Αποστολέας Θέμα: Και τα όνειρα έχουν τιμή...  (Αναγνώστηκε 19726 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tetrakinisimag

  • Jimny
  • Μηνύματα: 259
  • www.tetrakinisimag.gr
    • Περιοδικό Τετρακίνηση
Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« στις: Απρίλιος 18, 2008, 14:29 »
Πριν τέσσερα σχεδόν χρόνια, στο ταξίδι μας στο Βόρειο Ακρωτήρι, μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε ένα ταξίδι Αθήνα – Πεκίνο, με την αφορμή των Ολυμπιακών Αγώνων. Το επικοινωνήσαμε, το σχεδιάσαμε, το παλέψαμε, μαζί με αρκετούς που ήθελαν να ακολουθήσουν. Φτιάξαμε διαδρομές, κύριες και εναλλακτικές, επικοινωνήσαμε με πρεσβείες, ανακαλύψαμε συνδέσμους, ανθρώπους που είχαν την ίδια τρέλα με εμάς να κάνουν αυτό το ταξίδι. Μαζευτήκαμε πολλές φορές, για να οργανωθούμε, για να ονειρευτούμε μαζί… Το κάναμε θέμα στο περιοδικό. Το συζητήσαμε με πιθανούς χορηγούς, με κρατικούς φορείς. Το δημοσιεύσαμε μέσα από τα fora.

Τελικά δεν μπόρεσε να γίνει εφικτό. Απλά γιατί οι Κινέζοι απαιτούν να καταθέσεις τη μισή αξία του αυτοκινήτου και του εξοπλισμού σαν εγγύηση! ¶λλοι δεν θέλησαν, άλλοι δεν μπορούσαν και ουσιαστικά ακυρώθηκε το ταξίδι. Ένας μόνο από τους συμμετέχοντες, ο Πέτρος Βασιλόπουλος, αποφάσισε να «αγοράσει» την είσοδό του στην Κίνα, πληρώνοντας 15.000 ευρώ σε κάποιο Γάλλο που οργανώνει κάτι αντίστοιχο και έχει τις άκρες.

Μας το είπε. Μας ζήτησε να βοηθήσουμε στο κομμάτι των χορηγών. Εξασφάλισε κάποιους στο όνομά μας. Ξεκίνησε να συζητά με κάποιους άλλους, πάλι χάρη στην επικοινωνία μας μαζί τους. Και σαν… επιβράβευση της ιδέας, της βοήθειας, αλλά περισσότερο της φιλίας που μας δένει – έδενε; - από την εποχή της Κόλα, πούλησε το θέμα του ταξιδιού στο 4Χ4 Magazine! Χωρίς καν να κάνει το κόπο να ενημερώσει τους χορηγούς που εξασφάλισε στο όνομά μας για την αλλαγή αυτή… Ούτε βέβαια αυτούς που μένουν ακόμη σε εκκρεμότητα.

«Δεν το βλέπω έτσι…», δήλωσε ο φίλος μας όταν επικοινωνήσαμε μαζί του. Και πώς να το δει τυφλωμένος από τα λαμπερά αυτοκόλλητα που στόλιζαν το αυτοκίνητό του στη τηλεοπτική παρουσίαση της προσπάθειας; Προσπάθησε να μας πείσει πως θα το έχουν όλα τα περιοδικά – και εμείς – για να μην έχουμε παράπονο. Και φρόντισε να κρύψει περίτεχνα το γεγονός πως φρόντισε να προβάλει το 4Χ4 Magazine ήδη, χωρίς να σεβαστεί τίποτε. Και εμείς τον πήραμε να τον… μαλώσουμε που δεν μας ενημέρωσε να παρακολουθήσουμε τη προβολή του ταξιδιού στη τηλεόραση – ναι, ακριβώς, τόση βλακεία μας δέρνει…

Αγοράζονται όλα τελικά σε αυτή τη κοινωνία; Ή καλύτερα πωλούνται όλα; Η φιλία, η ιδέα κάποιου άλλου, η τσίπα – αν υπάρχει καθόλου… Δυστυχώς για μία ακόμη φορά πέφτουμε θύματα της εμπιστοσύνης που έχουμε δείξει σε άτομα που θεωρούσαμε φίλους. Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν πειράζει. Έχουμε αρκετές ιδέες. Τόσες που θα μας μείνουν, όσες και αν ξεπουλήσουν οι «φίλοι» μας, όσες και αγοράσουν οι αντίπαλοί μας. Ας είναι καλά οι αναγνώστες που μας στηρίζουν σε όσα κάναμε και σε όσα θα κάνουμε.

Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα.
Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag.
www.tetrakinisimag.gr
Το ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4

Αποσυνδεδεμένος Denise

  • Jimny
  • Μηνύματα: 965
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 18, 2008, 17:40 »
Αγαπητέ tetrakinisimag,

Στην εποχή μας είναι πολύ "ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΙΚΟ", να πιστεύεις σε τέτοιες φιλίες! Καλά είναι να ονειρευόμαστε και να πιστεύουμε σε κάποια ιδεώδη και αξίες όπως η φιλία! Το θέμα όμως είναι πως το χρήμα και συγκεκριμένα τα τριάκοντα αργύρια σταυρώσαν το Χριστό, (έτσι για να είμαστε και επίκαιροι!)!

Φιλία, σε τέτοια επίπεδα, υπάρχει, μέχρι να βρεί κάποιος την κότα με τα χρυσά αυγά, ή αν θες μέχρι να θιχτεί η τσέπη του ή τα συμφεροντά του!

Σαν συμβουλή, (αν είμαι ικανή να δίνω συμβουλές, αμφιβάλλω) σου λέω να κρατήσεις το μάθημα από αυτό το γεγονός και όχι την αχαριστία αυτού του ανθρώπου! Θωρακίσου, και άνοιξε τα μάτια σου γιατί η αχαριστία των ανθρώπων είναι σαν τις μύγες, πολλαπλασιάζεται πολύ γρήγορα, κάνει κ@λο και χέζει και τον κόσμο όλο!

Διάλεγε τους ανθρώπους που θέλεις να συμμετέχουν στην πορεία της ζωής σου και στα ονειρά σου,με μεγαλύτερη προσοχή και μάθε πως εμείς είμαστε αυτοί που επιτρέπουμε σε τέτοιους ανθρώπους να μας εκμεταλλεύονται!

Φιλικά, μια παθούσα, αλλά ευτυχώς μαθούσα!
Don't be a couch potato, Live the adventure!

Είμαστε τρελλοί...είμαστε τρελλοί εμείς οι πατρινοί!!

Patrasso, and the brains on the rails!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 18, 2008, 23:50 »

Ατακα "δανεισμενη" απο το μεγαλο μας, αειμνηστο ηθοποιο, Νικο Σταυριδη, στη ταινια "Τα κιτρινα γαντια" : "Αχου και δε με νοιαζειιιιιιιιι..., αχου και δε με νοιαζει..."!!!   Σοφες κουβεντες...  ;) lol

Ετσι κι εδω, το συγκεκριμενο θεμα... αχου και δε μας νοιαζειιιιιι... και μιλαω σαν Νικος και μελος ενος τετρακινητου forum και ακομη πιο σωστα, μιας μεγαλης πανελληνιας παρεας ανθρωπων, που εχουμε αλλα ενδιαφεροντα και κοιταμε να περναμε ομορφα με τη παρεουλα μας αυτη και να ειμαστε οσο μπορουμε περισσοτερο χρησιμοι και οπου βεβαια μπορουμε ο καθενας μας... 

Πιστευω, μετα απο αρκετες συζητησεις με αρκετους φιλους εδω, οτι σε τετοιου ειδους fora και παρεες, μαλλον "κουραζει" αυτου του ειδους η... "βαρια (αμπελο)φιλοσοφια"...   Επισης, δανειζομενος καποιες φρασεις-απαντησεις στο συγκεκριμενο θεμα (δημοσιευμενο και σε αλλο forum), απο αλλον, γνωστο τετρακινητο φιλο μας... :


