Γιωργο κ εγω αυτο πιστευω για αυτο κ κολλωσα στο να βαλω κ μπροστα...
Αν κ ο τυπος,μολις ακουσε οτι μπορω να βρω χαρτι γιατρου μου ειπε αν βαλω κ μπροστα δεν θα εχω προβλημα κ του λεω καλα αλλα φοβαμαι μηπως παραμορφωνει...η απαντηση του: ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ
Παντως κ σε ενος φιλου απο την δουλεια που μπηκα στο δικο του αυτοκινητο με llumar 2 σταδιο μου φανηκε καπως αλλα μου ειπε μην μασας τον πρωτο καιρο θα φας λιγη πικρα μετα ομως θα συνηθισεις κ οταν θα μπαινεις σε αλλα χωρις μεμβρανες θα σου φαινεται καπως...
Αν κ πιστευω οτι ειναι καλη περιοδος τωρα που τις βαζω γιατι θα με αποζημιωσουν απο την αποψη της ακτινοβολιας...
τους εχει δει τους συμπαθεστατους κατα τ'αλλα ταριφες πως οδηγουν?
Άτοπη η τοποθετηση του να του πεις. Οχι μην του το πεις. Παρε σε καλη τιμη την τοποθετηση και πες του το μετα
Οσο για την παραμορφωση που λεει ο ευγενεστατος τεχνικος οτι δεν υπαρχει... παρακολουθησε το στο πισω τζαμι οταν τις τοποθετησεις με το καλό και αποβαλουν πια, ολη την υγρασια
οντως κοβει την ακτινοβολια κατακορυφα. Ασχετα με το air-condition που δουλευει καλυτερα, ειναι θεμα υγειας. Μπορεις να κατσεις εκτεθειμενος στην ακτινοβολια για ωρες σε ταξιδι, χωρις να παθεις ζημια
Και ειδικα για οποιον εχει παιδια, ειναι η καλυτερη επενδυση στο αυτοκινητο.