »
Κυριε Τσουκα μερικες αποριες ακομα..Στο αρθρο 15 και στο αρθρο 16 του 1575/85 ΦΕΚ 207 αναφερεται η αδεια ιδρυσης και η αδεια λειτουργιας αντιστοιχα..Θεωρω οτι τα εχετε..Ομως στο αρθρο 23 αναφερεται ρητα οτι η αδεια ασκησης των μηχανοτεχνιτων πρεπει να ειναι ανηρτημενη σε εμφανες σημειο του συνεργειου..Ευελπιστω οτι υπαρχει για ολους τους εργαζομενους σας..Ομως υπαρχει και αναρτημενος πινακας μαλλον εσωτερικου κανονισμου που λεει οτι απαγορευεται στους εργαζομενους να μιλπθν με τους πελατες..Ποιος ειναι ο καθ υλην αρμοδιος για ενημερωση?Σιγουρα οχι εσεις..αλλα ο τεχνικος προισταμενος σας..Το 2010 ζητησα απο τον παυλο αν γινεται να μου κανει body lift 5ποντους..Και μου λεει :"στον τσουκα το ειπες"?Εισαστε εσεις αρμοδιος για κρινετε αν μπορει να γινει η συγκεκριμενη εργασια ?Αυτος δε θα επρεπε να μου πει οτι δεν γινεται..?Επισημα σαν τεχνικος..Βεβαια οταν ρωτησα εσας μου ειπατε :"σου κανω μεχρι 3 ποντους".Πως βγαλατε αυτη την αυθαιρετη απαντηση?Στο αρθρο 10 του ιδιου νομου λεει οτι η θερμανση δεν ειναι υποχρεωτικη αν δε το επιθυμει το συνεργειο..Απο τη στιγμη ομως που θα το θελησει πρεπει να υποβληθει μελετη..συμφωνα με τον ΓΟΚ..εσεις εχετε εκει μεσα μια ξυλοσομπα.? Ενα σιδερενιο βαρελι να το πω?Πληρει τελως παντων αυτο που λετε θερμαινομενο μεσο τις προυποθεσεις?Γιατι θα πρεπει να προστατευεται απο κρουσεις αλλα και να μην ακουμπησει ανθρωπος πανω του και καει..Δεν ειστε υποχρεωμενος να απαντησετε σε μενα αλλα ειστε σιγουρα αρμοδιος για να απαντησετε στην αρμοδια επιτροπη..Ομως ενω δεν εισασταν αρμοδιος για να δινετε τεχνικες μεταφρασεις και απαντησεις το 2007 εσεις το κανατε..δεν το εκανε ο αρχιτεχνιτης σας οπως ακριβως εκανε ο κυριος που υπογραφει τεχνικος υπευθυνος της arb..

Αποσυνδεδεμένος DirectionLess

  • Jimny
  • Μηνύματα: 244
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #27 στις: Αύγουστος 05, 2013, 09:49 »
Ανούσιο τόπικ τη στιγμή που προσπαθεί, μετά από μήνες, κάποιος να το ξαναδιαβάσει και δεν βγάζει άκρη (μόνο τα μηνύματά σου έχουν μείνει chris lc90 κ ένα δύο του Metalaxe) ...

Αποσυνδεδεμένος chris lc90

  • Jimny
  • Μηνύματα: 211
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #28 στις: Αύγουστος 05, 2013, 13:59 »
Ετσι λες?
Αν διαβαζες σε μια εφημεριδα οτι ο γιατρος που σε κουραρει για τη συγκεκριμενη δικη σου ασθενεια που πασχεις ..του πεθανε ενας και μοναδικος ασθενης πουειχατε την ιδια ακριβως ασθενεια ενω ολοι οι υπολοιποι που ειχε εξετασει ζουνε (αλλα δεν ειχαν την ιδια ασθενεια με σενα)

Θα πηγαινες να σε κοιταξει?

Δε νομιζω..
Αντε ..το πολυ να παρεις την αποψη του..οχι να τον αφησεις να σου βαλει χερι..

Αποσυνδεδεμένος DirectionLess

  • Jimny
  • Μηνύματα: 244
Απ: ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ
« Απάντηση #29 στις: Αύγουστος 05, 2013, 15:10 »
Ρε άνθρωπε, λέω ότι φαίνονται μόνο τα μηνύματά σου !!!!! Είναι σαν να μονολογείς, πως το λένε.