α."Ξέρεις ότι μου αρέσει να γίνομαι κακός, ειδικά με κάτι ανθρώπους όπως εσύ, που εμφανίζεστε πατώντας σε 2 βάρκες ταυτόχρονα. Αποφασισε τελικά (κι εσύ και κάποιοι άλλοι) τι θέλετε να είστε ερασιτέχνες που απλά κάνετε χαβαλέ? ή επαγγελματίες που βιοπορίζεστε διοργανώνοντας αγώνες, φιέστες, εκδρομές, ταξίδια κλπ... φιλία και χορηγίες δε πάνε μαζί... το τύπο και το εγχείρημα δε τον γνωρίζω και ούτε με νοιάζει τι κάνει, ενδεχομένως να σε έπιασε και κώτσο απ'οτι λες... και?  Μήπως εσύ μετά δε θα καμάρωνες δίπλα του σαν υπερήφανος χορηγός, <<φίλος>> κλπ αν είχε πάει αλλοιώς η ιστορία? Μη γκρινιάζεις για πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά μέσα στο επάγγελμα, το οποιοδήποτε επάγγελμα κάνουμε, σε χώρους άσχετους όπως είναι ένα φόρουμ χαβαλέδων... έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω ότι είναι αυτό το φόρουμ και απλά σου εξέφρασα την προσωπική μου άποψη.
Τα παράπονά μου σε ότι αφορά την εργασία μου τα κάνω στους προισταμένους ή υφισταμένους μου και στα ίσια κι αν δε πιάσουν τόπο παίρνω το καπελάκι μου και δρόμο δε τα βγάζω σα το ντελάλη στην εκπομπή της Ανίτα Πάνια!!!
"

β. "Χορηγία στο φιλικό είχαν κάνει πριν από κανά χρόνο και καποιοι αλλοι φιλοι, μαζεύοντας λεφτά για πληρώματα που θα συμμετείχαν σε κάποιο αγώνα στη ρουμανία. Βασικά δεν ήταν χορηγία, απλά μαζεύτηκαν κάποιοι χαβαλέδες και είπαν να βοηθήσουν κάποιους της παρέας τους, χωρίς να επιζητούν αυτοκόλλητα στο αμάξι και φωτογραφίες πριν και μετά τον αγώνα
Φιλικά, πάντα φιλικά, όσο κι αν δε μπορείς να το καταλάβεις κύριε Αθανασίου... γιατί τα έχουμε ξαναπεί κι εγώ επαγγελματίας είμαι, άσχετα αν είμαι σε άλλο χώρο και όχι στη δημοσιογραφία και την εμπορία αυτοκινήτων
"

γ. "Και κάτι τελευταίο, ναι αγοράζονται όλα κύριε Αθανασίου, όλα εκτός από κάποιους πραγματικούς φίλους... γιατί από τους φίλους μου δε θα ζήταγα ποτέ να βάλουν τα αυτοκόλλητά μου στο αμάξι τους ή να μου κάνουν συνέντευξη στο περιοδικό μου, απλά θα χαβαλεδιάζαμε όλο το βράδυ και για αρκετά βράδυα με τις περιγραφές τους από το ταξίδι"

Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος tetrakinisimag

  • Jimny
  • Μηνύματα: 259
  • www.tetrakinisimag.gr
    • Περιοδικό Τετρακίνηση
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 19, 2008, 00:57 »
1. Από πότε η... κλοπή ιδεών ενδιαφέρει την Ανίτα Πάνια.

2. Ποιός ζήτησε αυτοκόλλητα; Εσείς μήπως;

3. Α, ναι! Εσείς θα πωλούσατε τους φίλους σας, που σκέφτηκαν και οργάνωσαν το ταξίδι, και θα πουλάγατε αλλού το θέμα - ποιός μίλησε για αυτοκόλλητα; - και μετά θα έφταιγαν αυτοί. Έχετε δίκιο. Μήπως εμείς έχουμε γεννηθεί σε λάθος κόσμο;

4. Ποιός σας ζήτησε να ενδιαφερθείτε. Είναι απλό: ένα θέμα που δεν με ενδιαφέρει ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ. Απλό δεν είναι;

ΥΓ. Denise, τον αράπη κι αν τον πλένεις... Δεν αλλάζουμε εύκολα εμείς. Την έχουμε πατήσει επανελλημένα, αλλά πάντα εκεί. Αρχηγοί στη μ...ια. Αυτός και ο σκοπός της δημοσίευσης: να εκτεθούμε και να μην... υποχωρήσουμε αν επανέλθουν μετανοημένοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 19, 2008, 00:59 από tetrakinisimag »
Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα.
Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag.
www.tetrakinisimag.gr
Το ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 4618
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 19, 2008, 10:33 »
Nicksi, βάλε ή βάλτε (οι admin) κάποιες οδηγίες και περιορισμούς στο τι μπορούμε και τι δε μπορούμε να γράφουμε μέσα στο "Μπουγατσοκαταστάσεις". Δεν είναι ξεκάθαρο αυτό, και ότι μας κατέβει γράφουμε.

tetrakinisimag, "να εκτεθούμε και να μην... υποχωρήσουμε αν επανέλθουν μετανοημένοι" - κάποιοι δεν το κατέχουν το άθλημα..... εγώ μαζί σου.

