Επιστρέφοντας στις 6:00 το πρωί απο πολυήμερο ταξίδι, μου δόθηκε η ευκαιρία (και ο χρόνος), να ξαναδιαβάσω τα posts, με περισσότερη ηρεμία και χωρίς να με διακόπτουν συνεχώς...
Δεν έχω καμία θέση στην κουβέντα αυτή , αλλά ήθελα να παρατηρήσω κάτι οπωσδήποτε! Δεν είναι δύσκολο να καταλάβω οτι , το πρόβλημα αγγίζει 6-7 ανθρώπους? Ωραία πάρτε τηλέφωνο , βρεθείτε προσωπικά , οτι θέλετε , οχι όμως επι του φόρουμ! Όλη αυτή η κατάσταση μόνο εποικοδομητική δεν είναι προς το com. To αντίθετο!
Frankie, αυτό που έγραψες, είναι κι αυτό που με εκφράζει απόλυτα και το ζητούσα διαρκώς, σε ανάλογες περιπτώσεις, όμως έτσι οπως έγιναν τα πράγματα, πιστεύω πως το θέμα έχει πάρει άσχημες διαστάσεις και έχουν εκτεθεί άνθρωποι-φίλοι μας (μαζί με 'μενα), πράγμα που δεν περίμενα.
Τις πέντε προηγούμενες μέρες, βρισκόμουν στην Αθήνα. Ο χρόνος για να μπορώ να παρακολουθώ τις συζητήσεις, ελάχιστος. Εκλεψα μερικές φορές λίγον απο τη δουλειά και έστειλα τα 2 σε 1 posts, (τα οποία είχα ετοιμάσει απο πρίν) μήν περιμένοντας τόσο πολλές αντιδράσεις...
Θεωρώ λοιπόν χρέος μου να κάνω κάποιες αναφορές δημόσια, για την αποκατάσταση της αλήθειας
(όπως τη βλέπω και την ξέρω εγώ) μιάς και καθυστέρησα να απαντήσω προηγουμένως...
Την περασμένη Δευτέρα βρεθήκαμε με τον Nicksi στις 5:00 το απόγευμα και μείναμε μαζί μέχρι τη 1:00 το πρωί. Την ώρα που έστειλα το μύνημα... ήταν δίπλα μου στο net-cafe. (προς αποκατάσταση του πού ήταν).
Ξεροντας εσυ για τεσσερις μηνες , οτι εγω θεωρω υπευθηνο τον τεο , για κατι που εκανες εσυ ,δεν με δουλευεις? οχι ε? οκ
Πραγματικα αναρωτιεμαι τι αναγκασε τον τεο να μπει στην διαδικασια να σκεφτει οτι εσυ ειχες προβλημα , και σαν φιλος επρεπε να σε καλυψει .
Οσο για τις εντονες συζητησεις με την ομαδα διαχειρισης , σε διαψευδουν ο ironman και ο gc , αφου και οι δυο γραφουν πιο πανω οτι δεν ηξεραν ποιος το κλειδωσε. Και απ οσα ξερω ,ηταν και οι δυο στην ομαδα αυτη,και ειναι ακομα.
Μανώλη, χωρίς να θέλω πλέον να καλύψω καμμία κατάσταση (όπως ατυχώς επέλεξα να κάνω τότε), το σκεπτικό μου ήταν το εξής:
Αφού ο Nicksi ξεκίνησε ένα θέμα και έγραψε οτι έγραψε, το θέμα κλειδώθηκε απο τον ίδιο. Θα έλεγες εσύ λοιπόν και ίσως κάποιοι άλλοι, πως ο κάθε Nicksi, επειδή ανήκει στην ομάδα διαχείρησης, μπορεί να μπαίνει, να γράφει αυτά που θέλει και ύστερα να κλειδώνει, όποτε θέλει ένα θέμα. Στο συγκεκριμένο θέμα εγώ δεν είχα καμμία δημόσια αναφορά, ξέρεις όμως καλά τη σειρά πμ. που ανταλάξαμε μεταξύ μας, στην προσπάθειά μου να σταματήσω τη διαμάχη και στη δική σου, να σου δωθούν εξηγήσεις...
Δεν ήξερες όμως, πως παρόμοια επίσης πμ. έστελνα ΚΑΙ στον Nicksi (
και όχι μόνον εγώ), για να σταματήσει εκείνη η κατάσταση που δεν μας κολάκευε καθόλου...
Ο Nicksi, το κλείδωσε κι έτσι στην ερώτησή σου: "Με απόφαση ποιών απο τα τόσα μέλη (που αριθμούσε τότε το forum) κλειδώθηκαν τα δυό θέματα και πιό σκεπτικό?", σου απάντησα ... Με απόφαση δική μου θεωρώντας πως λόγω του οτι φαινόμουν αμέτοχος, θα το δεχόσουν χωρίς να παρεξηγηθείς. Το αποτέλεσμα ήταν να βρώ το μπελά μου και απο 'σένα και απο τον ironman και απο τον Nicksi (που μου είπαν πως έκανα @@κία που το ανέλαβα εγώ).
Τη συνέχεια διαβάστε την
εδώ