THIS WAY UP
Χάρης

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 19, 2008, 10:46 »
Χαρη... ο οποιοσδηποτε, μπορει να γραφει οτι θελει και οπουδηποτε!!!  Και βεβαια, οπως εχεις διαπιστωσει και μονος σου, δεν υπαρχει ουτε θα υπαρχει  κανενας περιορισμος σε αυτο εδω τουλαχιστον το forum...
Aπλα, η "διαφωνια" μου, ειναι στο οτι το θεμα αφορα τη προσωπικη σχεση καποιου ανθρωπου με καποιον αλλο συνανθρωπο και οπως καταλαβαινεις, προσωπικα θεματα παραπονων συμπεριφορας, μαλλον δεν ενδιαφερει και κανεναν...  Ποσο μαλλον, οταν ο 2ος ανθρωπος, δεν ειναι καν παρων σε αυτο το forum και δε μπορει να εκφερει και εκεινος τη δικη του αποψη ή απαντηση...

Εαν παλι καποιος θελει (οπως εσυ και Διονυσια, ή ο οποιος αλλος...), να συμμετεχετε σε καποια τετοια συζητηση, που επαναλαμβανω οτι αφορα τη προσωπικη σχεση 2 ανθρωπων και τα δρωμενα μεταξυ τους, σαφως και δεν θα σας εμποδισει κανεις!!!
  ;)
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος tetrakinisimag

  • Jimny
  • Μηνύματα: 259
  • www.tetrakinisimag.gr
    • Περιοδικό Τετρακίνηση
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 19, 2008, 13:52 »
Χαρη... ο οποιοσδηποτε, μπορει να γραφει οτι θελει και οπουδηποτε!!!  Και βεβαια, οπως εχεις διαπιστωσει και μονος σου, δεν υπαρχει ουτε θα υπαρχει  κανενας περιορισμος σε αυτο εδω τουλαχιστον το forum...
Aπλα, η "διαφωνια" μου, ειναι στο οτι το θεμα αφορα τη προσωπικη σχεση καποιου ανθρωπου με καποιον αλλο συνανθρωπο και οπως καταλαβαινεις, προσωπικα θεματα παραπονων συμπεριφορας, μαλλον δεν ενδιαφερει και κανεναν...  Ποσο μαλλον, οταν ο 2ος ανθρωπος, δεν ειναι καν παρων σε αυτο το forum και δε μπορει να εκφερει και εκεινος τη δικη του αποψη ή απαντηση...

Εαν παλι καποιος θελει (οπως εσυ και Διονυσια, ή ο οποιος αλλος...), να συμμετεχετε σε καποια τετοια συζητηση, που επαναλαμβανω οτι αφορα τη προσωπικη σχεση 2 ανθρωπων και τα δρωμενα μεταξυ τους, σαφως και δεν θα σας εμποδισει κανεις!!!
  ;)

Ένα θέμα με 110 αναγνώσεις σε λιγότερο από 24 ώρες και δεν ενδιαφέρει κανέναν; Χλωμό...

Όσον αφορά το θέμα με το άλλο πρόσωπο, σωστή η παρατήρηση. Δεν του στερεί όμως κανένας το δικαίωμα να απαντήσει. Και να είσαι σίγουρος πως έχει λάβει γνώση.
Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα.
Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag.
www.tetrakinisimag.gr
Το ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 19, 2008, 14:05 »
...
Όσον αφορά το θέμα με το άλλο πρόσωπο, σωστή η παρατήρηση. Δεν του στερεί όμως κανένας το δικαίωμα να απαντήσει. Και να είσαι σίγουρος πως έχει λάβει γνώση.

Γιαννη (Αθανασιου)... η δικη μου "παρεμβαση" και "παρατηρηση", αφορα μονο σε αυτο το σημειο και σαφως σε τιποτε αλλο...  Δηλαδη, μονο στο οτι ειναι ενα προσωπικο σας θεμα...
Ελπιζω να το καταλαβαινεις, καθως και το σκεπτικο μου, σε σχεση με ενα τετρακινητο forum...
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 4618
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 19, 2008, 14:30 »
DENISE γράφει  : Καταρχήν, να πούμε, ότι δεν κατηγορήσα κανέναν και σαφώς σε ένα δημοκρατικό forum ο καθένας μπορεί να εκφέρει την γνώμη του!

Απλά, έγραψα, τι μπορεί να κάνει ο παθών και πως μπορεί να γίνει μαθών!

¶λλωστε τον παθών πολύ λυπήθηκαν, τον μαθών ουδείς!

Απλά, διαλέγεις σε πια όχθη της ζωής θες να βρίσκεσαι!

Και τέλος, άν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφουμε απλά στείλτε τα στα σκουπίδια!

Ένα φαινόμενο κοινωνικής παθογένειας, όμως, νομίζω ότι ενδιαφέρει πολλούς περισσότερους από το αν ένας συνφορουμιστής είναι μαλλιάς ή όχι!!!!!!!!!!!!, έχει χρέπι, ή λίμο!

Denise
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 19, 2008, 14:32 από Χάρης »

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 19, 2008, 15:29 »
Γιάννη...σου έυχομαι να μην κουράζεσαι να γράφεις, θέματα του χώρου.
Κάθε μέρα που περνά ειναι και ένα μάθημα στην ζωή. Σε όλους τους χώρους μαθαίνουμε ακόμα και στα φόρα.
Μαθαίνουμε=γινόμαστε καλύτεροι το ερμηνεύω εγώ.
Τουλάχιστον διαβάζουμε ο ένας τα γραφώμενα του άλλου κάμποσα χρονάκια..κάποια πράγματα κατάλαβα εγώ...κάποια εσύ...και ναμαστε τώρα.
Για μένα το θέμα έχει δύο σκέλη.
1ον Σε πουλησε επαγγελματικά κάποιος-φίλος
2ον Ενα περιοδικό του χώρου "αγόρασε" ένα ταξίδι που έχεις στήσει την υποδομή του(αν δεν κάνω λάθος η πρώτη αναφορά έγινε στο to4x4 πριν κανα ενάμισυ χρόνο..)

Για το α θα έπρεπε να το έχεις μάθει, όσια και ιερά δεν υπάρχουν απο κάποιους, εδώ πούλησε κουμπάρος τον κουμπάρο για λεφτά...και του πήρε και τα μπλοκέ lol(βεβαια και ο άλλος του τα έσκασε χοντρά ;D). Μη μασάς...και όσους κλείνει η πόρτα σου να είναι καλά...απο εκεί και πέρα "εδώ πληρώνονται όλα" ;) αλλωστε θα κερδίσει τον προορισμό, αλλά θα χάσει το ταξίδι..
Σε αυτή την αγοραπωλησία...δεν ξέρεις ποιός φταίει πιο πολύ. "Money rules the game" δυστηχώς. Κάποιοι το βλέπουν έτσι, σωστό ή λάθος δεν θα βρεις άκρη μιας και η απόψεις είναι κάτι υποκειμενικό. Φανηκε άλλωστε και απο τα γραφώμενα που δανίστηκε ο nicksi.
Bεβαια αν του παληκαριού(δεν φένεται ποιός είναι, καλό ειναι να βάζουμε και κανα Link όταν δανειζόμαστε πράγματα.), του είχε κάνει ένα αφιέρωμα στο περιοδικό,προσωπικό ή στην ετερεία του πιθανόν να μην σου έγραφε ότι σου έγραψε. Αυτό ισχύει και για άλλους φυσικά.

Για το β... το κατα ποσο τεστάρεται ενα αυτοκίνητο φένεται στο αναγνωστικό κοινό. Αλλη φορά κατωχείρωνε τις ιδέες σου.


Γιάννη πουλιώνται και αγοράζονται τα πάντα ακόμα και για ευτελεί ποσά. Σημασία έχει το κατα πόσο υπολογίζει ο καθένας την περηφάνια του, αυτό που παλιά λέγαμε καθαρό κούτελο.
Δυστηχώς ακόμα και στα χομπυ, όπως κάποιοι βλέπουν τον χώρο του 4χ4 στην Ελλάδα, κάποιοι βρίσκουν τρόπο να βγάζουν κερδος είτε είναι επαγγελματίες (που και αυτοί χωριζονται σε κατηγορίες αναλόγως κέρδους-απο νορμαλ μέχρι αισχρό-), είτε ιδιωτες, λειτουργώντας σπονσοράρωντας επαγγελματίες, με γνώμονα το προσωπικό όφελος τα παραδείγματα καθημερινά, και πόσα δεν μαθαίνουμε ακόμα...

Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 19, 2008, 15:38 »
DENISE γράφει  : Καταρχήν, να πούμε, ότι δεν κατηγορήσα κανέναν και σαφώς σε ένα δημοκρατικό forum ο καθένας μπορεί να εκφέρει την γνώμη του!

Δημοκρατία δεν υπάρχει, παρά μονο στον Πλάτωνα, οσο υπάρχει ταξικος διαχωρισμός , είτε ειναι φόρα είτε ζωή δεν αυταπόδεικτο οτι δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία, μην ξεχνάς και την ματαιοδοξία άλλωστε ή την ιδιοτέλεια...

DENISE γράφει  :
Ένα φαινόμενο κοινωνικής παθογένειας, όμως, νομίζω ότι ενδιαφέρει πολλούς περισσότερους από το αν ένας συνφορουμιστής είναι μαλλιάς ή όχι!!!!!!!!!!!!, έχει χρέπι, ή λίμο!

Denise
 Εξαρτάτε πάντα απο τον έχων ha αντε πολλά σας έγραψα ;D

Πάρτε και ένα Link ;D www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,195.0.html διαχρονικό εν τέλει ...........
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 19, 2008, 15:40 από IronΜan »
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος off_road pet

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 295
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 19, 2008, 19:22 »
φιλε tetrakinisimag,το οτι το θεμα έχει 110 αναγνώσεις, όπως λες, δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρει κάποιον, αλλά ότι από περιέργεια ΚΑΙ ΜΟΝΟ μπήκαν να το διαβάσουν....(όπως και εμείς...) ;)
Προσφέρομαι για λασπόλουτρο

Αποσυνδεδεμένος tetrakinisimag

  • Jimny
  • Μηνύματα: 259
  • www.tetrakinisimag.gr
    • Περιοδικό Τετρακίνηση
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 19, 2008, 22:38 »
O μέσος όρος αναγνωσιμότητας θεμάτων του forum είναι κάτω από 10 αναγνώσεις την ημέρα, σε μετρήσεις που γίνονται εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Οπότε το 110 ή αν θέλετε καλύτερα μία διαφορά του 1000 % (χίλια τοις εκατό), μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Γιατί δεν δείχνουν τα μέλη το ίδιο ενδιαφέρον και για τα υπόλοιπα θέματα;
Κάποιοι θεωρούν τις "κοντές" μειονέκτημα.
Οι υπόλοιποι διαβάζουν Τετρακίνηση Mag.
www.tetrakinisimag.gr
Το ελληνικό περιοδικό για το 4Χ4

Αποσυνδεδεμένος off_road pet

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 295
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 20, 2008, 10:14 »
O μέσος όρος αναγνωσιμότητας θεμάτων του forum είναι κάτω από 10 αναγνώσεις την ημέρα, σε μετρήσεις που γίνονται εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.

Καλημερα! Απ΄ότι καταλαβαίνω τον τελευταίο χρόνο (τουλάχιστον...?) δεν έχεις κατι καλύτερο να κάνεις απ΄το να ελέγχεις καθε μέρα πόσες αναγνώσεις έχει κάθε μέρα, κάθε θέμα, του κάθε forum???? ???


Οπότε το 110 ή αν θέλετε καλύτερα μία διαφορά του 1000 % (χίλια τοις εκατό), μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Γιατί δεν δείχνουν τα μέλη το ίδιο ενδιαφέρον και για τα υπόλοιπα θέματα;

Και κάτι ακόμα: ο τίτλος του θέματος παίζει κύριο ρόλο.... και πρέπει να σου αναγνωρίσω οτι ο δικό σου είναι καλός: μικρός, γενικός, άσχετος με το θέμα και με σαφή επίκληση στο συναίσθημα του αναγνώστη!!!!!(καλά ούτε δημοσιογράφος να ήσουνα! lol)

Βέβαια κακώς ποστάρω γιατί δείχνω ενδιαφέρον για το θέμα σου, πράγμα που δεν ισχύει...
Μ Α Ρ Ι Α
Προσφέρομαι για λασπόλουτρο

Αποσυνδεδεμένος off_road pet

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 295
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Και τα όνειρα έχουν τιμή...
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 20, 2008, 10:19 »
NIKO sorryyyyyyyyyyyy   για το κόκκινο αλλά είναι το αγαπημένο μου χρώμα! Αλήθεια γιατί δεν θέλεις λίγο χρωματάκι στο forum? ::)

M A R I A!
Προσφέρομαι για λασπόλουτρο